• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne densiz su kayinvalidem

Arkadaşlar yorum yaparken az usturuplu olun da, abisi bunları yaptı diye eşi de mi oyle olmak zorunda, açın bir bakın parmaklarınıza aynı kola bağlı ama hepsi farklı farklı dimi

Benim amcam 2.kez hapise girdi, ikisi de yüz kızartıcı suçtan,o da yengemi boşadı hem de bu çocuklar benden değil diyip kadının namusuna dil uzatarak, o bunları yaptıkça biz utandık, babam 17 sene görüşmedi sonrada vefat etti zaten,biz hala görüşmüyoruz, amcamın o sildigi çocukların askere gitmeleri yemin törenleri kız istemeleri falan hep babama dert oldu hepsinde de bulundu,kız da istedi altın da yaptı beyaz eşya da aldı ki anneleri hep bize soğuk durmalarına rağmen, suç kisiseldir, hepinizin ailesi pür-i pak herkes namus timsali öyle mi,bir tane bile çürük elma yok

Arkadaşlar yorum yaparken az usturuplu olun da, abisi bunları yaptı diye eşi de mi oyle olmak zorunda, açın bir bakın parmaklarınıza aynı kola bağlı ama hepsi farklı farklı dimi

Benim amcam 2.kez hapise girdi, ikisi de yüz kızartıcı suçtan,o da yengemi boşadı hem de bu çocuklar benden değil diyip kadının namusuna dil uzatarak, o bunları yaptıkça biz utandık, babam 17 sene görüşmedi sonrada vefat etti zaten,biz hala görüşmüyoruz, amcamın o sildigi çocukların askere gitmeleri yemin törenleri kız istemeleri falan hep babama dert oldu hepsinde de bulundu,kız da istedi altın da yaptı beyaz eşya da aldı ki anneleri hep bize soğuk durmalarına rağmen, suç kisiseldir, hepinizin ailesi pür-i pak herkes namus timsali öyle mi,bir tane bile çürük elma yok

canım ben hepsıne teker teker yazmaya calsıyorum hala ıgneleyıcı laflar pesındeler
ben eltımı evıme kayınvalıdemle oturmuyorken aldım esım kotu sapık dusuncelı bır ınsan olsa eltım evde dye kendını kısıtlamazdı .
abısı yapmıssabızım sucumuz nedır ?
bız onlar kadar kaypak olamadık
ama hala yorum yapmıs olmak ıcın yorum yapanlar var
3 5 sayfa gerıye gıdıp bakamıyorlar burada laf soktuklarını zennedıyorlar kendılerınce
tesekkur ederım kendımı ıfade etmeye calısıyorum burada

canım ben hepsıne teker teker yazmaya calsıyorum hala ıgneleyıcı laflar pesındeler
ben eltımı evıme kayınvalıdemle oturmuyorken aldım esım kotu sapık dusuncelı bır ınsan olsa eltım evde dye kendını kısıtlamazdı .
abısı yapmıssabızım sucumuz nedır ?
bız onlar kadar kaypak olamadık
ama hala yorum yapmıs olmak ıcın yorum yapanlar var
3 5 sayfa gerıye gıdıp bakamıyorlar burada laf soktuklarını zennedıyorlar kendılerınce
tesekkur ederım kendımı ıfade etmeye calısıyorum burada

Herkes kendi gönlüne göre yorum yapıyo demek ki, kendi eltilerini aman kocamız göz koyar diye zor durumda yanlarına almayacaklar zaar

Herkes kendi gönlüne göre yorum yapıyo demek ki, kendi eltilerini aman kocamız göz koyar diye zor durumda yanlarına almayacaklar zaar

ben dusene tekme vuramam
eltımlede ıyı anlasan bırı degıldık cok kavgalarımız oldu
ama yanı yarın oburgun benım basımada gelmeyecgını bılemem kımse bılemez ben sadece esımın ıcındekı ısıgı gordum vıjdanını ve merhametını gordum .
esım asla yan gozle bakmadı bakmaz
bazen fılm dızı ızlerız gece gelır yemek yerken
bırı bırını aldatsın laf eder ıste ben sana ypamam vs . dıye
eltım bızdeyken gıyım tarzına ona buna dıkkat ederdı benı yanlıs anlamasın dıye
ama ınsanlar alısmıs herkese bır hasıyetsız serefsız damgası yaapıstrmaya
neden 15 te evlendın dıyorlar
benım esım benı cahıllıge ıtmedı
elımden tuttu okuluma goturdu
ıhtıyaclarımı karsıladı
halada soyluyor bana bırsey olursa ne kendı aılene nede benım aıleme muhtac olma dıye
ben boyle bır adamdan kotuluk mu beklerım ?
ben esımden emınım
yorular benı ılgılendırmıyorolaya manıklı yaklasan kısıler arasında sayılısın cok tesekkur ederım :)

nıye kadını kacıran benım esım mı ?
ustume getırıp benı sokaga atan benım esım mı ?
ya da esım mı yapmıs bunları ?

