- 11 Aralık 2018
- 39.649
- 245.655
-
- Konu Sahibi suigenerisim
Kahve olanın gideri olabilir de diğeri çok korkunç değil mi? Gözlerim kanadıBelki görseldeki gibi bişey olabılır bahsettiği ben de hiç görmemiştim
Kahve olandan görüyorum ama
belki öyle bir kombinden bahsediyordur
Bence de öyleKahve olanın gideri olabilir de diğeri çok korkunç değil mi? Gözlerim kanadı
Satteni geçtim saten takım ne?
Böyle saten kumaştan dikilmiş pantolon ceket gibi bir şey mi? Hiç görmedim böyle bir şey giyinen insan. Çok çirkin olmaz mı?
Bak bu fena değilmiş. Yine de dökümlü pantolonda keten daha iyi bir tercih bence.
Kız bu konu sahibesi o muuu?Büyükannenizin bu konuda bir vasiyeti yok mu?
Saten günlük giyilmez, asil duruşlu keten hiç görmedim. Evet rahat ve şık olur ama günün sonunda kırış kırış bir görüntü olur.eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Anneannesinin vasiyeti vardır orda bekarlar varya ondanAllahın haziranında 45 derece havada ceket çok mantıklı bir tercih olabilir bence de
Konu sahibi mezuniyet senin değil. Bir stadyumda güneşin altında ya da kapalı bir salonda sert bir sandalyeye oturup milletin diploma almasını izleyeceksin. O yüzden ne giydiğinin pek bir önemi yok. Özne sen değilsin. İstersen şort tişörtle git.
Mini elbiseli çıtırların arasında kocişkosu kep atarken karşıdan alkışlayacak yazıkAnneannesinin vasiyeti vardır orda bekarlar varya ondan
Zor bir durum Allah düşmanımın başını vermesinMini elbiseli çıtırların arasında kocişkosu kep atarken karşıdan alkışlayacak yazık
Belki görseldeki gibi bişey olabılır bahsettiği ben de hiç görmemiştim
Kahve olandan görüyorum ama
belki öyle bir kombinden bahsediyordur
Zevkler ve renkler tartışılmaz o ayrı mesele ama bunlar da gecelik gibi elbiseler bence, neden moda oldu anlamış değilim. Ve şu elbiseyi giyebilmek için insanın vücudunda asla bir fazlalık olmaması gerekir, iç çamaşırı çok özenle asla görünmeyecek şekilde seçilmeli. En ufak hatayı gösterir bunlar çünkü. Selülitleri bile görünür insanın o derece kullanımı zor elbiseler.
En azından kendi mezuniyetinde giyinmişsin, ya başkasının mezuniyetinde giyinseydinYorumları okurken Mezuniyetinde saten elbise giyen ben
Bence çok hoştu ya, boyundan bağlı, belden a form genişleyen, mini, çiçekli bir elblseydi. Cüppelerimiz de satendi zaten gayet uyumlu olmuştu benceEn azından kendi mezuniyetinde giyinmişsin, ya başkasının mezuniyetinde giyinseydin