Hadi canım hayatta inanmam. İllaki ay rezil oldum dediğin bir anın olmuştur
Rezil oldugum degil ama cok pis rezil ettigim oldu olur mu?
Ben liseyi bitirmisim. Asik olmamisim hic. Uniye basladim. Daha ilk yil sinifa biri girdi vaay baya yakisikliymis, boy pos tip 10 numara. Bi bakan bi daha bakiyor yani oyle. Benim de ilgimi cekti ama amaaan banane havasindayim tabi.
Neyse gel zaman git zaman bi baktim bu cocuk surekli bana bakiyor takip ediyor falan. E tabi benim de hosuma gitti. Yalan yok
Neyse zaten herkesin birbirinde numarasi vardi. Konusmaya basladik. Derslerden falan filan derken bi sekilde iliskiye basladik.
ama aşık olmuşum kendi capimda. Hani ilk defa ya cok aşığım saniyorum.
Neyse biz gayet uyumlu bir cifttik (tani ben oyle saniyorum ). Gerci aramizda baya boy farki vardi. Neyse insanlar ya bu cocuk bu kizda ne bulmus falan diyorlardi ama bu bana ölüyordu resmen tani yersen
ki yedim
.
Gel zaman git zaman bi gun soguk davranmaya basladi. Hakaret ediyor, ayrilalim falan diyor. Ben tabi şok. Ne oldu falan diyorum, hakaret ediyor. Ayrilalim diyor. Tabi salak ben de yok ayrilmayalim lutfen diye yazdikca yaziyorum.
Neyse bu muhabbetin sabahi Sahsin adini google amcadan arattim. Icime dogdu. Anaaam bi baktim badoo diye bi yerde boy boy fotolari var ve yazmis 21 24 yas arasi kizlari bekliyorum gibi bi sey.
Teeey dedim. Oyle bi sogudum ki kustum resmen. Midem bulandi.
Buna mesaj attim nedir bu badoo falan. Bana diyor ki kendiliginden olmus, mailime mesaj geliyordu, demek kendiliginden olmus
dedim sen beni salak mi sandin ya. He dedim zaten kendi kendine fotolar yuklenmis, 21 24 yas arasi kiz ariyorum diye de kendi kendine yazmis. Vayy bee teknolojiye bak dedim.
yuru git isine bir daha sakin bana yazma dedim.
Tamam dedi. Sonra aradan 1 ay gecti. Telefonuma ne haber diye bir mesaj atmis.
Dedim ki sana bana bulasma dedim. Hadi isine. Bu kadar yani falan diyor bi de.
Ben de evet bu kadar dedim. Tabi bu ara tatildeyiz. Okul daha baslamamis.
Neyse okul basladi. Bu benimle konusmak icin firsat ariyor.
Geldi yanima konusalim. Biz ayrildik mi, ben ara verdik diye dusunuyordum, çocuklarımin annesi sen olacaksin bla bla bla diyor
Ben bastim kahkahayi ama nasil guluyorum.
Ya Allah askina kendini bi b.k sanma, bes para etmez cigersizin tekisin, kaf dagindan in de gercek hayatla yuzles, senin gibi gerzekle isim olmaz hadi sen yoluna ben yoluma. Sana karsi icimde ne nefret var ne sevgi, notrum sana karsi.
Inan umrumda degilsin gormuyorum bile dedim.
Anaaam bu boyle
oldu.
Sustu. Ben de gittim tabi gogsum kabarmis
. Aradan 2 gun gecti. Oyle icine oturmus ki sayfalarca mektup yazmis. Beni karaliyor mektupta
Verdi bana, gozunun onunde sogukkanlilikla okuyup yirtip çöpe attim.
Sonra aradan baya zaman gecti, ben sozlendim, bu duymus ordan oraya kosturuyor Bilgece sozlendi mi dogruyu soyleyin, yalan diyin falan diye. Bana ulasiyor, mesaj atiyor.
Ya oyle oldu ki bana esimi kotulemeye basladi, onun isi yogun olur sana kocalik yapamaz, mutlu edemez, bizim hayallerimiz vardi, annem seni gelin olarak hayal ediyor flaan filan.
ben yine guldum, hadi yuru git isine Allah askina birak pesimi , zaten sen boyle dedin diye hemen nisani sozu atip sana kosacaktim dedim.
Sonra evlendim de sustu gitti
Ama hayatımda oh dedigim bir olaydir