NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

Ben burda yirtayim kendimi biskrem versem diye kızlar arastirin gecmisim ama fazla eskiye değil su 1-2 gun önceki yorumlarimi okuyun inaninki çok bekleyeceksiniz ve bana oy vermek icin sıraya gireceksiniz=)=)♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Sende kadesayı geçtin he :KK1:

Ben burda yirtayim kendimi biskrem versem diye kızlar arastirin gecmisim ama fazla eskiye değil su 1-2 gun önceki yorumlarimi okuyun inaninki çok bekleyeceksiniz ve bana oy vermek icin sıraya gireceksiniz=)=)♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

Çok mütevazi bir üyesin canım:KK9:

Sen şimdi kendini anlat,bide seçim konuşması yap biskrem.
Bak kadişe nasıl çalışıyor,:KK24::KK24:
Nerede şu oy kullnılan yer bacılar bi yol gösterin

Kadınlar hamamı bölümünde kitty.

Sen şimdi kendini anlat,bide seçim konuşması yap biskrem.
Bak kadişe nasıl çalışıyor,:KK24::KK24:

Kadınlar hamamı bölümünde kitty.

Kızlar ben öğrenciyim, bu kknun genç bir lidere ihtiyacı var benim gibi ,,dansı çok seviyorum okul açmayı düşünüyorum çok yenilikçi bir ruha sahibimkki hepiniz böyle bir lidere oy vermekten gurur duyarsınız eminim...
Bakın tiyatro öğrencisiyim ileride beni tv ekranlarında görürseniz bana oy veremediğiniz için çok pişman olursunuz,,,
Geleceğim parlak para gırla gelecek emin olun hepiniz nasibinizi alacaksınız....
SIZLERI COM SEVIYORUM AKİLLİ KADINLAR HAYDI OYLAR BISKREMVERSEME,,, ŞIMDI GEC KALMAYİN

Evet canım,şuan sizlere işyerinden sesleniyorum.:KK24::KK24:

Bu en adaylar 17 sindemi açıklanıyo,yoksa tümümü 17 sinde açıklanıyor.:KK53:

Tamam canım teşekkürler:KK9::KK9:
Az önce ladyevil 17 Aralık gece 00:00 a kadar oyunuzu kullanın diye yazmıştı..ondan sonra adaylar hazırlanır bir topic açılır ordan açık adaylar içinde oylama yaparız...ama nezaman sonuçlanır onu bilmiyorum ama çok uzatmazlar bence:26:

Son düzenleme:
Tamam canım teşekkürler:KK9::KK9:
Az önce ladyevil 17 Aralık gece 00:00 a kadar oyunuzu kullanın diye yazmıştı..ondan sonra adaylar hazırlanır bir topic açılır ordan açık adaylar içinde oylama yaparız...ama nezaman sonuçlanır onu bilmiyorum ama çok uzatmazlar bence:26:

Yanlız bu KK nın sürekli böyle etkinliklere ihtiyacı var,:KK53:

Ne güzel bir muhabbet konusu oldu.

Bitincede başka etkinlik bulsalar keşke:KK55:

Kızlar ben öğrenciyim, bu kknun genç bir lidere ihtiyacı var benim gibi ,,dansı çok seviyorum okul açmayı düşünüyorum çok yenilikçi bir ruha sahibimkki hepiniz böyle bir lidere oy vermekten gurur duyarsınız eminim...
Bakın tiyatro öğrencisiyim ileride beni tv ekranlarında görürseniz bana oy veremediğiniz için çok pişman olursunuz,,,
Geleceğim parlak para gırla gelecek emin olun hepiniz nasibinizi alacaksınız....
SIZLERI COM SEVIYORUM AKİLLİ KADINLAR HAYDI OYLAR BISKREMVERSEME,,, ŞIMDI GEC KALMAYİN

-acak -eceklerle gelme bize
Çil çil altınlarla gel
Kömür - makarna bile kabul edilmezken
Fakir bir öğrenci olduğun halde o ne özgüven o :KK1:

X