- 10 Mart 2024
- 90
- 54
- Konu Sahibi patateslipeynirli
selam kızlar. ben iş arama sürecindeyim. önceki işyerimden mobbinge uğradığım için ayrıldım. çok geç fark ettim mobbinge uğradığımı. iş görüşmelerinde neden ayrıldığım soruluyor. mobbinge uğradım desem, benden detay isteyecekler biliyorum. bu konu hakkında bahsetmek istemiyorum görüşme sırasında. maaş yükseltmediler gibi bir şey sallasam neden yılsonuna kadar bekledin derler yani. bir önceki yeri kötüleyip kötü bir imaj çizmek istemiyorum kendim için. neden önceki yerden ayrıldın diye sorduklarında nasıl bir cevap vereyim sizce?
bir diğer konuda kendinizden bahseder misiniz diye sorduklarında ben hala nasıl bir giriş yapacağımı bilemiyorum. görüşme sırasında stresli ve panik haldeyim. bu nedenle de ne diyeceğimi bilemiyorum. bana bu soruyu sorduklarında panik halde tüm yaptığım işleri sıralıyorum. bu da karşı tarafa kötü yansıyor biliyorum. ama ne yapmam gerektiği konusunda fikir istiyorum sizlerden
bir diğer konuda kendinizden bahseder misiniz diye sorduklarında ben hala nasıl bir giriş yapacağımı bilemiyorum. görüşme sırasında stresli ve panik haldeyim. bu nedenle de ne diyeceğimi bilemiyorum. bana bu soruyu sorduklarında panik halde tüm yaptığım işleri sıralıyorum. bu da karşı tarafa kötü yansıyor biliyorum. ama ne yapmam gerektiği konusunda fikir istiyorum sizlerden