- 9 Temmuz 2012
- 3.791
- 1.820
Benide yazacakmısın kötüler arasına
Sizde bana oy verirseniz veririm Ahahaha,,,, ama kötüyü düşünüp duruyordum oy birliği ile kararımı verdim kadese=)=)=)
Sizde bana oy verirseniz veririm Ahahaha,,,, ama kötüyü düşünüp duruyordum oy birliği ile kararımı verdim kadese=)=)=)
Canım kk enleri sayfasını açan editöre özel mesajla yollayacaksın...adaylar seçildikten sonra açık oylama yapılacak zaten...kim ne verdi göreceğiz
yaf bi iki okudum da neyi oyluyosunuz anlamadım başa dönmek uzun iş şurada hemen yandan kaynayıveriyorum sıraya
bize de diyverin oyumuzu kullanalım arkadaş..
Bende yazicamda daha kimseyi tanımıyorum dogrudyrust??
hemen yardımcı olayım
ben badezuzum(tikkat bir sürü zuzu var iyice bak unutma sonra nickimi)
en iyi yorumu ben yaparım en dobra benim en komik de benim vee yılın üyesi kesinlikle benim..
sen iyi bulduğun tüm seçenekelre beni yaz..kötü olanlara da kadesa diye biri var onu yaz..
güven bana
ya bu güzel olmamış işte, kapalı oylama olsun
Yok aslında sorun olmuyor...Adaylar içinde tanıdıkları seçip yazıyoruz veyahut uygun gördüğümüzü
Ama şöyle bir sorun çıkabilirAynı kategoride iki yakın arkadaş aday olursa kan çıkar vallaha
ya kötü özellikte olan adaylara attığımız oylarla üyeler küser bize düşman olursa, yok artık demeyin eminim yani
cahillik ne kötü ya
limdi bu listeyi alıp üyeler yazıp nereye yolluyoz
anket gibi bişi yok mu ya
bize ne oyu verildi falan göremiyo muyuz
2012 kk enlerini oyluyoruz
ya kötü özellikte olan adaylara attığımız oylarla üyeler küser bize düşman olursa, yok artık demeyin eminim yani
kadınız biz, sanalda olsa ödül bizim olmalı
ya geçen sene ben pek takılmıyordum bilmiyorum da daha önceki seneler oylama kapalıydı sanki
ısınamadığımız üye kısmı kötüonları yazmam ben orda
Hemen unut bu nicki.
Bütün bunları yapıyor olabilir ama fasfakir.
İşimize yaramaz yani.
Bak bir önceki sayfada hala Kader'den makarna istiyor kendine.
Neyine güvenip aday oluyorsa fakir işte.
eeeeeeee şeeeey hık mık kem küm
benim işim vardı da bi de toplantım öhüm öhüm ...
( allengirli iş arkadaş birini seç birini seçme durduk yere düşman kazanmanın alemi yok, şölee kenarda kenardan tey tey yaparaktan çıkayım sahneden )