- Konu Sahibi gecebaykusu
Şaka bir yana ben eşime gümüş tesbih almıştım.çok beğenmişti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşALLAH ya :)
yap tercih aslında çıkarsa 1 yıl daha beklemezsin :)
Neye ihtiyacı varsa onu al :)
yok ya 1 yılda hazırlanıcim hem bu arada benimkinin tahini nereye çıkıcağı belli olucak bende onun yanına tercih yaparım :)
şimdi sordum ama yok dedi bende enteresan ilginç şeyler araştırıyorum
ocak şubat mart nisan yine hediye arayışına giricem hem ön hazırlık yapmış oluyorum şimdiki alıcam hediyeyle beraber![]()
ALLAH yardımcın olsun![]()
Alıntı
koldüğmesi, tespih, gravat, koldüğmeli gömlek, (kötü giyindiğini düşünüyor ve söyleyemiyorsanız) mümkün mertebe giyim-kuşam, zippo çakmak, sigaralık, parfüm, bilgisayarla çok haşır-neşirse koltuğuna sırtlık ya da bileği destekleyen mousepad, ilk aşkıysanız şık bir künye (sonra ömürbillah çıkarmıyorlar onu, sizden sonrakileri deli ediyorlar * ), dağcılık vs... ile ilgiliyse sırt çantası, mat, iki kişilik tulum * , bir ofiste çalışıyorsa şık bir kalemlik takımı (adını bilmiyorum, şu zımbasından kalemliğine herşeyi olanlardan), her gece eve dönmesini istiyorsanız çok dayanıklı olmayan bir balık ve akvaryum ( e beslemek zorunda kalacak sonuçta!) (ölürse hayvanlar, tarafınızdan öldürülmek de var işin ucunda), kartlık, deri eldiven, (elinizden geliyorsa ya da annenizi ikna edebilirseniz atkı (klasik ve güzel bir fikirdir)....
Eki Görüntüle 817048 Eki Görüntüle 817049 Eki Görüntüle 817050
şuanlık bakabildiklerim beğendikçe yorumlarınıza sunucim kızlar :)
kızlar aranızda yeniyimm :)
gelelim derdime erkek arkadaşım bana çok hediye almasından dolayı altta kalmak istemiyorum kızlar bende ona bişeyler almaya karar verdim ne alsam ya :)
daha bunu yıl başısı sevgililer günü doğum günü tanışma yıl dönümü var ve bizim ard arda neyse şimdiik bunları düşünmeme gerek yok ama şimdilik ne alsamm kızlar ya bundan öncesinde gömlek atkı tşört ikimizin fotoğrafı olan puzzel aldım kızlar
yorumlarınızı bekliyorummm