• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne hediye alsam bilmiyorum lütfen yardım edin

bilgin100

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
124
37
43
Kocaeli
çok az zaman kaldı. erkek arkadaşıma askere gitmeden önce bi hediye almak istiyorum. aynı zamanda ona alcağım ilk hediye olcak çünkü tanışalı 4 ay oldu.

üzerinde isim yazdırabileceğim saatler var ama çok pahalı. 150 liradan başlıyo. böyle pahalı bi hediye mi alsam yoksa normal saat mi alıyım.
farklı bişey olsun istiyorum aynı zamanda :/ lütfen önerilerinizi yazın benim için çok önemli.

çok az zaman kaldı. erkek arkadaşıma askere gitmeden önce bi hediye almak istiyorum. aynı zamanda ona alcağım ilk hediye olcak çünkü tanışalı 4 ay oldu.

üzerinde isim yazdırabileceğim saatler var ama çok pahalı. 150 liradan başlıyo. böyle pahalı bi hediye mi alsam yoksa normal saat mi alıyım.
farklı bişey olsun istiyorum aynı zamanda :/ lütfen önerilerinizi yazın benim için çok önemli.
Eşofman takımı alabilirsiniz,atkı,bere ve eldiven üçlüsünden alabilirsiniz yada hediye kutusu yapabilirsiniz kutunun içine traş makinesi yada traş bıçağı,traş köpüğü,sabun,kolonya,şampuan katıp paket yaptırabilirsiniz.

Valla canım 150 lira bir saat için çok değil bence. Hele iyi bir şey istiyorsan 150 asla yetmez. Maddi durumun müsait değilse eğer manevin yönden değerli olabilecek bir şeyler düşün.

fotoğrafınızdan puzzle yaptır..
askerde boş zamanlarında yapar:KK53:

Askerde traş makineleri caliniyormus diye duydum. Hatta dayım çıldırdı o yüzden bence günlük fotoğraf albümü gibi bir şey alabilirsiniz erkekler genelde öyle şeyler yapıyorlar askerde şu günlüğün ilk sayfasına askinizi anlatan bir kaç yazı fotograf albümünün de ilk beş sayfasına birlikte olduğunuz resimleri koyarsan hem hasret giderir hem işine yarar bence

bn de aslında askerde kullanabileceği bişey almak istiyodum ama askerde nelere izin verildiğini bilmiyorum.
Onu araştırman lazim bir ögren bakalim ne götürebilirmiş yaninda tanidigin varsa falan sor ona göre biseyler alablirsin..genelde giyim olur diye tahmin ediyorum ben

bence 150 liralık bir saat alma acemi birliğinde saat taktırmaya bilirler. saat çalınabilir farklı bişey düşün bence

özel bi hediye almak yerine askerde kullanabileceği şeyleri alıp güzel bi kutu yapabilirsiniz.

lazım olacak çoğu şeyi askeriyeden veriyorlar ama sizin düşünüp almış olduğunuzu kullanmak daha özel oluyor onlar için.

ben erkek arkadaşım askere gitmeden önce öyle yaptım. kişisel bakım ürünleri gibi şeyler aldım. oraya gittiğinde vermişler askeriyeden ama. bana söylediği şu oldu: "senin aldıklarını kullanmak çok daha özel. her kullanışımda sen aklıma geliyorsun. beni bu kadar düşünmüş olman aklıma geliyor."

Bence de asker de işine yarayacak bir şeyler olsun. Benim eşim viz sevgliyken askere gitti. Ben ona bir asker defteri almıştım. Ve aşağı yukari 20 sayfasına ona ait hissetlerimi ve yaşadıklarımı yazmıştım. Ve ona dedim ki önünde 15 ay zaman var( o zaman asteklere de 15 aydı şimdi 12 ay "-) ) bu deftere aklına her ben geldiğimde bir şeyler yaz.

ve su an 6 yıllık evliyiz. Eşime sinir olduğum zaman açıp bi defteri okuyorum. Ne ladar masumca sevmisiz birbirimizi diye huzunleniyorum. Tavsiye ederim... Kalıcı ve anlamlı bir hediye bencr..

Back