Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ne demeye getirdi acaba
- Konu Sahibi ikn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
belki olur yada olmaz demediki zamanla bazı duygular gelişir deditürkçe mealı; senden ilk görüşte etkilenmedim
- 26 Mayıs 2015
- 2.599
- 1.547
- 83
evet de, adam düşüncesini açıkca acıklamıs işte.belki olur yada olmaz demediki zamanla bazı duygular gelişir dedi
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- 15 Temmuz 2015
- 2.799
- 6.257
- 158
- 29 Temmuz 2015
- 1.652
- 1.890
- 53
- 44
kızlar merhaba 1 aydan beri bir çocukla konuşuyorum geçen gün kendisine benimle ilgili ne düşünüyosun dedim ileride e olur gibinden agzını araştırmak istedim bana ilk görüşte olmaz bazı duygular zamanla gelişir dedi bu cümleden ne çıkarıyosunuz ne olur yani merak ettim de
Şu demek ;
Senden sevgili olacak kadar etkilenmedim ama birkenarda dur ben daha iyisini arıyorum zaten bulduğumda yol veririm bulamazsamda eğlenirim
- 22 Temmuz 2015
- 190
- 42
- 13
- 32
senı begenmemıs dıyemeyız o zaman soguk konusurdu ama askta yok ,konusup tanıcak bır arkadasım vardı cok delı gıbı asıktı kızın pesınden cok kostu,sevgılı oldular cocuk 1 ay snra ayrıldı soğudu kızdan hareketlerinden dolayı.baska bırıyle cıktı sonra ona delı gıbı asık olmadı,konusulyorlardı kızı cok sevıyor, ınsanları davranısları yaklastırıp uzaklastırır sana suan asık degıl senı tanıyıp gorucek,kendini cok kaptırma bır de bence böyle sorular sorma daha yenı gorusmussunuz sonucta .