kızıaam belki namahrem vardır diye öyle şey ettik
parkon biz oylamayla dalga geçip geyiğini ypıyoruz ya bu işi ciddiye alıp bişeyler yapanlar var mıdır aceba
hoşbuldum kadesa teşekkür ederimm :)
var tabikisi de ne sandınnn kızımmm
mesela ben herkese vaadlerde bulunuyorum
eğer beni 10 daldaaaa en seçersenizzz (aşağısı beni kurtarmazda sölemesi ayıp)
1- kk ya havız yaptırtcammmm
2- herkesi beleşşş kürklü ve pembik yapcam
3- bazılarınııı kiim daha çok oy verirse bana editör yapcammm yönetimdeee arkdaşlarım varda sölemesi ayıptır sözümü geçiririm
4- herkesi tatile yollucam uludağa
5- hele bi seçilimmmm hiç bi halt vermicem ama çaktırmayın
biraz tanıtsana kendini,kimsin neler yaparsın?
ohooo bunlar ne ki daha kapsamlı çalışanlar vardır eminim
tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)
tanıtayım :) 1.5 yıllık evliyim atanamayan öğretmenlerdenim şu an edeyim çalışmıyorum mutfağı çok seviyorumm yarışmacı arkadaşlara basarılar dilerim :) sizler neler yaparsınızz pekii :)
tabii ki,buyruunnnn
atanmış öğretmenlerdenim,8 yıllık evliyim,2.5 yaşında ikiz oğluşlarım var,mutfağı hiç sevmiyorum
ooo maşallah hem atanmıs öğretmen hem ıkız oglus sahıbı :) bransın ne pekı :) ben hem atanamadım hem bırak ıkızı tek cocuk dahı yok :)
pdr mezunuyum canım.bu arada yaş 29,ama 13,5 gösteriyorum henüz