• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne Giymeli?

Zeynep397

Üye
Kayıtlı Üye
Erkek cinsiyetli bir arkdaşımla(sevgilim değil ama tam arkadaş da değiliz) yeni nesil meyhaneye gideceğiz.

30 yasındayım ilk kez bu ortama gireceğim.

Ne giymeliyim :)

Gardrobunuzda ne olduğunu siz biliyorsunuz biz değil.. Bi seçenek olsaydı belki değerlendirebilirdik, o da yok 🤷🏻‍♀️

Erkek cinsiyetli bir arkdaşımla(sevgilim değil ama tam arkadaş da değiliz) yeni nesil meyhaneye gideceğiz.

30 yasındayım ilk kez bu ortama gireceğim.

Ne giymeliyim :)
Siyah düz bir elbise üzerine hırka siyah çizme çorap saçlar da hafif toplu olabilir

bluz, kot üzerine de salaş hırka da olur.
Düğüne gider gibi gitme de :D
Hafif makyaj tamam

bu var mesela, bunun uzun kollusu var, dizüstü siyah elbiseler var

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-12-09 153347.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-09 153347.png
    95,4 KB · Görüntüleme: 38
merhabalar kızlar,
youtube'ta video izlerken, çorapsız çizme giyenleri gördüm, ben hiç giymedim, ince çorapta olsa muhakkak giyerim, çorapsız çizme rahat oluyormu? veya çorapsız giyilen çizme modelleri farklımı oluyor? iç dokusu falan, benim topuklu bi çizmem var, denemek için evde giydim maf oldum.

merhabalar kızlar,
youtube'ta video izlerken, çorapsız çizme giyenleri gördüm, ben hiç giymedim, ince çorapta olsa muhakkak giyerim, çorapsız çizme rahat oluyormu? veya çorapsız giyilen çizme modelleri farklımı oluyor? iç dokusu falan, benim topuklu bi çizmem var, denemek için evde giydim maf oldum.
Pis kokmaz mı ya o ney, çorapsız ayakkabı giymek. Leş. Belki altına kısa çorap giyiyordur da bacakları üşümez mi 🤔

Back
X