Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar kızlar, youtube'ta video izlerken, çorapsız çizme giyenleri gördüm, ben hiç giymedim, ince çorapta olsa muhakkak giyerim, çorapsız çizme rahat oluyormu? veya çorapsız giyilen çizme modelleri farklımı oluyor? iç dokusu falan, benim topuklu bi çizmem var, denemek için evde giydim maf oldum.
merhabalar kızlar, youtube'ta video izlerken, çorapsız çizme giyenleri gördüm, ben hiç giymedim, ince çorapta olsa muhakkak giyerim, çorapsız çizme rahat oluyormu? veya çorapsız giyilen çizme modelleri farklımı oluyor? iç dokusu falan, benim topuklu bi çizmem var, denemek için evde giydim maf oldum.
Pis kokmaz mı ya o ney, çorapsız ayakkabı giymek. Leş. Belki altına kısa çorap giyiyordur da bacakları üşümez mi ben bu çizmeleri çorapsızda tavsiye ediyorum falan diyordu tecrübesi olanlara danışayım dedim