Ya sorma, orasını göremedim, dedem kanalı değiştirdi.
Ama galiba başka türlü elenmiş, Hülya Avşar elemiş duyduğum kadarıyla asdasdasd
Bende sevmiyorum saclari cok guzel oluyo kiskaniyorumaynen uzun saçlı erkek nakavt benim için de
Bende sevmiyorum saclari cok guzel oluyo kiskaniyorum
Konuya uygun bi lafım var ama ingiliççe
"I dont have x's, I have y's, like why the F*** did I date him"
Bi kac tane uzun sacli erkek tanidim saclari cok gzldiay yok çalı gibi hiç de bile
Katılıyorum bazılarının çok güzel oluyor. Satsa iyi paraya satarBi kac tane uzun sacli erkek tanidim saclari cok gzldiama istisna olabilir
Why hi one why shalbaksşabskaşbgalaabahslisnavsjaşan
Bi kac tane uzun sacli erkek tanidim saclari cok gzldiama istisna olabilir
Bnm okuz geldi aklima bgn ozurdiledim ama banamisin demedi barismiyo
Bnm okuz geldi aklima bgn ozurdiledim ama banamisin demedi barismiyo
Mesajlara gec cvp veriyodu bnde trip attim sonra konusmadik bnde ozurdiledim ama banamisin demiyosen niye özür diliyorsun bir şey yapmamışsın ki
Uzun saçlı erkek hiç sevmiyorum ben yaa. İlk aşkım uzun saçlı bir Death metalciydi. Dünyanın en Çirkin erkeğiydi Allahımmmm.
aynen uzun saçlı erkek nakavt benim için de
Ahhaha, ben ölücü çıktım aranızdaBende sevmiyorum saclari cok guzel oluyo kiskaniyorum
Seviyorum napiyim öl dese ölurumAa noldu ki ki? Çok hatalı değilsen özürü abartıp tepene çıkarma.
Ahhaha, ben ölücü çıktım aranızda
Mevcut enişteniz de saçlı sakallı valla, her daim sevdim, seviyorum da.
O zaman Trip atma geç mesaj attı diye. Valla çok gereksiz. Trip haklarını böyle şeylere harcarsan lazım olduğunda Her şeye Trip atıyorsun derSeviyorum napiyim öl dese ölurum
Kiz ben ne biliyim adamin boyle yapicagini gerci simdi hakkini yiyemem her tribimi ceker iltifat eder ama bu sefer fazla sey ettim herhalde .O zaman Trip atma geç mesaj attı diye. Valla çok gereksiz. Trip haklarını böyle şeylere harcarsan lazım olduğunda Her şeye Trip atıyorsun der
Katy perryBenim sevdiceğim sakalını kesince Katy Perry oluyor ya. Sonra biraz uzayınca polisten kaçan Sırp mafyası tetikçisi gibi oluyor. Her güne bir yeni sevgili
Ooo, beybiy feys var bacılar goşunBenim sevdiceğim sakalını kesince Katy Perry oluyor ya. Sonra biraz uzayınca polisten kaçan Sırp mafyası tetikçisi gibi oluyor. Her güne bir yeni sevgili