NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

bişi anlatim de korkun (gülün)
liseye gidiyorum annemler köyde evde yalnızım ev de eski ev öle kapısı penceresi sağlam bi ev değil çelik kapı neyim yok zaten ikinci kat ama giriş birinci kattan camı kırsa biri açar girer içeri o derece kolay
neyse stephan kingin hayvan mezarlığı var ya
izlediyseniz filmi korkunç değil çok tiksinç ama kitabı en azından o yaşta çok korkunçtu
ama korkudan sayfaları zor çeviriyorum sonraki sayfada ne çıkacak diye direk gözümün önünde canlanıyo filan
sen ışık açık kitabı oku bitir uyuyakal

gece yarısı bir uyan kafamın üzerinde bi el
ben çığlık çığlığa yataktan fırla aklım çıkıyo ama doğaüstü şeylerin gelip beni bulmasını beklemicem ara tara evi dolapları kapı arkalarını kanepe altlarını yok yok bişi kafayı yicem
allahım bu ne nerden çıktı nereye gitti derken yatağa uzan
bi de bak ki hani insan sırtüstü yatarken kolunu alnına koyar ya (uygulayın bakim şimdi) öle koy elin yüzüne düşsün birdenbire uyanıp onu görünce de çıldır
:KK1:

bende enaz 3 gün ban yemesem iyi olur,daha yeni çıktım,çok sıkıldım yahu.

kızdığım şey çok olsada çok seviyorum KK yı.

Korku filmi izlemek için evlencenmi:KK67::KK67:

Evlenmek için en mantıklı sebep:KK67:

Gel sen bana misafirliğe beraber izleriz.:KK1:

yok kız aslında maksat kociş demek
kılıf arıyom sadece:KK52:

bi de faturaları ödetmek (parayı ben veririm uğraşacak biri olsun yeter)

ben çığlık çığlığa yataktan fırla aklım çıkıyo ama doğaüstü şeylerin gelip beni bulmasını beklemicem ara tara evi dolapları kapı arkalarını kanepe altlarını yok yok bişi kafayı yicem
bi de bak ki hani insan sırtüstü yatarken kolunu alnına koyar ya (uygulayın bakim şimdi) öle koy elin yüzüne düşsün birdenbire uyanıp onu görünce de çıldır

:KK9::KK9: :KK9:

seyyahalemi,
gerek yok ele mele, beni görünce kork yeter:KK51:

demin aynı öle oldum işte:KK1:

nolur banlama beni
çok sıkılıyorum
okuyup yazamamak var ya hele
içimden konuşup konuşup duruyorum
ama itiraf et bazı konular gel beni bi sars kendime getir demiyo mu
ben editör falan olamazdım yahu
asla yansız davranamam

bişi anlatim de korkun (gülün)
liseye gidiyorum annemler köyde evde yalnızım ev de eski ev öle kapısı penceresi sağlam bi ev değil çelik kapı neyim yok zaten ikinci kat ama giriş birinci kattan camı kırsa biri açar girer içeri o derece kolay
neyse stephan kingin hayvan mezarlığı var ya
izlediyseniz filmi korkunç değil çok tiksinç ama kitabı en azından o yaşta çok korkunçtu
ama korkudan sayfaları zor çeviriyorum sonraki sayfada ne çıkacak diye direk gözümün önünde canlanıyo filan
sen ışık açık kitabı oku bitir uyuyakal

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
çok iyiymiş ya,peki bunu kaç dakikada farkettin.:KK60:

bu arada bende ortaokulda hayvan mezarlığının filmine gittiğimde rezil olmuştum,o geldi aklıma.
sınıfça toplanıp gittik filme,kızlardan ay falan diye korku efektleri geliyo,erkeklerden aman bunda korkucak ne varki nidaları ve gülme sesleri geliyor,film arası oldu.Ben hüngür hüngür ağlıyorum bebek öldü diye:KK9::KK9:
Korku filmine drama muamelesi yapan tek kişi bendim:KK9:

Takılıyorum alınmıyorsun değil mi?
Eşim iş sebebiyle şehir dışına çıktı bu sabah, özledim, kızımda uyudu, sıkıntıdan daldım konunuza:KK14:

bi de çamaşırları bulaşıkları yıkatmak

Bu ikisini yapacak bir kociş bulursan zaten hiç kaçırma,sen evlenme teklif et direk.:KK9::KK9:

Nerde bu devirde bunları yapacak koca:KK51::KK51:

Bir ara Mune nin yaptırdığı robotlar vardı,hem bu işleri yapan,hemde romantik,sipariş verdik gelmedi,hala bekliyoruz.:KK1:

X