Ne çabuk unuttu hiç mi sevmedi

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.490
119
26
7 ay önce tanıştık. Aynı yerde çalışıyorduk. Başta ilgim yoktu benim. Hep o ilgiliydi. O adım attı. Ama kendisi Araptı. Kültür farkı vs bu gibi nedenlerle kendimi hep uzak tuttum. Bağlanma korkum vardı üzülmekten korkuyordum. Ona bunları söylediğimde hep iyi düşün her şey güzel olacak olumlamaları yapıp beni kendine bağladı. Zamanla aşık oldum. Sonra iş yerinden ayrıldım aramız açılmaya başladı. Görüşmelerimiz azaldı. Bana sıkıntılı günler geçirdiğini söyleyip zaman istedi. Hiç konuşmadık günlerce. Hep canı isteyince yazdı sonra yine yok oldu. Bir kaç kez kızlarla story attı sorduğumda arkadaşım o dedi. Son kez görüşmek istedim. Konuştuk. Tekrar olur muyuz dediğimde hep bilmiyorum dedi geçiştirdi. Benim şu anki önceliğim ailem ve işim dedi. Ben de ağlamaya başladım. Üzüntüden hastanelik olmuştum onun için bunu söyledim. Üzülmeni istemiyorum vs konuşmaları yaptı. Vedalaştık ayrıldık. 7 aylık bu süreçte ilk defa bu kadar uzun iletişimsiz kaldık. Hiç yazmadı. Takip ettim geri takip yapmadı. Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor. Ona farkında olmadan o kadar alışmışım ki. Çok özlüyorum onu. Yani şimdi sevmedi seni diyeceksiniz. Anlamıyorum bir erkek bi kızın gözlerine bakıp, öpüp nasıl hissetmez bir şey. Onun için o kadar ağladım hiç mi iz bırakmadım hayatında. Hemen hayatına dönmüş. Bu kadar kolay mı unuttu.

Kendin de demissin zaten "sevmemis". Yapacak bir sey yok, zorla sevdiremezsin kendini, zorla hayatinda olamazsin. Takipten cik ve bir daha asla nerede, ne yapiyor diye bakma. Zamanla unutursun. Ilk zamanlar zor gelse de iradeli ol. Karsina kimler cikar kimler... Dunyadaki tek erkek o degil ya.

Ne sen leylasın ne de o mecnun boşver gitsin.
Değer vermeyene değer vermeyeceksin olay basit.
Onun önceliği ailesiyse seninde önceliğin ailen olmalı niye sen taştan mı doğdun. Yazma,arama,engelle gitsin.

Ya üzüntüden hastanelik olduğunuzla ilgili şeyleri falan neden söylüyorsunuz? Kim ne derse desin erkeklerin gözünde nolur bir kez daha deneyelim ben çok üzgünüm diyen kadının değeri olmuyor. Peşinden koşmayacaksınız o sizi bıraktıysa sizde onu bırakacaksınız. Ailevi sorunlarım var diye izin isteyen erkeklerden de uzak durun zaten.

Olmayacağını adam da biliyormuş zaten.
7 aylık süreci degerlendirmis sadece.
Peşinden koşmuş,yakaladığında hevesi kaçmış.
O adım attı sen uzak durdum,o ilgiliydi sen kendini çektin.
Bu zaten bir aşk degilmis,bildiğiniz inatmis.

24 yılınızın sadece 7 ayını oluşturan bir sümüklü için (ki o 7 ayda da fazla bir paylaşım olmamış hep üzmüş kırmış) gereksiz yere kendinizi heba ediyorsunuz. Önceliğim sen değilsin cümlesini kuran biri için hastanelik olmak kendinize saygısızlık. Toparlanın, yeni bir işe başlayın ve bir daha kimseye “bağlanma korkum var, üzülmekten korkuyorum” ve benzeri sözler sarf etmeyin. Kendime saygım yok sözleri bunlar. “Beni kimse üzemez, ben yoluma bakarım” diyeceksiniz her ilişkide. Böyle dimdik duracaksınız.

