• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne densiz su kayinvalidem

canım benım oturma odam yatak odam ayrı tuvelet ve banyomda var sadece mutfagı ortak kullanıyoruz onlardan ayrı pırııp yıyorum yoksa yaptıgınıda yesem dumyayı banader eder.
baskıdan zıyade uzuyorlar sadece
gereksız tavırlar laf sokmalar vs
ben eltımle telde gorusuyorum ama suan kendısı zonguldakta gıtme ımkanım yok
ızmıteyken gıder gelırdık ama suan gıdemıyorum
Allah yardımcısı olsun
Amin

ben olaya çok farklı yaklaşacağım ne kadar sıkıntı yapmıyorum deseniz de banyo tuvalet ayrı da olsa ayrı yemek yeseniz de o kayınbaba evinden çıkın bence insan mutlaka bir yerde yalnız kalıyor ve alışıyor ben bekarım ama burada tek oturuyorum
hırsız girmesi korkunç bir şey tabiki ama kafa rahat olurdu belki bunlarla uğraşmazdınız
eşiniz asker mi askerlik mi yapıyor anlamadım ama geri döndüğünde kendinize ayrı ev tutarsanız daha rahat edersiniz bence
Esim sozlesmeli er burada
Iki defa bi eve hirsiz girince isterseniz korkmayin :KK43:

Ben karar verdim artık ya düzelir kendine çeki düzen verir yada biter çekemiyorum artık çünkü benim evimde benim davetiyemin yanına kardeşinin davetiyesini koymuş viteinime sanki benim için bir önemi var gibi onu kaldırdım diye tartıştı ben onları kıskanıyormuşum o yüzden çekemiyorum artık dedim adama şaka yapıyorum sanki özür dilerim hadi barışalım diyor

Umarım mutluluğunuz daim olur
Cumlemizin canim el kizi olunca bpyle oluyor

profildeki eşinle senmisin.. Öleyse eğer maşallah size çok yakışmışsınız.. Kayınvalideyede iyi cevap vermişsin aferin ezdirme kendini eşinle aranı iyi tutmaya bak..
Tesekkur ederimnevet esim ve benim :)
ya ben esime yansitmiyorum zaten soylesrmde takma o ne dedigini bilmiyor sen ona uyma buyukluk yap diyor hklida

Kendi mesrebinde bi gelin bulmuş iste.haysiyeti olsa sığınma evine gönderdiği gelini ve torununa sahp cıkardı.. kıız bu arada 15 yasında mı evlndiin:KK42::oops:
Evet cnm.15 yasinda evlendim .
ikiside ayni mezhepten evet o yuxden boyle anlastilar
iki seytan

Sen huzurlusun, mutlusun gerisi boş.
Eşinden memnunum beni hiç uzmedi diyorsan konu kapanmıştır.
30 yaşında evlenen herkes çok mu mutlu sanki ?

BAKIN MOBILDEN GIRIYORUM
LUTFEN YAZDIKLARIMI TEK TEK OKUYUN VE SORULARINIZI OYLE YONELTIN .
MOBILDRN GIRDIGIM HALDE TANIT VETMEK ISTIYORUM VERIYORUMDA .
Dedim ki
ben daha 4 5 aydir bunlatla oturuyorum
daha once ayri bir evdeydim
esim suan ucretli gorevli asker
eve gec geliyor ve iki defa eve hrsrz girdi
korktum
buraya tasindik
yani eltim bndeyken biz ayriydik
rica ediyorum gecmise gidip bir goz atin zorlaniyorum ..
İlk mesajda belirtin o zaman konuyu anlamak için her mesajinizi tek tek okumak mi lazim.

İlk mesajda belirtin o zaman konuyu anlamak için her mesajinizi tek tek okumak mi lazim.
Siz bir konu actiginizda direk hepsini bir mesajda yazip yorumlara cevap vermiyor musunuz ?
insanlar usengecliklerinden iki sayfa geriye gidip bskamiyor gelip uslupsiz konusiyorsa bizlerin ypck birseyi yok .
bn yorum yaparken yprumlari inceleyip ona gore yorum yapiyorum ki unlis birsey spyleyip kirmamak adina
bu cokmu zor

Sen huzurlusun, mutlusun gerisi boş.
Eşinden memnunum beni hiç uzmedi diyorsan konu kapanmıştır.
30 yaşında evlenen herkes çok mu mutlu sanki ?
Suan evlenenlerin yarisi bosaniyor yaslari ileride olmalarina ragmen evet
bunun yasla bir alakali oldugunu zannetmiyorum bende
duzeni oturtmak yaşa bagli degil
karsinizdaki insan olup anlasanildikten sonra gerisi geliyor
rabbim cumlemizin mutlulugunu temelli etsin

Amin inşallah
Suan evlenenlerin yarisi bosaniyor yaslari ileride olmalarina ragmen evet
bunun yasla bir alakali oldugunu zannetmiyorum bende
duzeni oturtmak yaşa bagli degil
karsinizdaki insan olup anlasanildikten sonra gerisi geliyor
rabbim cumlemizin mutlulugunu temelli etsin

Back