- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Ya evet çok iyi bir bayan ama olaylarda hep karşıda yer aldı yani benim söylediklerim ona ciddi ters geliyor. Genel olarak yapım yumuşaktır sert konuşmam sakinim oldukça hatta fazlaTavrınız da önemli. Sert mi konuştunuz? Yoksa dediklerinizin hepsinde haklısınız. A nlsdihim kadarıyla komşunuz da iyi bir hanim. Uyarmak istemiş olabilir.
Onlar ses etmedi işte komşuluk yerde sorun olmaz dedi hatta eşim bile boşver yaa gider yeni arabayı başka yere koyarız dedi de uyarınız demedi oradaki kimse. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama fazla yüzeysel düşünüyor benceÜçüncü konuda nasıl karşı tarafta oluyorsunuz? Kim kabul eder arabasının çizilmesini onu hiç anlamadım. Fitne gibi olacak ama sizden hoşlanmıyor olabilir mi?
İşyerinde meslektaşlarımızla bir sürü anlaşmazlık yaşıyoruz yeri geliyor. Ama bu üslup bana tuhaf geldi. Ben bu tarz konuşmam.Bende tekrarladım herkes sınırını bilecek. çizmecek arabayı, bilerek çizmek bugün kabul edilirse siz kendi aranızda konuşur ses etmezseniz yarın gelip camınıza taş atar çocuğuna zarar verir veya canınıza bence o kadar basit değil uyarın yoksa ben uyarırırım dedim çocuklar bizim şuan kullandığımız arabayı da çizmiş onun üzerinden yürürüm d
Onlar ses etmedi işte komşuluk yerde sorun olmaz dedi hatta eşim bile boşver yaa gider yeni arabayı başka yere koyarız dedi de uyarınız demedi oradaki kimse. Kötü niyetli olduğunu sanmıyorum ama fazla yüzeysel düşünüyor bence
Su zamanda birlikte yaşamak çok zor ben apartmanlarda da ciddi anlamda bir yönetim ve yaptırım olması gerektiğini düşünüyorum. Hâlâ halı ortu silkeleyen insan var. Uyarıyorsun. Bu sefer kimse görmede silkeleyip içeri kaçıyor. Apartman polisi lazım bu insanlaraYa evet çok iyi bir bayan ama olaylarda hep karşıda yer aldı yani benim söylediklerim ona ciddi ters geliyor. Genel olarak yapım yumuşaktır sert konuşmam sakinim oldukça hatta fazla
Karışırım evet çünkü o kadar büyük bir çamaşır balkonu olan bir evin yalnızca yaz aylarında ve en çok dışarıda olduğumuz aylarda dışarıya göz zevkimi bozacak şekilde don asmasını uygun bulmuyorum.Bi milletin balkonuna astigi dona karismadiginiz kalmisti onada karisin. Keske herkes karikaturde ki gibi yapabilsede rahatlasaniz.
Eki Görüntüle 2683362
Lafı dolandırma sebebim ben görüntü açısından kötü olacak demem rağmen ne görüntüsü yaaa bişi olmaz demelerinden oldu aslında yoksa ilk onu dedim ama ısrarla üstte çıkınca söyledim. Kamera var yapan çocuklar belli ama kimse kimseye söylemiyor.Çamaşırlık konusunda sözleriniz yanlış iç çamaşırı vs gereksiz olmuş apt görüntüsü bozulmasın deyin geçin bence çok dolandırmaya gerek yok, araba çizme olayı ciddi kamera yoksa bence kamera taktırın arabaları da net görecek şekilde bu caydırıcı olur sonra çizen çocuklar net görülür ve aile de sorumluluğu mecbur alacağı için çocuklarını uyarırlar, sese bir şey diyemeyeceğim maalesef ki çocuklar varsa kendi bahçelerinde oynamak ister hiçbir çocuk da sessiz oynamaz o engellenemez sanırım
Iste keske insanlarin sizin goz zevkinize gore hayatini idame ettirmek zorunda olmadigini, kendi evinde pasa gonlu ne isterse onu yapabilecegini idrak edebilseniz.Karışırım evet çünkü o kadar büyük bir çamaşır balkonu olan bir evin yalnızca yaz aylarında ve en çok dışarıda olduğumuz aylarda dışarıya göz zevkimi bozacak şekilde don asmasını uygun bulmuyorum.
İlk olaydaki garip yaklasiminiza takildigim icin sonrakilere odaklanamadim. Camasirlikta asili ic camasiri neden edepsiz bir goruntu ki? Sanki adam cikarmis çükü mü salliyor balkondan? Aklinizda nasil bir sey canlaniyor camasir gorunce bilemedim
İş yerinde bizde böyle konuşmuyoruz ama söz konusu çocuk ve uyarılmaması gerektiğini söyleyen bir grup var karşıda bense bir eğitimci olarak kızdım çünkü 9 yıllık meslek hayatımda uyarmadığım ve üstüne gitmediğim olayların nasıl sonuçlandığını gördüm. Konu çocuksa iş değişirİşyerinde meslektaşlarımızla bir sürü anlaşmazlık yaşıyoruz yeri geliyor. Ama bu üslup bana tuhaf geldi. Ben bu tarz konuşmam.
Size göre bir şey olmayabilir ama ben hoşlanmıyorum derim, yapan belliyse uyarılmalı araba çiziği bu hayret bir şey herkes çocuğunu uyarsınLafı dolandırma sebebim ben görüntü açısından kötü olacak demem rağmen ne görüntüsü yaaa bişi olmaz demelerinden oldu aslında yoksa ilk onu dedim ama ısrarla üstte çıkınca söyledim. Kamera var yapan çocuklar belli ama kimse kimseye söylemiyor.
Evet susalım diyor. Yani arabamız çizilsin komşuluk daha önemli diyor kendisi ben şok oldum cevap veremedim daha doğrusu kırmak istemedimBazı insanlar öyledir pısırık mi desem yoksa geçim ehli mi bilemedim ama kendileri zarar bile görse ses çıkarmaktan sivrilmekten kaçınır anlattığınıza göre haklisiniz pek zitlasmis bir görüntü de yok ney sordunuz anlamadım ama hak verdim tepki koydugunuz konularda ne istiyor komşu tam olarak sesimizi çıkarmayalım mi diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?