Ne düşünmeliyim ? Yoksa ben mi abartıyorum

meliketrk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2023
32
15
25
Öncelikle herkese merhaba erkek arkadaşımla 5-6 ay sonra söz takacağız ve ben yakında erkek arkadaşımı babam ama söyleyeceğim kendisi de bunu çok istiyor dile getiriyor bu arada erkek arkadaşım asker zoru bir yerde görev yapıyor ama yaklaşık 10 gündür bana karşı soğuk gibi hissediyorum arıyor mesaj atıyor ama sanki bir soğukluk var gibi kendisine de açıkça söyledim bulunduğu şartlar yüzünden bir süredir yoğunluk ve yorgunluktan öyle bir enerji yaymış olabileceğini söylüyor , olumsuz düşünceler kapılma ben seviyorum diyor ama içimdeki his bugünlerde böyle
Kendisini seviyorum ve ciddi bir yolda olduğumuz için böyle hissetmek beni çok üzüyor ,açıkcası ne düşüneceğimi şaşırdım , ilgisi azalmış duyguları değişmiş birinin hal hareketleri nasıl olur ?

Diyelim ki ilgisi azaldı İlgisi azalan bir insan peki sözlenmek için uğraşır mı? Bunu kafam almıyor sadece

manyaktır, uğraşabilir. Evliliği herkes ciddi, resmî bir kurum olarak görmüyor ki. Tanımadığım için şöyledir böyledir diyemem ama eğer işinden dolayı olmadığını düşünüyorsanız gerginliğinin, bi sebebi illa ki vardır

manyaktır, uğraşabilir. Evliliği herkes ciddi, resmî bir kurum olarak görmüyor ki. Tanımadığım için şöyledir böyledir diyemem ama eğer işinden dolayı olmadığını düşünüyorsanız gerginliğinin, bi sebebi illa ki vardır
Şimdi şöyle asker psikolojisi çok Başka bir durum bu sebeple kestirebilmek zor durumu , ama sevdiğine Eminim

psikoloji msikoloji hep bahane

iş ciddiye binince bi tırstı kendini sorgulama aşamasında şu an gerçekten istiyor muyum diye

X