Ne demek istedi sizce ?

rumeysa67

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2023
30
15
3
29
Arkadaslar erkek arkadasimla ayni isyerindeyiz o benim isyeri sahibim cocuktan ayrilmistim ama kuruntularim bitmiyor ise gec geldi uyuyakaldim dedi pazar gunleri gelemeyecegiji soyledi bende suphelendim bagirmaya basladim baskalariyla olmasindan suphelendim sonra ona seni engelliyorum dedim mesajlardan sonra yanindayken ben isyerinde programimi degistirmek istedim onun olmadigi gunler gelecektim ama olmadi sonra bana mesaj atti aptalca uyuyakalmisim benden asla kurtulamazsin sonsuza kadar burdayim dedi güldü bende ona kene fotografi yolladim falan meger imesajdan yazmis engellesemde geldi burada ne demek istedi acaba

Çocuk iş yerinin sahibiyse, iş yerinde olmadığı günü seçmek mantıksız değil mi? Sanki sahibi oranın, isterse hep orada kalır, istediği saatte gelir gider.

Siz ne demek istediniz asıl ben onu anlamadım?

Ayrildigin adama neden hesap sordun anlamadım. Çok karmaşık kim kime ne demiş niye demiş.

Kene kovucu ilaç fotoğrafı gönderseydiniz alınırdı bence. Hani kurtulmak istiyorum gibisinden. Böyle hoşuna gitmiş yapıştığını hissetmek. Keneyle bağdaştırmış kendini zaar...

Konunuzu düzenleyin bence. Ya da tekrar cümle cümle yazın.Noktalama işaretlerini kullanabilirsiniz.
Anlaşılmıyor bu haliyle.

Patronunla sevgiliydin, ayrıldın, adama ayrı olduğun halde kıskandığın için hesap sordun ve kene olan o oldu öyle mi?
Onun iş yerinde çalışıp adama kene muamelesi yapmak ve çalışma saatleri için kavga çıkarmak neyin kafası Allah aşkına?
Evet bu konuda bir kene var ama kesinlikle karşı taraf değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…