lutfen bıraz mantıklı yorum yapın ..
yorum yapmıs olmak ıcın yorum yapmayın .
ben mucadeleden hıcbır zaman vazgecmedım vazgecmem .
6 yıldır bır tokat dah yemedım
bu yemeyecegım anlamına gelmez elbette ama yarın oburgun ne olur olmaz adına okjulumuda devam ettrmeye calıstım hep
meslegım olsun dedım hep elımde .
yanı buraya gelıpte ohhh be kurtuldum demedım hıcbır zaman .

evet herkes cekmıstır
ama herkesın psıkolojısının kaldırabılecegı seyler vardır
soruyorum sıze hanfendı o zaman anne baba ıyıdır dıyorsunuz ya hanı ?
babam annemı dovdugunde onune gectıgımde ıkı gun sonra kocasıyla barıstıgında sen yuvamımı bozmak ıstıyorsun dıye bır anneylemı yasasaydım ?
onlar gıbı olacagım korkusuylamı yasasydım ,
ben onlarla o aıle ortamında buyuseydım yarın oburgun nasıl bır es olurdum kurabılıyormusunuz kafanızda ?
cocugumu bıle doverdım esıme saygım olmazdı
benım ne farkım kalırdı onlardan ?
defalarca ablamla anneme bosanması konusunda yalvardık ben kocamı sevıyorum dedı
sız ne dusunuyorsunuz demedı

hala ıyıdır ana baba dıyorsunuz
okluma bır kere bıle toplantıma gelmemıs bır anne baba
kızdıklarında bırbrlerınden hırsını alamadıklarında bıze kufur edıp hakaret edıp sıddet uygulayan bır anne baba?
14 yasında dayak yemege devam ettık
kahvaltısız okula gıttık
ac donduk kendımız hazırlayıp yedık
sımdı dersınız elınızemı yapısır hayır elımızede yapısmazdı ama anne elı dıye bırsey vardır
bız ne o sıcaklıgı tattık ne hıssettık .
konusması ne kadar kolay
bır baba cocuguna kızdıgında senı bılmeme nerenden yaparım dermı ?

bırakın allah askına anne babaymıs
actıröayın benım bayramlık agzımı
Bu kadar ayrintili anlatmana gerek yok zaten burda kimsenin görüşünü degistirmye ya da evliligini yikmaya niyetli degilim pek boyle mevzulara da yazmam sadece 15 yasinda evlendim diyince yazmak istedim...herkesin secimi karari.tek bildigim ailem kötü diye 15 yasinda evlenmezdim bence ikisini bir tutma hayatta basarilar...ve bunlari sana yazan kisi senden 10 yas fln buyuk sanirim bos konuşmuyorumdur.Herkes de allah askina sacma sapan yorum yazmayin demesin burda yazdiklariniz emin olun benimkilerden bin kat sacma...bu yorumuma cvp vermeyin.son defa yazdim.yazmakla da pisman oldum.

keşke kv ile yaşamasanız.daha da mutlu olurdunuz.fotoda çok mutlu görünüyosnuz Allah bozmasın.eltinize yaptığınız iyiliğin karşılığını mutlaka alırsınız.

Bu kadar ayrintili anlatmana gerek yok zaten burda kimsenin görüşünü degistirmye ya da evliligini yikmaya niyetli degilim pek boyle mevzulara da yazmam sadece 15 yasinda evlendim diyince yazmak istedim...herkesin secimi karari.tek bildigim ailem kötü diye 15 yasinda evlenmezdim bence ikisini bir tutma hayatta basarilar...ve bunlari sana yazan kisi senden 10 yas fln buyuk sanirim bos konuşmuyorumdur.Herkes de allah askina sacma sapan yorum yazmayin demesin burda yazdiklariniz emin olun benimkilerden bin kat sacma...bu yorumuma cvp vermeyin.son defa yazdim.yazmakla da pisman oldum.
ben kemık yasıyla tecrube yasını hıcbır zaman aynı kefeye koymadım
ıyıkıde koymamısım
her neyse tesekkurler ıyı gunler

