• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne densiz su kayinvalidem

Benim merak ettigim 15 yasinda nasil evlendiniz? Resmi nikah???

Kayinvalideniz de densizmis siz ona takilmayin. Yasiniz daha cok genc.
Diger bebek konumda bahsettim nikahim 18 yasinda oldu
mutluyim memnunum esimden
kisitlamadi kisitlamiyor
disardan okulumuds okuyorum

21 yaşında ve 6 yıllık evli misin :KK57: bu kısımda böyle oldum daha gerisini okuyamadım okuyacağım

Eltin için çok üzgünüm seni ve eşinin yardımcı olmaya çalışmışsınız Allah sizden razı olsun nasıl kanı bozukluktur ki kaynın olacak şeref yoksunu çocuklarının anasını bi adi kafın için evden atıyor o utanmaz kadında ardında bi koca 2 engelli çocuk bırakıp geliyor kv o edepsizi sana örnek gösteriyor inşallah bu pisliklere Rabbim hak ettiklerini versin sizde Allaha havale edin Rabbim hayırlı dileklerini kabul etsin amin
Canim kayinvaldem esimin ikinci annesi kendi annesi degil cekememezlik biraz bundan .
Eltimin ustune getrdi kadinida onu atti yani bosaninca getrmedi kadini
amin guzel diklerin icin

Erken evlilikten dolayı sıkıntılar mutlaka yaşamışsındır
Aile durumlarını bilmediğimden detaya da inmek istemiyorum, üzmek istemem

Ama hayat seni erken olgunlaştırmış
Ezdirme kendini hiç bir zaman
Kaynanan alasını bile hak etmiş, cevap vermekten çekinme
Allah arzuladığınız bebeğe de kavuşmanızı nasip etsin
Bu aileden eşin iyi çıkmış, hayret

Ayri eve cikmaya calisin canim :KK66: emin olun cok daha mutlu olacaksiniz. 6yillik evli olsan da hem daha 21yasindasin. 25yas ideal dogum icin. 10yillik olacaksin o zaman da :KK70:

Sen iyi birisin yaklasimindan belli.. Kotu niyetli birileri olsa fitneye fitneyle cevap verirdi....
Ya tabiki yasim genc ama simdi soyle dusunuyorum
3 bucuk yil sonra hamile kldim oda dusukle sonuclandi 2 yildirda tekrar yok yani 6 yilda boyle gecti
Zaman ne kadar uzun gelsede yas gelip geciyor
esimdende bi sikintim yok memnununm
yasimiz kucuk olsada olginlasmis insanlariz diye dusunuyorum

yani hep birlikte oturmuşsunuz demek oluyor bu...bana çok garip geldi..evden kovuluyor sonra 4-5 ay yine beraber kalınıyor...çok küçük evlenmişsin ama tebrik ederim kayınvalidenin yaptıklarına boyun eğmiyorsun..sanırım eşinde ezdirmiyor seni..kıymetini bil bu durumun..bence bir an önce ayrı bir eve taşının..
Yok canim ben ayri evdeydim sonra esimin askerligi bitti ucretliye dondu eve iki kere hirsiz gtti ve ben korkup buraya tasindim
eltim benleyken ayri evdeydik biz .
Zaten psikolojisi yipranmis cocugunu bakamiyordu beraber baktik kafadi dagilir demistim .
Allah razi olsun esim bni ezdrmez hkkimi gozetir

Erken evlilikten dolayı sıkıntılar mutlaka yaşamışsındır
Aile durumlarını bilmediğimden detaya da inmek istemiyorum, üzmek istemem

Ama hayat seni erken olgunlaştırmış
Ezdirme kendini hiç bir zaman
Kaynanan alasını bile hak etmiş, cevap vermekten çekinme
Allah arzuladığınız bebeğe de kavuşmanızı nasip etsin
Bu aileden eşin iyi çıkmış, hayret

Ya benim kendi ailem sikintiliydi
annem ve babam ayrilip defalarca barstilar kavga vs bi nevi kacmak istedim
esimden sikinti cekmedim
birlikte buyuduk
sadece ailesi sorun
ama kayinpederimde melek gibidir .
insallah cnm tesrkkur ederim

Bende kendıme erken evlendım dıyodum :) Sen baya baya çocukken evlenmişsin ama eşinle aranızın ıyı olmasına çok sevındım Rabbım bozmasın ve en yakın zamanda 1 bebekle neselendırsın evınızı .
Kv ne gelınce amannnnn patavatsız oluyor canım bunlar hiçç takma kafaya
Takmiyorum ki kpnusuyor duruyor :KK47:
ben onlar icim esimin basini bit bit agritip yuvami bozmam ki :)
Ya erken oldu ama iyiki olmus diyorum

Ne bicim aile bu ya
Kadini sokaga atiyorlar , evli iki cocuklu bir bayan aliyorlar
Oda hamile kaliyor ve bunuda sana örnek gösteriyorlar

Herseyden önce bence sen kendine ayri bi ev tut bu insanlardan uzak dur...

