ne giymem gerek?

eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Temiz, sade şık zarif bir şey kafi. Abartılı şeyler itici duruyor.
Saten ya da keten nasıl göründüğüne göre değişir. Mezuniyet saati de önemli. Sıcağın anlında bir tören ise saten sizi öldürebilir ve sıcakta o ter çok hoş görünmeyebilir. Şartlara göre şekil almakta fayda var

Mezuniyet eşinizin sonuçta, çok abartmayın derim.
Kendi kep törenimde de ben abartmadım gerçi. Güllü dallı abiyeyle gelen olmadı, öyle saten elbise falan da görmedim. Sade şıktı herkes açıkçası. Ben de sıfır kol kare yakalı sade bir elbise tercih etmiştim.
Kardeşimin törenine gittiğimde elbise giymedim bile. Pantolon gömlek gitmiştim.

eşimin mezuniyeti var normal kep atma resmi tören olacak, satten takım mı giysem yoksa keten asil duruşlu daha sade bir elbise mi? nasıl giyinmem lazımmmm?
Saten abartı olmaz mı, bence sade bir elbise ve takı yeterli olur, saçlar için de fön yeterli gibi sanki.. Özenli ancak abartısız olun..

Burada bile dalgasını esirgememiş bazı kk kadınları her neyse …
ceketli bir kombini daha çok beğenirdim ben hani ceket çok asil bir parça tabi siz bilirsiniz

Burada bile dalgasını esirgememiş bazı kk kadınları her neyse …
ceketli bir kombini daha çok beğenirdim ben hani ceket çok asil bir parça tabi siz bilirsiniz
Allahın haziranında 45 derece havada ceket çok mantıklı bir tercih olabilir bence de

Konu sahibi mezuniyet senin değil. Bir stadyumda güneşin altında ya da kapalı bir salonda sert bir sandalyeye oturup milletin diploma almasını izleyeceksin. O yüzden ne giydiğinin pek bir önemi yok. Özne sen değilsin. İstersen şort tişörtle git.

Satteni geçtim saten takım ne?
Böyle saten kumaştan dikilmiş pantolon ceket gibi bir şey mi? Hiç görmedim böyle bir şey giyinen insan. Çok çirkin olmaz mı?
Belki görseldeki gibi bişey olabılır bahsettiği ben de hiç görmemiştim

Kahve olandan görüyorum ama
belki öyle bir kombinden bahsediyordur

Eklentiler

• IMG_2655.jpeg
    48,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_2656.jpeg
    103,1 KB · Görüntüleme: 74
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…