İstemem yan cebime koy diyosun yaniArkadaslar erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz o benim isyeri sahibim cocuktan ayrilmistim ama kuruntularim bitmiyor ise gec geldi uyuyakaldim dedi pazar gunleri gelemeyecegiji soyledi bende suphelendim bagirmaya basladim baskalariyla olmasindan suphelendim sonra ona seni engelliyorum dedim mesajlardan sonra yanindayken ben isyerinde programimi degistirmek istedim onun olmadigi gunler gelecektim ama olmadi sonra bana mesaj atti aptalca uyuyakalmisim benden asla kurtulamazsin sonsuza kadar burdayim dedi güldü bende ona kene fotografi yolladim falan meger imesajdan yazmis engellesemde geldi burada ne demek istedi acaba
O nedemek istedi benden kurtulamazsin hahahah sonsiza kada rburdam dedi ima varİstemem yan cebime koy diyosun yanio kadar istemiyosan isi birak, kime neyin blofunu yapiyosun
Sen isten cikmadigin icin ondan vazgecemedigini, ayrilamadini dusunuyor. Egosu sisti, kendi capinda dalga geciyor. Ben boyle dusunurdum yaniO nedemek istedi benden kurtulamazsin hahahah sonsiza kada rburdam dedi ima var
Türkçe meali nedir?Arkadaslar erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz o benim isyeri sahibim cocuktan ayrilmistim ama kuruntularim bitmiyor ise gec geldi uyuyakaldim dedi pazar gunleri gelemeyecegiji soyledi bende suphelendim bagirmaya basladim baskalariyla olmasindan suphelendim sonra ona seni engelliyorum dedim mesajlardan sonra yanindayken ben isyerinde programimi degistirmek istedim onun olmadigi gunler gelecektim ama olmadi sonra bana mesaj atti aptalca uyuyakalmisim benden asla kurtulamazsin sonsuza kadar burdayim dedi güldü bende ona kene fotografi yolladim falan meger imesajdan yazmis engellesemde geldi burada ne demek istedi acaba
Sen isten cikmadigin icin ondan vazgecemedigini, ayrilamadini dusunuyor. Egosu sisti, kendi capinda dalga geciyor. Ben boyle dusunurdum yani
Sizin ondan hoslandiginiz kadar o sizden hoslanmiyor. Ohovkgk sonsuxa dek yanindayim kurtulamazsin benden falan laflarini gecsin. Hayirdir kolum musun bacagim misin deseydiniz yaEvet sisti ama ters program yapmak istedim yaptirmadi
Ne alakaSevişene kadar peşini bırakmam demiş.
Öyle öyle ben anlarım.Ne alaka
Haklisin gercekten ama fazlasi olmaz bu adamdanSevişene kadar peşini bırakmam demiş.
Bencede narsist cokHaklisin gercekten ama fazlasi olmaz bu adamdan
Bu paranoyaklık ne?kuruntularim bitmiyor ise gec geldi uyuyakaldim dedi pazar gunleri gelemeyecegiji soyledi bende suphelendim bagirmaya basladim
Yoo kurtulabilirsiniz, başka iş ararsınız. Siz istiyor musunuz kurtulmak? Adam oranın sahibi istediği zaman gelir ya da gelmez. Ben patronum senin için pazar günü iş yerine gelmem yatar uyurum diyor. Şuna karar verin, işçi işveren mi yoksa patronun sevgilisi olarak mı kalmak istiyorsunuz? İkisi aynı anda yürümez. İşyerinde herkesin önünde de böyle bir cilveleşip bir atışıyorsanız diğer çalışanlardan gram saygı göremezsiniz. Her bir başarınız "kesin patron sevgilinizin sayesinde olmuştur" olur.Benden kurtulamazsin dedi ya
Isyeri aile yeri ve 2 kisiyizYoo kurtulabilirsiniz, başka iş ararsınız. Siz istiyor musunuz kurtulmak? Adam oranın sahibi istediği zaman gelir ya da gelmez. Ben patronum senin için pazar günü iş yerine gelmem yatar uyurum diyor. Şuna karar verin, işçi işveren mi yoksa patronun sevgilisi olarak mı kalmak istiyorsunuz? İkisi aynı anda yürümez. İşyerinde herkesin önünde de böyle bir cilveleşip bir atışıyorsanız diğer çalışanlardan gram saygı göremezsiniz. Her bir başarınız "kesin patron sevgilinizin sayesinde olmuştur" olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?