• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne densiz su kayinvalidem

Amin canim tesekkur ederim guzel dusuncelerin icin .
Daha once ayri oturuyrdum yklasik 4 aydir kayinvslidemlerle oturuyoruz
evimize daha once iki kere hirsiz girdi esim gorevli asker ve eve gec geliyor bnde korkuyorum .
bu yuzden buraya tasindik .
Bnde istemiyorum ama mecburum
Her ne kadar susmaya calissamda olmuyor
diyorum " ben bu eve cocuk geldim , 6 yilim burada bu insanlarla gecti saygisizligim olmadi " sevemeyebilirler ama saygi duymak zorundalar
2 gunluk insani tepeme cikarip yaptigi edepsizligi ovup beni asagilamadi hazmedilmiyor .
kimene cocugum var ya da yok dimi seni je ilgilendirir

Derdi fesatlik o ayri konu ben oyununa gelmeyecegim
AYNEN BÖYLE DEVAM ET VE KİŞİLİĞİNİ BOZMA CANIM O EDEPSİZLEREDE UYMA.TABİ SENİ ÇOK ZORLARSADA ALTINDA KALMA VE HAKKETTİĞİNİ VER ONA..HER NE OLURSA OLSUN SANA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDALAR

AYNEN BÖYLE DEVAM ET VE KİŞİLİĞİNİ BOZMA CANIM O EDEPSİZLEREDE UYMA.TABİ SENİ ÇOK ZORLARSADA ALTINDA KALMA VE HAKKETTİĞİNİ VER ONA..HER NE OLURSA OLSUN SANA SAYGI GÖSTERMEK ZORUNDALAR
ben konussa dahı susuyorum cunku muhataba alınacak bır yanı yok goruyorum kı ,
ama hakketıgı yerdede deıgım gıbı payını verıyorum

Canım aslında çok stresli bir baskı altındasın arandaki mesafeui büyüt yeterince. Onlardan uzak dur. O eltine çok üzüldüm.

ısısme gelmeyen mı ?
guldurmeyın benı uzun uzadıya yazıyorum bu kadar yazmana ne gerke vardı dıyorsunuz ?
lutfen celıskıyı bırakın
sız bana acıyacagınıza ılk once kendınıze acıyın ve bıraz mantıgınızı gelıstıren
sızın yasınız sadece kemık yasınız 17 yasındakı bı bırey gıbı cahılce yazıp cızıyorsunuz sadece
ısıne gelmeyınce bırakın dıyende sızssınız ben degılım
evet benı mesgul etme
cahıl ınsna ben bırsey anlatamam
cahıl dedık bunuda egıtıme vurur yadırgarsan zaten gulerım burada
Yok yadirgamiyorum merak etme.Seni meşgul etmiyordum görüşümü yazdım hani sen konu acmissin ya mesgul olsan konu acip cevap da yetistirmezsin.İyi ki cahil gördün beni gerçekten bu kafa yapisinda beni ya kendi gibi gorseydi aman yarabbim :)

Yok yadirgamiyorum merak etme.Seni meşgul etmiyordum görüşümü yazdım hani sen konu acmissin ya mesgul olsan konu acip cevap da yetistirmezsin.İyi ki cahil gördün beni gerçekten bu kafa yapisinda beni ya kendi gibi gorseydi aman yarabbim :)
hanfendı derdınız sıkıntınız nedır ?
hala neden bır laf sokma arayısı ıcındesınız ?
mesgul etmeyın dıyorum cunku kalbınızı kırmak ıstemıyorum

cahılım hosgorurusuzum pekela oldumu ?
lutfen yerınızı ve haddınızı bılın
sıkıntınız neyse dıle getırın
ya da gıdın baska konularda tas catlatın
lutfen ..

Canım aslında çok stresli bir baskı altındasın arandaki mesafeui büyüt yeterince. Onlardan uzak dur. O eltine çok üzüldüm.
canım benım oturma odam yatak odam ayrı tuvelet ve banyomda var sadece mutfagı ortak kullanıyoruz onlardan ayrı pırııp yıyorum yoksa yaptıgınıda yesem dumyayı banader eder.
baskıdan zıyade uzuyorlar sadece
gereksız tavırlar laf sokmalar vs
ben eltımle telde gorusuyorum ama suan kendısı zonguldakta gıtme ımkanım yok
ızmıteyken gıder gelırdık ama suan gıdemıyorum
Allah yardımcısı olsun

Aile duzenim yoktu kendi evimde
annemle babam aradindaki sorunlar vs .
detken esimle tanistim
oyle sevdik evlendik
allaha sukur cok iyi bir es
pisman degilim rabbim gostermesin :)

profildeki eşinle senmisin.. Öleyse eğer maşallah size çok yakışmışsınız.. Kayınvalideyede iyi cevap vermişsin aferin ezdirme kendini eşinle aranı iyi tutmaya bak..

