Ne demek istedi ve haksız mıyım?

Bu sitenin bir yönetimi olsa gerek konuyu kendileri ile paylaşın ve çözüm için kendilerinden aksiyon bekleyin. Zira toplum içerisinde geçimi zor,gürültü sevmeyen,sivri,itici hatta top oynayan cocukların topunu kesen teyze imajından farkınız kalmaz.
Ve ne yalan söyleyeyim yazım şeklinizdende aslında tavrınızın çok ılımlı ve sevecen olmadığı kanaatindeyim.
Neyse işte site yönetimi diyordum bir telefon uzanığızda

Tamam size ters geliyor balkona camasır asmak. dıger insanlara gelmiyor. Size nasıl neden ters geliyor demiyorsa kimse, sizde ters gelmeyenlere karısamazsınız.
Hayır söylüyorlar neden ters geliyor bence ihtiyaç diyorlar ya bakın ihtiyaç değil neden biliyor musunuz maddi olarak yüksek seviyede olan kişiler var hepsi kurutma alabilir kaldı ki almadı sağlığı bulmadı falan cam balkonlu 13 metrekare büyük bir balkon benim dolabım var çamaşırlık var dolaşıyorum yani bu istek o kadar geleneksel ki o kadar saçma ki şu durumda harbi ya karşı çıktığım için değil görüşleri var tamam da o kadar çözüm var ki ona rağmen

Sitenin kuralı varsa ona bisey diyemem, kurallara uymak zorundalar. Karsı komsumdan kuralsızlıgı yuzunden nefret ediyorum. Ama, camasır kurutma makınası alsınları cok rahat soylemıssınız mesela, herkesın oyle bır butcesı olmayabilir. Mesela ben suan alamam suan bana luks.
Benim de balkonda camasırlıgım yok ama goruntu yuzunden degıl. Ama asanlar da beni rahatsız etmiyor. Apartman ıcıne cıcek bocek koysalar, cop saati oldugu halde oglenden kapıya cop koysalar. Wc coplerını seffaf poşetle kapıda bıraksalar, kullanılmıs jıletlere kadar gorsen cıldırırsın. Bunların hepsini gordum ve karsı komsumdan nefret etmeme ragmen, allah ona villa nasip etsin villa alsın yeter ki defolsun ama milletin basına da bela olmasın villası olsun dıye dua ediyorum. Cok zor boyle ınsanlarla yasamak.
İnsallah ortak kararda bulusursunuz sorun cıkmaz.

Tabii biraz abartı. Ağzı kanla doldurmak cetvelle vurmak filan bunlar kötü şeyler. Annem ve babam beni dövmedi (desem yalan olur ama bu kadar da değil) Şiddete karşıyım.

Ama evinin bir parçası dışarıda insanları rahatsız edecek görüntüye sahip olmamalı

Edebi çamaşırda aramayalım (bunu ilk yazdığınız cümleye istinaden söyledim şayet biri bana bu şekilde bi yaklaşımda bulunsa iç çamaşırımın ipiyle boğarım onu)
Biraz rahatlasanız mı acaba?
Bu kadar kuralcı olmak bi süre sonra zarar verebilir.

Aradık eşide istiyor diye yapılacak dedi başta sonra kendi isteği ile hareket edemeyeceğini anladı karar alındı yapılmadı oylandı falan. Tavrım için söylediklerinize saygı duyuyorum ve bu söylemi ilk kez sizden duyuyorum

Kendi evinde yapabilir ama dışarıda yapamaz işte sorun o zaten
O halde size bomba gibi bir haberim var. Balkon o evin bir parcasi.
Ve anladigim kadari ile kimse kurala karşı bir harekette bulunmamis. Kural degissin istemişler. Cogunluk isterse kural degisir. Sizde artik don görmemek icin balkona cikmazsiniz.

Kim diyormus onu
Ciddi soyluyorum birileri bilerek surekli arabamizi cizse biz buna sessiz kalmayiz dedigim gibi cocuklarin ailesinj uyaririm tekrarlarsa sikayetci olurum resmen maddi zarar veriyorlar
Arabası 2 3 yerden çizilen karşı komşum diyor susalım söylenmez diye. Ki bizim arabamız da çizilmiş eşim o an söyledi.

Karar değişmedi aslında 30 daireden çoğunluk istemiyormuş zaten geleneksel kafa yapısındaki birkaç kadının talebi oy çokluğuyla reddedildi.

Ne güzel işte bu insanlar site taleplerini yerine getirmek ve uyumu düzeni sağlamak için maaş alıyorlar gevşeyin biraz keyfinize bakıınnn
Çoğunluğa ayak uydurulsun yeterki
Bende uyandırdığı izlenim bu oldu elbette yanılıyo olabilirim

Araba konusunda haklısınız hatta uyarılmaları gerekiyor parmakla gösterilmeden. İlginç gelen araba çizme konusunda kadının reaksiyon vermesi oldu. Benim oğluşum araba çizmeyi severe gelecek nerdeyse. Kamera yerleştirilebilir. Çocuklar oynasın, hareket edecek alanları kalmadı artık, ailelerde zaten madem doğal seleksiyona yatkınlık var, hiç karışmayın. Donlar için “herkesin popisi kendine” diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…