• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne demeye getirdi acaba

İlk görüşte aşık olmamış belki zamanla olur diyor. Açık kapı bırakmış ama çok kaptırma yine de

1. sorun çok saçma olmuş daha dün bir bugün 2 görüşmüşsünüz

2. çocuk gayet normal cevap vermiş..

ilk görüşte senden pek hoşlanmadım ama birde tanıyayım bakalım belki sevdiğim bir yanın vardır hoşuma gidersin hemen silp atmak istemiyorum demiş , ilk görüşte sana aşık olmamış yani

Bence alt yazıya gerek yok demeye getirdiği şey çok açık:
Bekleyip göreceğiz demiş.

ilk görüşte sana aşık olmadım ama zamanla değişir belki demiş

türkçe mealı; senden ilk görüşte etkilenmedim

Canım böyle şeyler sorulmaz. Niye karar mercii o? Belki de sen istemeyeceksin.

Ben bu işte varım, sen ne diyorsun gibi...çok hevesli gözükmek doğru değil. Hem ne dediğinden çok nasıl davrandığı önemli.

Dengimmisin değilimisin zaman içerisinde seni gözlemleyeceğim ve kararımı vereceğim aceleci olma üzerime çok gelme senden soğuyadabilirm demek istemişHoppa

doğru söylemiş bence ilk görüşte ne olur ki. mantıklı ve doğru bir cevap geldi bana. sen de aceleci davranma. gelin bile ata binmiş ya nasip demiş unutma.

kızlar merhaba 1 aydan beri bir çocukla konuşuyorum geçen gün kendisine benimle ilgili ne düşünüyosun dedim ileride e olur gibinden agzını araştırmak istedim bana ilk görüşte olmaz bazı duygular zamanla gelişir dedi bu cümleden ne çıkarıyosunuz ne olur yani merak ettim de:KK64:

Şu demek ;

Senden sevgili olacak kadar etkilenmedim ama birkenarda dur ben daha iyisini arıyorum zaten bulduğumda yol veririm bulamazsamda eğlenirim

senı begenmemıs dıyemeyız o zaman soguk konusurdu ama askta yok ,konusup tanıcak bır arkadasım vardı cok delı gıbı asıktı kızın pesınden cok kostu,sevgılı oldular cocuk 1 ay snra ayrıldı soğudu kızdan hareketlerinden dolayı.baska bırıyle cıktı sonra ona delı gıbı asık olmadı,konusulyorlardı kızı cok sevıyor, ınsanları davranısları yaklastırıp uzaklastırır sana suan asık degıl senı tanıyıp gorucek,kendini cok kaptırma bır de bence böyle sorular sorma daha yenı gorusmussunuz sonucta .

Gayet açık konuşmuş. .
Zaman ne gösterirse oo..

Back
X