Kendi mesrebinde bi gelin bulmuş iste.haysiyeti olsa sığınma evine gönderdiği gelini ve torununa sahp cıkardı.. kıız bu arada 15 yasında mı evlndiin:KK42::oops:

Iyiki cevap vermissin kv ne . Cok da iyi olmus istedigi kadar bozulsun. Seni cok takdir ettim benim basima gelse saskinliktan bisey diyemezdim. Bu ne patavatsizlik yani.

15 yaşında çocuktum ben be. Lise arkadaşlarimla uğraşıyordum tek derdim onlardi . Bu yaşta bu cesaret nasıl oluyor onu geçtim de evlenenler eşiyle nasıl ilişkiye giriyor o_O şaka değil cidden sordum. Keşke kendi ayaklarının üstünde durup eşine de destek olsaydın da o rezil dediğin aileyle beraber yaşamak zorunda kalmasaydin

Merhaba hayirli geceler arkadaslar .
dert degilde canim daraldi diyeyim .
6 yillik evliyim 21 yasindayim .
esimle cok mutlu bi evliligimiz var rabbim bozmasin .
Bi eksigimiz bi bebek olacak insallah inaniyoruz
Kayinvalidemlerle oturuyorum iki gorumcem var ikiside bosanmis . Neyse uzatmadan konuya geleyim kaynimin bu ikinci evliligi evliyken eltimi aldatip evli ve 2 cocuklu bir kadini kacirip evine getirip esinide resmen sokaga atti cocuguyla kayinvaldemde dahil gorumceler vs . Buna hic ses cikarmadi aksine mutlu oldular .
Bir kayinpederim ugrasti didindi.
Elimden gldigi kadar esimle arkasinda drduk yardimci olmaya calistik .
eltimi 4 5 ay yanima aldim cocuguyla benimle kaldi cunku ailesi depremde olmus akrabalari ise istemedi .
Utanmaz kaynim esime al karin yap demedigimi kldi alin ortanizda yatirin demedigimi kldi .
sabrettik sustuk dusrne tekme vurulmaz dedik
agzimizi kapattik gozumuzu yumduk .
Yaklasik 5 aydir kadarda cocuguyla siginma evinde kaliyorlar
tellede gorusmrye devam ediyoruz .
Bugun kayinvalidem bana gelip soyle siyledi " remziye hamile 4 haftalik " ( ikinci aldigi kadindan bahsediyor ) bende banane beni nr ilgilendirir dedim .

Sonra tekrar 6 yil oldu kor topal gideceksin bir yere artik dedi .

Bende ne demek istiyorsun sen dedim acik konus dedim .
Muhammet ( kaynim) ikinciye evlndi senesinde cocugu oldu dedi
Bende ben muratla bebek icin evlenmefim isterse hic olmasin biz birbirimizi seviyoruz dedim .
guldu alayli alayli konustu .
Bende bunun uzerine " remziye anne olsa iki ozurlu evlafini birakip kocaya kacmazfi evliyken ,yaptigi seyide ask diye nitelendirmezdi , boyle birinimj ornek veriyorsun bna dedim " .
mors oldu ve gitti .
Uzulmedim
uzulmem
boyle haysiyetsizlere kirilmam
gelmis 45 yasina 21 yasindaki insanla sidik yaristiriyor .
Cevap vermeyecegim bile artik .
Sadece daraldim esime yansitmak istemedim icimi doktum .
Cokta uzun oldu affola
15 yaşında bir evlilik yapmışsın ama çok akıllı bir bayansın zaman mı seni böyle olgunlaştırdı yoksa hep mi böyleydin bilmiyorum keşke bende senin gibi tavrımı koyabilsem yada eşim yanımda olsaydı

Senin eşin takıntı yapıyor mu bilmiyorum ailesini ama çok iyi yapmışsın. Benimde bebeğim yok belki eşimin arkamda durmayışı bu yüzdendir ama çocukta olsa o yine aynısını yapardı sanıyorum.

