şitt ben artık gelmem bu topike
kızlar merhaba
Telefondan girdiğim ıçın özel mesajlara bakamıyorum.
0ğluşun tüm tetkikleri yapıldı çok şükür bir kalp rahatsızlığı çıkmadı.Tansiyonun sebebi esansıyel yani strese baılıymış.tansiyon ilacı başladık.
Sizi seviyorum,öpüyom.
öle hakkaten çevreler çok güzel ama kendiler cıkbiliyorum canım bi dönem boluda kaldım ben bu kadar mı sıkıcı bi yer olur ya, ama düzce daha sıkıcı
kızlar merhaba
0ğluşun tüm tetkikleri yapıldı çok şükür bir kalp rahatsızlığı çıkmadı.Tansiyonun sebebi esansıyel yani strese baılıymış.tansiyon ilacı başladık.
Sizi seviyorum,öpüyom.
kızlar merhaba
Sizi seviyorum,öpüyom.
SAğolun kızlar.
bade gelcem pazar günü,
Adayı döven smıley.
öle hakkaten çevreler çok güzel ama kendiler cık
hayatta tek yaşamak istediğim yer kapadokya
bi gerizekalı yüzünden bi daha göremicem bile
gelmiş geçmiş ossuuun
kızlar merhaba
Sizi seviyorum,öpüyom.
evet
yok be canım niye öyle düşündün ?
laf attım cevap yazmadın da,nasıl oldu kuzuların
Chess im,dun antrenmanda fenalaşmış,nefes alamamış.acile götürmüşler.tansiyonu 14e10. Olmuş.çok korktuk.bugün ADana ya getirdik,kapsamlı bakilsin diye canım.adam stres sahıbıymiş.::ne oldu canım, haberim yok, geçmiş olsun, önemli bişey olmadığına sevindim, ne stresiymiş bu bu yaşta, aşık falan olmasın
Chess im,dun antrenmanda fenalaşmış,nefes alamamış.acile götürmüşler.tansiyonu 14e10. Olmuş.çok korktuk.bugün ADana ya getirdik,kapsamlı bakilsin diye canım.adam stres sahıbıymiş.::
Kusura bakmayin telefondan pek yazamıyorum.
neden orası canım, çok gitmek istedim ama eşimi ikna edemedim bi türlü, ne işimiz var dağda tepe diyo, elin ecnebileri bile gördü ben göremedim daha
Chess im,dun antrenmanda fenalaşmış,nefes alamamış.acile götürmüşler.tansiyonu 14e10. Olmuş.çok korktuk.bugün ADana ya getirdik,kapsamlı bakilsin diye canım.adam stres sahıbıymiş.::
Kusura bakmayin telefondan pek yazamıyorum.
neden terk edilmiş bu topik
şitt ben artık gelmem bu topike
ne biçim evsahıbısısısın hem misafir çağırıyosun hem evinde durmuyosun
biz de kızlar toplanmış diye koşup geliyoruz
peeeh
giyecem eşofmanımı
alacam çayımı sigaramı açıcam bi topic
topic nası olurmuş gösterecem size haa
canım eşine söle çok biliyo
ben neden seviyorum havası suyu doğası gerçekten masaldan çıkmış gibi evleri mağaraları
yazın göz alabildiğine manzara evinin önünden geçen kızılırmak küçük küçük ağaçlarıyla üzüm bağları taş evleri
hele kışın kar altında ışıklar saçan bacalar o kadar güzel ki
ne bilim hep severdim beğenirdim
allah kısmet etti yerleşmek nasip oldu
sonra dengesiz beceriksiz işbilmez sorumsuz ous yüzünden yerimden yurdumdan oldum işte