ne hediye alsam :)

İnşALLAH ya :)
yap tercih aslında çıkarsa 1 yıl daha beklemezsin :)
Neye ihtiyacı varsa onu al :)

yok ya 1 yılda hazırlanıcim hem bu arada benimkinin tahini nereye çıkıcağı belli olucak bende onun yanına tercih yaparım :)
şimdi sordum ama yok dedi bende enteresan ilginç şeyler araştırıyorum
ocak şubat mart nisan yine hediye arayışına giricem hem ön hazırlık yapmış oluyorum şimdiki alıcam hediyeyle beraber

ALLAH yardımcın olsun

Alıntı

koldüğmesi, tespih, gravat, koldüğmeli gömlek, (kötü giyindiğini düşünüyor ve söyleyemiyorsanız) mümkün mertebe giyim-kuşam, zippo çakmak, sigaralık, parfüm, bilgisayarla çok haşır-neşirse koltuğuna sırtlık ya da bileği destekleyen mousepad, ilk aşkıysanız şık bir künye (sonra ömürbillah çıkarmıyorlar onu, sizden sonrakileri deli ediyorlar * ), dağcılık vs... ile ilgiliyse sırt çantası, mat, iki kişilik tulum * , bir ofiste çalışıyorsa şık bir kalemlik takımı (adını bilmiyorum, şu zımbasından kalemliğine herşeyi olanlardan), her gece eve dönmesini istiyorsanız çok dayanıklı olmayan bir balık ve akvaryum ( e beslemek zorunda kalacak sonuçta!) (ölürse hayvanlar, tarafınızdan öldürülmek de var işin ucunda), kartlık, deri eldiven, (elinizden geliyorsa ya da annenizi ikna edebilirseniz atkı (klasik ve güzel bir fikirdir)....

aaa sigaralık aklıma gelmemişti ya erkek künye takar mı takarsa böyle bişey yapmak isterdimm
atkı almıştım :) künye kafama takıldı

Bide hediye mağazaları var,komik hediyeler.mağazanın ismini hatırlamıyorum ama form istanbulda watsson' un hemen yanındaydı.oskarlar,ödüller,yazılı yastıklar falan.ilginçtir

ayakkabı al ,bende ayakkabı takıntısı var ,ne kadar olursa olsun gene isterim :)

Arkadaşlar merhaba bende eşime sürpriz bir hediye vermek istiyordum nette dolaşırken www.hediyeambari.net sitesini keşfettim çok güzel ve şaşırtıcı sürpriz önerileri var sizde ziyaret edin isterseniz

Kol düğmesi al

Sorumluluk duygusunu geliştirmek istiyosan bi fanusta iki japon balığı al. Çocuğunuz olana kadar onlara babalık yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…