aldıklarını güle güle kullanırsın inşallah. aklıma gelen eksiklerin; yatak örtüsü, saç kurutma makinası, tencere çelik ve teflon, tava seti, günlük yemek takımı, kek kalıbı, şarjlı süpürge, rende, battaniye
çoğu kaldırıldı kutularda fln :) yatak odasını abisi yaptı hediye mobilyacı abisi . halıları tülleri fln onlar aldı ama banyo seti listeme ekledim şimdiiiresimlerini de koysaydın keşke görürdük:)eksik gözüme çarpan yatak odası halısı banyo paspas seti
yatak odası tül perde mutfak halı tül bunları siz mi alıyorsunuz bilmiyorum da
ya canım bunları ne zamanda aldın ben temmuzda ın sallah evllenıcem ama daha hıc bıseyım yookannemle nerden basşlıcaımızı bılemdmedk de
ben bu saydıklarının dışında günlük kullanım için pamuklu bir yatak örtüsü aldım. eksikliklerimi tamamladıktan sonraki duruma görede şık sade özel günler için gelin yatak örtüsü dediklerinden alabilirim.yatak örtüsü nasıl anlamaddım uyku seti var pike takımları v ar nevresimler var :)
bu aradaa teşekkkür ederim inş iyi günlerde kullanırım :)
bunlar 1 ay içinde alındı daha önce bir çöpüm yoktuuya canım bunları ne zamanda aldın ben temmuzda ın sallah evllenıcem ama daha hıc bıseyım yookannemle nerden basşlıcaımızı bılemdmedk de
ben bu saydıklarının dışında günlük kullanım için pamuklu bir yatak örtüsü aldım. eksikliklerimi tamamladıktan sonraki duruma görede şık sade özel günler için gelin yatak örtüsü dediklerinden alabilirim.
ya canım bunları ne zamanda aldın ben temmuzda ın sallah evllenıcem ama daha hıc bıseyım yookannemle nerden basşlıcaımızı bılemdmedk de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?