Onlar apartmanda yaşamaya uygun aileler değiller. İstanbul böyle oldu maalesef.
Araba konusunda da yukardaki arkadaşın dediği gibi, kamera taktırın hallolsun. O zaman görürüz aileler ceplerinden para çıkmaya başlayınca çocuklarına nasıl edep veriyor.
Sizin orayı bilemem ama ben size şöyle söyleyeyim. Araba çizen çocuğuna terbiye veremeyen aileler var ya onların çocukları ilerde işte bu kafalarına göre suç işleyen tipler haline geliyor. Bunun okumamışı okumuşu yok. İlkokul mezunu annem babam. Valla misafirlikte yaramazlık mı? Ağzımı kanla doldururdu herhalde. Büyüklere saygısızlık mı? Küfür mü? Acaba o ağzı bir daha açabiliyor muyum?
Şimdiki anne babalar, aman sen kimsin de benim çocuğuma kızıyorsun! Benim çocuğum ne yapsa yeridir! Doğrudur!
Sonra da problemli tipler oluyorlar. Anne olmak bu değil. Baba olmak bu değil. Ebeveyn olmak bu değil. Koca koca profesörlerin çocukları hırsızlık yapıyor. Evet şahit oldum birçok kez. Akademisyen geçinen bu insan kılıklı tipler çocuklarına öğretmen eksi verince, kızınca, uyarınca okulu basıyor. Öğretmeni dövüyor!
Ulan ne devirdeyiz be! Elimizde cetvel kırardı hoca! Noldu yani elimiz mi kırıldı? Hayır! Bir arkadaşımız hata yapsa hepimize yanlış olduğu gösterilirdi.
Minibüste çocuğu almış kucağına anası, yanımda oturuyor çocuğun çamurlu ayakkabısı göz göre göre pantolonumu mahvetti. Yani bir uyar, çocuğun ayağını öte yana al, hanfendi kusura bakmayın de. Hiiiiç oralı değil kadın! NOLACAK BENİM ÇOCUĞUM YAPAR, KIZAN OLURSA HADDİNİ BİLDİRİRİM.
Sizin sitedeki çocukların durumu da bu. Gece yarısına kadar bahçede bağıran çocuk mu olur yaa? Maximum 8 9 gibi evde olması lazım hava kararmadan. Bu nedir yaa anlamıyorum. Ne analar babalar var.