Cok erken koca meraklisisin demedim 15 yssinda bir COCUK annesinjn evinde okulu a gider arkdaslariyla gezer evlenmez ....Bn okuyorum zaten disardan lisede son yilim seneye unuversite dusunuyorum
ben koca meraklisi degilim hanfendi
seyimin merakina evlnmedim
su yazdiklarimi bi okuyun ondan snra hakkimda fikir yurutun
Canim benim sadece mutfagim ayniKıyamam ya gerçekten çok üzüldüm ailendeki sorunlar yüzünden ufacık yaşında evlenmişsin ve sorunlu bir aileye düşmüşsün. İyi ki eşin normalmiş. Daha çok küçüksün bebeğin de olur. Bence birlikte yaşamayın birlikte yaşamak demek sorun demek. Kaynanasıyla aynı evde yaşayabilen gelinleri gerçekten merak ediyorum nasıl sabrediyorlar. Benim kaynanam iyi biri olmasına rağmen yapamazdım herhalde.
Duzenli bie aile ortami varsa olur bunlar ..Cok erken koca meraklisisin demedim 15 yssinda bir COCUK annesinjn evinde okulu a gider arkdaslariyla gezer evlenmez ....
19 yasindaydi15 yasinda evlilikmi?
Kocan kac yasindaydi peki?
Iste ben gucluk cekiyorumüzülme tabiki. daha cok gencsin . ALLAH ne zaman nasip ederse olur zaten. ki belki de sen küçükken olmaması daha iyi.çoçuktun daha bi de çocugun olsa çok zorlanacaktın belki de . şimdiyse yasın buyumus ilerde çocugun oldugunda anneliğin keyfini cıkartacaksın inşALLAH. ınsanların agzı torba degilki büzesin.
ne aıleymıs ama entrıka dolu valla merak ettıgım boşanan görümcelerinizledemi aynı evde yasıyorsunuz[/Q
Evet ikiside bizdeler
Gerci bn tek mutfagi bir kullaniyrm onlarla oturup klkmiyrm
artı 2 boşanmış görümce, eve kuma getirip çoluk çocuk sokağa atan kayın, densiz kvalide bundan mutlu olan kvalide..
Bunların içinde eşi örnek numunelik kalmış.
Yani tuhaf ailden bu kadar normal biri çıkar mı ?
Hmm tmm o zaman gormemisimdirCnm dger konumda bahsetmistim
BAKIN MOBILDEN GIRIYORUM15 yaşinda evlendin.
Kv ile oturuyorsun peki eltini yanina nasil aldin ki?
Kaynin kimsesiz eşini çocuğuyla birlikte sokağa atti.
Evli 2 çocuklu kadinla evlendi.
Kadinin çocuklari engelli.
Ve kimse buna ses çikarmadi birde o kadini örnek gösterdiler öyle mi?
Ya zaten buna onun mudahale etme hakki yok kiNe hadsiz insan
Kaynana değil düşman mübarek
Çocuk Allah verirse olacak
ne yapalım yani
Anne babana tahammul edemeyip evlenmissin ama burda da kayinvalide sikayeti ediyorsun annenden daha iyi degildir sanirim...ben olsam annemi babami birakip da evlenmezdim bence aile huzursuzlugu evlilik icin bahane degil uzgunum ama o yasta cocukca davranmissin keske anne babanin duzelmesi icin ugrassaydin burda kaynana gorumce elti derdi cekecegine.....Arkadaslar
-15 yasindami evlendin ?
- ne acelen vardi ?
Gibi sorular goruyorum .
bskin kim ister daha eline bebek alip oynayacak yasta evlenmeyi ?
Benim ailem cok kavgaci gecinemeyen iki cift ama yinede kpamiyrlardi
ne saglikli bi ders ortam8m vardi
nede saglikli bi uyku duzenim
suan burada bile kndi evimden huzurlutum ben .
Cunku o yillarda yasadigim psikolojiyi bir ben biliyorum .
Babam masada tabagi kirip annemin bogazina yapisirdi
Annem gider sikayer eder sonra sikayetini geri cekerdi
aklim ermeye baslafigindan beti bunlari gormek zorunda kaldim .
Bende biliyordum okumayi
ama ben okulumuda birakmadim
aciktan liseye kayit yaptirdik
suan lise son sinif cocuk gelusim bolunmundeyim .
18 yasimda nikahim oldu .
Hala diyenler var
otursaydin evinde diye
atkadadlar oturacak bi ev vardida benmi begenmefim ?
herkes dort dortluk degil
hatta kimse degil
ben yetinmeyi bilen bi insanim
huzur olsaydi neden evleneyim ?
ikincisi esiniz o aileden nadil boyle cikmis diyorsunuz ?
Ben kayinpederimide severim esimide severim
esimle kaynim kayinpedeimin ilk evliliginden olma
annesi olunce bu kadinla evlrnip bundanda iki cocugu olmus .
Yani sorun su ki hepside bu kafindan olsaydi namyssyz placak diye birsey yok
Karakteri yerine oturtan aile degol kisinin kendisi ve tecrubrleridir .
Lutfen okuyun cevaplarimi oyle yorum yapin
cekmeyene ne kolay konusması tabı .Anne babana tahammul edemeyip evlenmissin ama burda da kayinvalide sikayeti ediyorsun annenden daha iyi degildir sanirim...ben olsam annemi babami birakip da evlenmezdim bence aile huzursuzlugu evlilik icin bahane degil uzgunum ama o yasta cocukca davranmissin keske anne babanin duzelmesi icin ugrassaydin burda kaynana gorumce elti derdi cekecegine.....
Emin ol herkes cekmistir 30 yasina geldigin gün anlarsin simdi bile o kadar kucuksun ki.tavsiyem okulunu bırakma sakın...kimse aileden degerli degil en kotu halleri bile...ailenin kotu hallerinden sikayet edip evlendigin adamin abisi kadin kaçırıyor sen bayagi absürd durumdasin canım...kolayliklar sana su cok mutlu evliliginde. .cekmeyene ne kolay konusması tabı .
hernyse ben cekmeyene bırsey anlatamam kendımı ıfade edemem.
ben kayınvalıdemı onu bunu sıkayet etmek ıcın yazmadım buraya ıcımı dokmek ıcın yazdım
amacım hatamı bahanelerle ort pas etmek degıl
ortada bı hatada gormuyorum cunku cok mutluyum
dısarıdan aıleme parazıt olan aleyım dye gecınen parazıtlerde benı zerre ılgılendırmıyor .
omlar ıcın yuvamımı bozarım ben ?
Emin ol herkes cekmistir 30 yasina geldigin gün anlarsin simdi bile o kadar kucuksun ki.tavsiyem okulunu bırakma sakın...kimse aileden degerli degil en kotu halleri bile...ailenin kotu hallerinden sikayet edip evlendigin adamin abisi kadin kaçırıyor sen bayagi absürd durumdasin canım...kolayliklar sana su cok mutlu evliliginde. .
hayılısı dıyorm neyse o olsun tesekkur ederımNeyse 15 yaş mevzuşu çok dile getirilmiş belli ki, seni daha fazla baymaya gerek yok, ne mutlu ki evliliğinde mutlusun
Senin kv bana babannemi hatırlattı ne laf dersen de ne yüzü kızarır ne utanır yüz yüz değil eşek derisi derler ya öyle, ama sen gene de cevabını ver,bu konuda verdiğin cevapta çok yerinde olmuş,sen bir 10 sene daha çocuk yapmasan da olur yaşınız ne ki, sen 21 esin 25 yaşında, okulunu oku bitir gezin tozun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?