Ne demek istedi sizce ?

İstemem yan cebime koy diyosun yani o kadar istemiyosan isi birak, kime neyin blofunu yapiyosun

Türkçe meali nedir?

Rumeysa bizi sorularla bas basa birakip niye gittin, bu saatte patronun ne demek istediğini dusunuyoruz

Evet sisti ama ters program yapmak istedim yaptirmadi
Sizin ondan hoslandiginiz kadar o sizden hoslanmiyor. Ohovkgk sonsuxa dek yanindayim kurtulamazsin benden falan laflarini gecsin. Hayirdir kolum musun bacagim misin deseydiniz ya

kuruntularim bitmiyor ise gec geldi uyuyakaldim dedi pazar gunleri gelemeyecegiji soyledi bende suphelendim bagirmaya basladim
Bu paranoyaklık ne?
Karşı tarafta bir tuhaf eski sevgilimi geçtim sevgilim bana durduk yere böyle bir ithamda bulunsa ne oluyoruz? derim... Bu denli paranoyaklıklar, kafada kurmalar hiç sağlıklı değil...

Benden kurtulamazsin dedi ya
Yoo kurtulabilirsiniz, başka iş ararsınız. Siz istiyor musunuz kurtulmak? Adam oranın sahibi istediği zaman gelir ya da gelmez. Ben patronum senin için pazar günü iş yerine gelmem yatar uyurum diyor. Şuna karar verin, işçi işveren mi yoksa patronun sevgilisi olarak mı kalmak istiyorsunuz? İkisi aynı anda yürümez. İşyerinde herkesin önünde de böyle bir cilveleşip bir atışıyorsanız diğer çalışanlardan gram saygı göremezsiniz. Her bir başarınız "kesin patron sevgilinizin sayesinde olmuştur" olur.

Isyeri aile yeri ve 2 kisiyiz

Hiç bir şey anlamadım. Ama ayrıldığın insanın ne yaptığıyla neden ilgileniyosun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…