Ben burda yirtayim kendimi biskrem versem diye kızlar arastirin gecmisim ama fazla eskiye değil su 1-2 gun önceki yorumlarimi okuyun inaninki çok bekleyeceksiniz ve bana oy vermek icin sıraya gireceksiniz=)=)♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Ben burda yirtayim kendimi biskrem versem diye kızlar arastirin gecmisim ama fazla eskiye değil su 1-2 gun önceki yorumlarimi okuyun inaninki çok bekleyeceksiniz ve bana oy vermek icin sıraya gireceksiniz=)=)♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Çok teşekkür ederim Nevreste
en yardımsever üye:)))
Nerede şu oy kullnılan yer bacılar bi yol gösterin
Sen şimdi kendini anlat,bide seçim konuşması yap biskrem.
Bak kadişe nasıl çalışıyor,
Kadınlar hamamı bölümünde kitty.
Kadesa en çok çalışan üye seçilecek bu gidişle
Sende kadesayı geçtin he
Biz onu en ağlak üye seçtik nevreste
Hepinizi çok seviyorum kızlar siz oldukça ben varım♡♡♡♡♡♡♡♡♡
Çok mütevazi bir üyesin canım
Aman öyle deme yüreğine inecek kadesanın
Bak gene gitti,kimbilir hangi topikte ağlıyo oy verin diye
Benim mitavaziligim sizlerden geliyor sizin kadar mütevazı olamam pirlantalarim benim♡♡♡♡♡♡
Evet kayboldu
Parkon sen çalışıyormusun:26:
Sen şimdi kendini anlat,bide seçim konuşması yap biskrem.
Bak kadişe nasıl çalışıyor,
Kadınlar hamamı bölümünde kitty.
Evet canım,şuan sizlere işyerinden sesleniyorum.
Bu en adaylar 17 sindemi açıklanıyo,yoksa tümümü 17 sinde açıklanıyor.
Tamam canım teşekkürler
Az önce ladyevil 17 Aralık gece 00:00 a kadar oyunuzu kullanın diye yazmıştı..ondan sonra adaylar hazırlanır bir topic açılır ordan açık adaylar içinde oylama yaparız...ama nezaman sonuçlanır onu bilmiyorum ama çok uzatmazlar bence:26:
Kızlar ben öğrenciyim, bu kknun genç bir lidere ihtiyacı var benim gibi ,,dansı çok seviyorum okul açmayı düşünüyorum çok yenilikçi bir ruha sahibimkki hepiniz böyle bir lidere oy vermekten gurur duyarsınız eminim...
Bakın tiyatro öğrencisiyim ileride beni tv ekranlarında görürseniz bana oy veremediğiniz için çok pişman olursunuz,,,
Geleceğim parlak para gırla gelecek emin olun hepiniz nasibinizi alacaksınız....
SIZLERI COM SEVIYORUM AKİLLİ KADINLAR HAYDI OYLAR BISKREMVERSEME,,, ŞIMDI GEC KALMAYİN