Çok erken evlenmişsin ama şanslıymılsın eşinden yana neyseki. Mutsub eşinle allah bozmasın. Ama ailede cehalet paçadan akmış. Vicdansız ahlaksız iğrenç ilişkiler. Oğlu çocuğunu karısını sokağa atıyor başka evden evli kadını alıp evleniyor hamile bırakıyor ve bu kutlanası bir şey oluyor. İnsanlar çocuk yapabilmekle övünüyorlar çocuk yapabilmek bir meziyet sayılıyor. Çocuk sahibi olmamak aşağılanacak bir durum sayılıyor. Zavallı insanlar... O aileden uzaklaşıp eşinle mutlu olursun inşallah bir gün.
Herkes 15 yadinda evlilik diyince sasiriyor anormal demiyorum buna sasrmalari normal
ama benim ailemde sikinti olmasa kndimi dersime aileme verebilseydim evlnmezdim .
Bn surekli kavgali bi evde buyudum ve dayanamadim .

Evlendim esime daha ilk basta soyledim
eger el agzina bakip beni uzup kuracaksan hic gelmeyeyim bana umit verme dedim
hicte uzmefi allah razi olsun

Ne bicim aile bu ya
Kadini sokaga atiyorlar , evli iki cocuklu bir bayan aliyorlar
Oda hamile kaliyor ve bunuda sana örnek gösteriyorlar

Herseyden önce bence sen kendine ayri bi ev tut bu insanlardan uzak dur...
bnde buna kizdim
bana ornek gosterdigi insana bak
ardinda iki tane daga bebek yasta iki evlat birakan ustelik zihinsrl ve bedensel engelli iki cocuk var
bu onlari birakip kacti geldi
burada hamile kldi daha nikahi bile yok
bna bu kadini ornek gosteriyor
ilk once kaynimda o kadinda gtsin kendi evlatlarina annrlik babalim ypsin snra elalem bnm doguramama laf etsin
yaparim yapmsm onlara ne

Kıyamam ya gerçekten çok üzüldüm ailendeki sorunlar yüzünden ufacık yaşında evlenmişsin ve sorunlu bir aileye düşmüşsün. İyi ki eşin normalmiş. Daha çok küçüksün bebeğin de olur. Bence birlikte yaşamayın birlikte yaşamak demek sorun demek. Kaynanasıyla aynı evde yaşayabilen gelinleri gerçekten merak ediyorum nasıl sabrediyorlar. Benim kaynanam iyi biri olmasına rağmen yapamazdım herhalde.

Bnm kaynim 32 yasinda
ilk evlndigimde 15 yasindaydim
beni birseyden dolayi eliyle ittirdi ve dustum
o gubnden sonra ona gicik oldum konusmayaya calistim
ama saygisizlikta etmedim .
Beni kayinpedetim haric kimse sevmiyor umurumdada degil.
kaynanamin asil sorunu kayinpederimle aramin iyi olmasi .
ben onlatla temek yemiyrm biz esimle ayri yiyoruz kayinpederimde geliyor buda onu cekemiyor
15 yasinda evlenmek de ne ya allahim bir okul okuyun meslek alin elinize inanilcak gibi degil

Bende çok erken evlendim tamamda sen aşırı erken evlenmişsin bildiğin çocukken reşit bile değilken

bu iğrenç ortamda dünyaya çocukta getirme zaten ayrılıp kendi evinize çıkana kadar bekle ertele

olmaması çocuğun hayrına
Ya ben tedavi gormek istiyorum cunku sorunumuz var
en azindan tedavimi olup sansim olacagini bileyim .
Iatedigim zaman cocugum olabilecegini bilmek istiyorum .
sadece bu yoksa bu ortamda ywrusen cocuk ne kadar insan olur

15 yasinda evlenmek de ne ya allahim bir okul okuyun meslek alin elinize inanilcak gibi degil
Bn okuyorum zaten disardan lisede son yilim seneye unuversite dusunuyorum
ben koca meraklisi degilim hanfendi
seyimin merakina evlnmedim
su yazdiklarimi bi okuyun ondan snra hakkimda fikir yurutun

Back