NE HALİMİZ VARSA GÖRELİM diyenlerr buyrun içeriiii

kızıaam belki namahrem vardır diye öyle şey ettik

parkon biz oylamayla dalga geçip geyiğini ypıyoruz ya bu işi ciddiye alıp bişeyler yapanlar var mıdır aceba

var tabikisi de ne sandınnn kızımmm

mesela ben herkese vaadlerde bulunuyorum

eğer beni 10 daldaaaa en seçersenizzz (aşağısı beni kurtarmazda sölemesi ayıp )

1- kk ya havız yaptırtcammmm

2- herkesi beleşşş kürklü ve pembik yapcam

3- bazılarınııı kiim daha çok oy verirse bana editör yapcammm yönetimdeee arkdaşlarım varda sölemesi ayıptır sözümü geçiririm

4- herkesi tatile yollucam uludağa

5- hele bi seçilimmmm hiç bi halt vermicem ama çaktırmayın

ohooo bunlar ne ki daha kapsamlı çalışanlar vardır eminim

tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)

tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)

branşın ne canım, atanırsın umarım en kısa zamanda

atanmış öğretmenlerdenim ,8 yıllık evliyim,2.5 yaşında ikiz oğluşlarım var,mutfağı hiç sevmiyorum

branşım biyoloji inşallah canım yüksek puanlarla kapatan bir bölüm malesef yüksek puan alıyorum ama yeterli olmuyor... sizler tanıtın ama kendınızı :)

atanmış öğretmenlerdenim ,8 yıllık evliyim,2.5 yaşında ikiz oğluşlarım var,mutfağı hiç sevmiyorum

ooo maşallah hem atanmıs öğretmen hem ıkız oglus sahıbı :) bransın ne pekı :) ben hem atanamadım hem bırak ıkızı tek cocuk dahı yok :)

pdr mezunuyum canım.bu arada yaş 29,ama 13,5 gösteriyorum henüz

du bakim cebim nerde

chess

4ten 6ya kadar ödev savaşı
6dan 7ye kadar yemek yeme savaşı
7den 9a kadar tv izleme savaşı
9dan 12ye kadar yatma savaşı
bizim hayat böle

Son düzenleme:
ben 11 yıllık evliyim, kendi işimi yapıyorum
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyorum
tüm en leri ben toplıcam bu sene
en en benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…