Eşofman takımı alabilirsiniz,atkı,bere ve eldiven üçlüsünden alabilirsiniz yada hediye kutusu yapabilirsiniz kutunun içine traş makinesi yada traş bıçağı,traş köpüğü,sabun,kolonya,şampuan katıp paket yaptırabilirsiniz.çok az zaman kaldı. erkek arkadaşıma askere gitmeden önce bi hediye almak istiyorum. aynı zamanda ona alcağım ilk hediye olcak çünkü tanışalı 4 ay oldu.
üzerinde isim yazdırabileceğim saatler var ama çok pahalı. 150 liradan başlıyo. böyle pahalı bi hediye mi alsam yoksa normal saat mi alıyım.
farklı bişey olsun istiyorum aynı zamanda :/ lütfen önerilerinizi yazın benim için çok önemli.
Valla canım 150 lira bir saat için çok değil bence. Hele iyi bir şey istiyorsan 150 asla yetmez. Maddi durumun müsait değilse eğer manevin yönden değerli olabilecek bir şeyler düşün.çok az zaman kaldı. erkek arkadaşıma askere gitmeden önce bi hediye almak istiyorum. aynı zamanda ona alcağım ilk hediye olcak çünkü tanışalı 4 ay oldu.
üzerinde isim yazdırabileceğim saatler var ama çok pahalı. 150 liradan başlıyo. böyle pahalı bi hediye mi alsam yoksa normal saat mi alıyım.
farklı bişey olsun istiyorum aynı zamanda :/ lütfen önerilerinizi yazın benim için çok önemli.
Bence askerde onun işine yarayabilecek şeyler alsan daha iyi olur
Onu araştırman lazim bir ögren bakalim ne götürebilirmiş yaninda tanidigin varsa falan sor ona göre biseyler alablirsin..genelde giyim olur diye tahmin ediyorum benbn de aslında askerde kullanabileceği bişey almak istiyodum ama askerde nelere izin verildiğini bilmiyorum.
özel olarak ilgilendiği hiçbişey yokHobileri neler?
evet önce bi araştırmak lazım ama çok az zaman kaldıOnu araştırman lazim bir ögren bakalim ne götürebilirmiş yaninda tanidigin varsa falan sor ona göre biseyler alablirsin..genelde giyim olur diye tahmin ediyorum ben
çok az zaman kaldı. erkek arkadaşıma askere gitmeden önce bi hediye almak istiyorum. aynı zamanda ona alcağım ilk hediye olcak çünkü tanışalı 4 ay oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?