anladım canım bnde o gelin yatak örtülerine baktım çokk kabarık süslü falandı onun yerine içinde pikesi nevresim takımı 2 tane aynı desenden havlusu kırlentleri ve yastıkları çarşafı olan kabarık değil bej rengi ve üst tarafları dantel gibi ama oda bej ve hafif simli güzel bişeydi ama o yatak örtülerinden çok daha pahalıydı :18:
kabarık süslü beyaz yatak örtülerinden hiç hoşlanmıyorum ben de. ve hem günlük olanı hem de özel günler için olanı yatak odası mobilyalarım,hatta perdelerim alındıktan sonra almayı düşünüyorum, en çok uyum sağlayan örtüleri almak açısından
kabarık süslü beyaz yatak örtülerinden hiç hoşlanmıyorum ben de. ve hem günlük olanı hem de özel günler için olanı yatak odası mobilyalarım,hatta perdelerim alındıktan sonra almayı düşünüyorum, en çok uyum sağlayan örtüleri almak açısından
sakın kocaman yatak örtüsü alma onun yerine hergün örtebileceğin sade bir yatak örtüsü al koyacak yer bulamassın zor olur birde mutfak çok önemli ben kesme tahtasını çok kullanıyorum onlardan alabilirsin
birde plastik karıştırma kaplarından al onlarda çok lazım oluyor
bol bardak al her dakika kirleniyor :)))
bıçak seti al , rende , patates soyacağı , tencere tavan çizilmemesi için tahta setlerden al , çerez seti