işte etkileri bunlar
para verseler gece tek kalamam evde :18:
bazen mutfakta oluyorum dalmışım ous geliyor bişey demeye ben tavanda
bende enaz 3 gün ban yemesem iyi olur,daha yeni çıktım,çok sıkıldım yahu.
kızdığım şey çok olsada çok seviyorum KK yı.
Korku filmi izlemek için evlencenmi
Evlenmek için en mantıklı sebep
Gel sen bana misafirliğe beraber izleriz.
peki doktor ne diyo sevom bu durumuna:26::26::26:
gece yarısı bir uyan kafamın üzerinde bi el
ben çığlık çığlığa yataktan fırla aklım çıkıyo ama doğaüstü şeylerin gelip beni bulmasını beklemicem ara tara evi dolapları kapı arkalarını kanepe altlarını yok yok bişi kafayı yicem
allahım bu ne nerden çıktı nereye gitti derken yatağa uzan
bi de bak ki hani insan sırtüstü yatarken kolunu alnına koyar ya (uygulayın bakim şimdi) öle koy elin yüzüne düşsün birdenbire uyanıp onu görünce de çıldır
seyyahalemi,
gerek yok ele mele, beni görünce kork yeter
bişi anlatim de korkun (gülün)
liseye gidiyorum annemler köyde evde yalnızım ev de eski ev öle kapısı penceresi sağlam bi ev değil çelik kapı neyim yok zaten ikinci kat ama giriş birinci kattan camı kırsa biri açar girer içeri o derece kolay
neyse stephan kingin hayvan mezarlığı var ya
izlediyseniz filmi korkunç değil çok tiksinç ama kitabı en azından o yaşta çok korkunçtu
ama korkudan sayfaları zor çeviriyorum sonraki sayfada ne çıkacak diye direk gözümün önünde canlanıyo filan
sen ışık açık kitabı oku bitir uyuyakal
gece yarısı bir uyan kafamın üzerinde bi el
ben çığlık çığlığa yataktan fırla aklım çıkıyo ama doğaüstü şeylerin gelip beni bulmasını beklemicem ara tara evi dolapları kapı arkalarını kanepe altlarını yok yok bişi kafayı yicem
allahım bu ne nerden çıktı nereye gitti derken yatağa uzan
bi de bak ki hani insan sırtüstü yatarken kolunu alnına koyar ya (uygulayın bakim şimdi) öle koy elin yüzüne düşsün birdenbire uyanıp onu görünce de çıldır
bi de kirayı ödetmek
yok kız aslında maksat kociş demek
kılıf arıyom sadece
bi de faturaları ödetmek (parayı ben veririm uğraşacak biri olsun yeter)
bi de kirayı ödetmek
bi de çamaşırları bulaşıkları yıkatmak
bi de yemek ütü temizlik falan fişman işte
bi de çamaşırları bulaşıkları yıkatmak
Bir ara Mune nin yaptırdığı robotlar vardı,hem bu işleri yapan,hemde romantik,sipariş verdik gelmedi,hala bekliyoruz.
hatırladım hayali bile güzeldi
Ousları köprüden itip,bunlardan çifter çifter alalım demiştik.