• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri ne çok açık ne çok kapalı bi gelinlik arıyorum.yardım ediiinnnn

ceterisparibus

annelik beyinde başlar
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
34
2
98
selam
ben straplez yada askılı bi model istemiyorum. gelinliğin saflığını bozduğunu düşünüyorum ama öyle çokta kapalı bi modelde istemiyorum.ozamanda boğulurum.ikisinin arası değişik
gelinlik modelleriniz varsa paylaşırmısınız.bulamıyorum. lütfen yardım ediiinnnn
bi örnek te var aslıında

Eklentiler

• $en güzeli.jpg
    $en güzeli.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 142
  • $gül ve gelinlik.jpg
    $gül ve gelinlik.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 118
askılı modeller yada straples model giyen gelinler saf görünmüyor mu ,şimdiakannehir
ilginç bir düşünce:hulya:...

gelinlik sonuçta bir kere giyilen bişey ve o gün senin en özel ve mutlu günün bence istediğin gibi giyinmelisin gelinliğini kaydirigubbakcemile2

ayrıca straples ve askılı gelinliğin saflığını boduğuna bende katılmıyorum...

ama senin düşüncen tabi :))))))

selam
ben straplez yada askılı bi model istemiyorum. gelinliğin saflığını bozduğunu düşünüyorum ama öyle çokta kapalı bi modelde istemiyorum.ozamanda boğulurum.ikisinin arası değişik
gelinlik modelleriniz varsa paylaşırmısınız.bulamıyorum. lütfen yardım ediiinnnn
bi örnek te var aslıında

iyide snein oydugun resimler gelinlige benzemiyorki ne istedigini tam olarak anlamadım
diger bayanlara aynen katılıyorum

ilgilenip cvp yazdığınız için çok teşekkür edrim.ama ben benim düğünümde bedenim çok ortada olmasını istemiyorum.tül daha güzel geliyo.ama bu demek değilki öyle giyinmeyenler saflığını kaybediyor.
ben sadece kendi gelinliğimin bu özlliklerde olmasını istiyorum.
gönderdiğim resimlere gelince onlar zaten istediğim şeyler olsaydı model aramazdım.
açıklık ölçütünü belli etmek için resimleri gönderdim.
ilgilerinizin devamını ve önereceğiniz modelleri abırsızlıkla bekliyorum .teşekkürler

çok teşekkür ederim mervecik ben bu ilk gönderdiğingelinliği görmüştüm vede çok beğenmiştim ama üstünde ki boleronun tülünü bulamam diye düşünüyorum.sence?

mirumoil ilk gönderdiğin çok güzelmiş.gerçekten çok beğendim.devamın bekliyorum:)

Eklentiler

• $gelinlik896.jpg
    $gelinlik896.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 242
Son düzenleme:
Back