Sen vicdanlı birisin o yüzden rahatsızlık duyuyorsun söylediğin için sanırım bana öyle gibi geldi. Takma kafana değmez

15 yaşında bir evlilik yapmışsın ama çok akıllı bir bayansın zaman mı seni böyle olgunlaştırdı yoksa hep mi böyleydin bilmiyorum keşke bende senin gibi tavrımı koyabilsem yada eşim yanımda olsaydı

Senin eşin takıntı yapıyor mu bilmiyorum ailesini ama çok iyi yapmışsın. Benimde bebeğim yok belki eşimin arkamda durmayışı bu yüzdendir ama çocukta olsa o yine aynısını yapardı sanıyorum.

Sen vicdanlı birisin o yüzden rahatsızlık duyuyorsun söylediğin için sanırım bana öyle gibi geldi. Takma kafana değmez
Burada hala daha cocuk oldugumu soyleyen birbayan var.
Yasinin benden 10 yas buyuk oldugunu soyluyor cunku her evde kavga olurmus hemen kocayami gitmem gerekirmis vs vs . Diyorum cekmeyene bilmeyene ne kolay soylemesi .
Esim ezdirmez beni hic o hakliysa onu savunur bn hakliysam bni yani yine karisiyim diye haksiz konumda oldugumda arkmda drmaz . Boylede olmsli diye dusunuyorum .
bnm de bebegim yok sikintiliyiz bu mevzudan glmis bna edepsizin tekini ornk veriyor kadin
her doguran ana olsaydi ilk once o olurdu iki cocuga karsin
tesekkur ederim :)

Sen haklısın tabiki, tartışılmaz bile haklılığın.
Ama hiç muhattap olma bence
Kayın valide ve elti ile.
İnş hep mutlu olun.
Bu arada 21yasinda yim 6senelik evliyim dedikten sonra başa döndüm birdaha okudum, :D şaşırdım. Mutlu olda gerisi önemli değil...

15 yaşında çocuktum ben be. Lise arkadaşlarimla uğraşıyordum tek derdim onlardi . Bu yaşta bu cesaret nasıl oluyor onu geçtim de evlenenler eşiyle nasıl ilişkiye giriyor o_O şaka değil cidden sordum. Keşke kendi ayaklarının üstünde durup eşine de destek olsaydın da o rezil dediğin aileyle beraber yaşamak zorunda kalmasaydin
Bu Ne demek canım anlamadım :D

Burada hala daha cocuk oldugumu soyleyen birbayan var.
Yasinin benden 10 yas buyuk oldugunu soyluyor cunku her evde kavga olurmus hemen kocayami gitmem gerekirmis vs vs . Diyorum cekmeyene bilmeyene ne kolay soylemesi .
Esim ezdirmez beni hic o hakliysa onu savunur bn hakliysam bni yani yine karisiyim diye haksiz konumda oldugumda arkmda drmaz . Boylede olmsli diye dusunuyorum .
bnm de bebegim yok sikintiliyiz bu mevzudan glmis bna edepsizin tekini ornk veriyor kadin
her doguran ana olsaydi ilk once o olurdu iki cocuga karsin
tesekkur ederim :)
Ben karar verdim artık ya düzelir kendine çeki düzen verir yada biter çekemiyorum artık çünkü benim evimde benim davetiyemin yanına kardeşinin davetiyesini koymuş viteinime sanki benim için bir önemi var gibi onu kaldırdım diye tartıştı ben onları kıskanıyormuşum o yüzden çekemiyorum artık dedim adama şaka yapıyorum sanki özür dilerim hadi barışalım diyor

Umarım mutluluğunuz daim olur

ben olaya çok farklı yaklaşacağım ne kadar sıkıntı yapmıyorum deseniz de banyo tuvalet ayrı da olsa ayrı yemek yeseniz de o kayınbaba evinden çıkın bence insan mutlaka bir yerde yalnız kalıyor ve alışıyor ben bekarım ama burada tek oturuyorum
hırsız girmesi korkunç bir şey tabiki ama kafa rahat olurdu belki bunlarla uğraşmazdınız
eşiniz asker mi askerlik mi yapıyor anlamadım ama geri döndüğünde kendinize ayrı ev tutarsanız daha rahat edersiniz bence

Bu Ne demek canım anlamadım :KK70:
Bn maddi sorunlardan degil
Korktugum icin evde yalniz burada yasamaya karar verdik
iki kere eve hrsz grdi bn tekken
esim gec geliyor korkuyirum
yoksa ayri evde oturuyrdum zaten .
Evlilige gelince pisman degilim cok cok mutluyum.
iliski durumunu gwlince size zorla sahiplense dediginiz psikolojik etki olabilir ama bu boyle olmadi
mutluyum esimle
disardaki etkenleti fazla umursamamaya calisiyorum

Back