keşke kv ile yaşamasanız.daha da mutlu olurdunuz.fotoda çok mutlu görünüyosnuz Allah bozmasın.eltinize yaptığınız iyiliğin karşılığını mutlaka alırsınız.
ya ben evde tek korkuyorum
ıkı kere gece hırsız gırdı
paranoya yaptım
10 tane kılıtte olsa kalkıp kalkıp bakıyorum burada bıle

ben kemık yasıyla tecrube yasını hıcbır zaman aynı kefeye koymadım
ıyıkıde koymamısım
her neyse tesekkurler ıyı gunler
Bundan sonra kemik yasin ilerler umarim tecrube yasin ilerlemez cunku 50 yasindaki kadinda yoktur sanirim bu kadar emin konuştuğuna göre.

ya ben evde tek korkuyorum
ıkı kere gece hırsız gırdı
paranoya yaptım
10 tane kılıtte olsa kalkıp kalkıp bakıyorum burada bıle
Belki zamanla aşarsınız bu korkunuzu,bebeğiniz olunca gerçek ailenizle kendi evinizi kurarsınız ;) ayrıca burda olayın aslından sapıp konuyu evliliğe getrienleri anlamadım kimse keyfinden 15 yaşında evlenmez.Herkes sizin gibi şanslı olmaz ama siz liseyi bitirdiniz sanırım.üni okuyo musunuz belki aöf okudunuz okursunuz.huzur bulununca her zaman üni okunulur ben okuyan emekliler gördüm nene yaşında.kvye çok iyi cevap vermişsiniz siz çocuk gldiniz diye ezmeye kalkmış siz ezdirmeyin.ama çok üstelerse bebek konusunu eşinize çıtlatın üzülüyorum diye.ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz ilk karısından olan çocuğuna iyi bakabiliyomuş gibi bi de metresiyle evlenip ona çocuk yaptırıyo.kadın 2 çocuğunu unutmuş ne büyük aşk..çocuklar nerede şimdi niye almadı yanına?

Belki zamanla aşarsınız bu korkunuzu,bebeğiniz olunca gerçek ailenizle kendi evinizi kurarsınız :KK66: ayrıca burda olayın aslından sapıp konuyu evliliğe getrienleri anlamadım kimse keyfinden 15 yaşında evlenmez.Herkes sizin gibi şanslı olmaz ama siz liseyi bitirdiniz sanırım.üni okuyo musunuz belki aöf okudunuz okursunuz.huzur bulununca her zaman üni okunulur ben okuyan emekliler gördüm nene yaşında.kvye çok iyi cevap vermişsiniz siz çocuk gldiniz diye ezmeye kalkmış siz ezdirmeyin.ama çok üstelerse bebek konusunu eşinize çıtlatın üzülüyorum diye.ayrıca yuva yıkanın yuvası olmaz ilk karısından olan çocuğuna iyi bakabiliyomuş gibi bi de metresiyle evlenip ona çocuk yaptırıyo.kadın 2 çocuğunu unutmuş ne büyük aşk..çocuklar nerede şimdi niye almadı yanına?
yok kadının cocoujları babasında
eltımın cocouguda eltımlew sıgınma evınde
rabbım yardımcıları olsun ınsallah .
ben acıktan lısedeyım son sınıf bu yıl cocuk gelısım okuyorum
seneye de unı dusunuyorum ınsallah

Bundan sonra kemik yasin ilerler umarim tecrube yasin ilerlemez cunku 50 yasindaki kadinda yoktur sanirim bu kadar emin konuştuğuna göre.
ben burada dedım kı bal ;
sen dedın ya senden 10 yas buyugum dıye
dedım kı sadece kemık yasın ılerlemıs
ben olgunlugumdan emınım
hala laf sokma trıplerındesın lutfen benı mesgul etme

yok kadının cocoujları babasında
eltımın cocouguda eltımlew sıgınma evınde
rabbım yardımcıları olsun ınsallah .
ben acıktan lısedeyım son sınıf bu yıl cocuk gelısım okuyorum
seneye de unı dusunuyorum ınsallah
o sabinin ahı elbet çıkar.inşallah kazanırsınız okursunuz,anaokulu öğretmeni olucaksınız sanırım bitrince?eşinizin desteği ne kadar güzel ailelere muhtaç olma diye.hem çalışırsınız hem olunca bebeği büyütürsünüz inşallah her kapılar önünüze açılır.

o sabinin ahı elbet çıkar.inşallah kazanırsınız okursunuz,anaokulu öğretmeni olucaksınız sanırım bitrince?eşinizin desteği ne kadar güzel ailelere muhtaç olma diye.hem çalışırsınız hem olunca bebeği büyütürsünüz inşallah her kapılar önünüze açılır.
okudugum bolgede ıkı bolum vardı bılgısayar bolumu ve cocuk gelısımı
ben mecburı cocuk gelısmı sectım :)
unuversıtede olursa tekstıl ve moda tasarım bolumunu dusunuyorum tabı olursa ınsallah
evet ıkısınınde cocukları var bırı annesıyle ordan oraya suruklenen 4 yasında bı cocuk
o kadının ıkı tane engellı cocukları var
ustune asıgız adı altında cocuk yapıp bana ornek gosterıyorlar olaya bak
ben bunlarımı ornek alıcam allah korusun

okudugum bolgede ıkı bolum vardı bılgısayar bolumu ve cocuk gelısımı
ben mecburı cocuk gelısmı sectım :)
unuversıtede olursa tekstıl ve moda tasarım bolumunu dusunuyorum tabı olursa ınsallah
evet ıkısınınde cocukları var bırı annesıyle ordan oraya suruklenen 4 yasında bı cocuk
o kadının ıkı tane engellı cocukları var
ustune asıgız adı altında cocuk yapıp bana ornek gosterıyorlar olaya bak
ben bunlarımı ornek alıcam allah korusun
ikisi de engelli akraba evliliği mi?bi anne engelli evladını arkasında nası bırakır nası vicdan bu?bi de hala doğurma peşinde. laf sokarsa ikisinden biri önce doğurduklarına sahip çıksın sonra gebeliğiyle ahkam kessin örnek alıncak tek bi tarafı bile yok.ayrıca azğını bile açmasınlar namusuyla gelin gelmemiş o eve.

ikisi de engelli akraba evliliği mi?bi anne engelli evladını arkasında nası bırakır nası vicdan bu?bi de hala doğurma peşinde. laf sokarsa ikisinden biri önce doğurduklarına sahip çıksın sonra gebeliğiyle ahkam kessin örnek alıncak tek bi tarafı bile yok.ayrıca azğını bile açmasınlar namusuyla gelin gelmemiş o eve.
canım kendısı dogulu
amaakraba evlılıgımı bılmıyorum .
bend eoyle soyledım ılk once arkalarında suruklenen evlatlarına sahıp cıksınlar
bana bu ınsanı ornek verıyorlar
bunu ornek alacaksam benım annelıgımı cope atsınlar o zaman .
sorsan namus abıdesı onların gozunde
ben kendılerıne yaklasmıyorum yaklasmam
onun kocasına goz dıken benım elımdekınede sulanır allaha yakın bana uzak

ben burada dedım kı bal ;
sen dedın ya senden 10 yas buyugum dıye
dedım kı sadece kemık yasın ılerlemıs
ben olgunlugumdan emınım
hala laf sokma trıplerındesın lutfen benı mesgul etme
Git allah askina isine gelmeyen yorum olunca mesgul etme diyosun iste cocuksun olgun olsan her yorumu anlayarak okur ustune düşünürdün..simdi daha da acidim.hadi sana kolayliklar.

Git allah askina isine gelmeyen yorum olunca mesgul etme diyosun iste cocuksun olgun olsan her yorumu anlayarak okur ustune düşünürdün..simdi daha da acidim.hadi sana kolayliklar.
ısısme gelmeyen mı ?
guldurmeyın benı uzun uzadıya yazıyorum bu kadar yazmana ne gerke vardı dıyorsunuz ?
lutfen celıskıyı bırakın
sız bana acıyacagınıza ılk once kendınıze acıyın ve bıraz mantıgınızı gelıstıren
sızın yasınız sadece kemık yasınız 17 yasındakı bı bırey gıbı cahılce yazıp cızıyorsunuz sadece
ısıne gelmeyınce bırakın dıyende sızssınız ben degılım
evet benı mesgul etme
cahıl ınsna ben bırsey anlatamam
cahıl dedık bunuda egıtıme vurur yadırgarsan zaten gulerım burada

Back