Aşk ve flörtlesmeye çok fazla anlam veriyoruz. Çok gereksiz üzülüyoruz. Hiç kimseyi uğruna hastanelik olacak kadar umursamayın gerek yok. Flört sevmenin aksine hoşlantı ile başlar. Erkekler bunu kadınlar kadar umursamaz. Gözden ırak olan gönülden de ırak olmuş işte. Tabii sadece sizinle gönül ilişkisi kurduğunu varsayarak yazıyorum. Neden böyle yaptı, hiç mi sevmedi bu sorular can acitmaktan başka işe yaramaz. En temizi yolu açık olsun deyip önünüze bakmak.

Bir erkek "zor zamanlar geciriyorum, bana biraz zaman ver" diyorsa iliskinin basinda arkana bakmadan kac. Diyecegim bunlar. Ve evet erkekler baglanmadiklari kizlari da öpebiliyor
Evet o sadece bir bahaneydi. Şu anki aklım olsa direkt bırakırdım hiç şans vermezdim.

Adam siz işten ayrilinca durduk yere uzaklaştiysa iş yeri takilmacasi yapmiş alti ustu gibi gorunuyor. Ayrica öpmek, sevişmek, dokunmak ve gozune bakmak için kimsenin kimseye kör kütük aşık olmasi gerekmiyor. 🤷 Karşisindakini itici bulmayan ve biraz oynamak isteyen herkes yapabilir bunlari. 🤷
Tamam da insan dokunup, öptüğü birinden nasıl bu kadar çabuk kopabiliyor. Bazen cidden bu zamana ait hissetmiyorum kendimi

Tweet atmış “bir şeylere aşık olmayın fazla, üzülürsünüz diye”. Geçmişte zaten birini çok sevmiş onun için mi attı bunu. Hala onu mu seviyor.
Sizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?

Ne sen leylasın ne de o mecnun boşver gitsin.
Değer vermeyene değer vermeyeceksin olay basit.
Onun önceliği ailesiyse seninde önceliğin ailen olmalı niye sen taştan mı doğdun. Yazma,arama,engelle gitsin.
Hayır zaten yazmam. Bundan sonra zaten olmayacağını biliyorum. Sadece acı veriyor onu hala seviyor olmam. Bir an önce unutmak istiyorum

sevmemiş de olabilir. sevmiş ama acısını başka şekilde yaşıyor da olabilir. bilemeyiz ama acısının uzun sürmeyeceğinden emin ol. geçmezse terapiste gidersin.

Ya üzüntüden hastanelik olduğunuzla ilgili şeyleri falan neden söylüyorsunuz? Kim ne derse desin erkeklerin gözünde nolur bir kez daha deneyelim ben çok üzgünüm diyen kadının değeri olmuyor. Peşinden koşmayacaksınız o sizi bıraktıysa sizde onu bırakacaksınız. Ailevi sorunlarım var diye izin isteyen erkeklerden de uzak durun zaten.
O kadar haklısınız ki erkeklere köpek gibi davranınca aşık oluyor, değer veriyorlar

24 yılınızın sadece 7 ayını oluşturan bir sümüklü için (ki o 7 ayda da fazla bir paylaşım olmamış hep üzmüş kırmış) gereksiz yere kendinizi heba ediyorsunuz. Önceliğim sen değilsin cümlesini kuran biri için hastanelik olmak kendinize saygısızlık. Toparlanın, yeni bir işe başlayın ve bir daha kimseye “bağlanma korkum var, üzülmekten korkuyorum” ve benzeri sözler sarf etmeyin. Kendime saygım yok sözleri bunlar. “Beni kimse üzemez, ben yoluma bakarım” diyeceksiniz her ilişkide. Böyle dimdik duracaksınız.
Bu ilişki benim için çok güzel bir tecrübe oldu gerçekten. Aslında ilişkide ne kadar hatalar yaptığımı gördüm. Yaşanması gerekmiş diyorum. Hala acı çekip çok özlüyorum ama yapacak bir şey yok artık :KK43:

Hayır zaten yazmam. Bundan sonra zaten olmayacağını biliyorum. Sadece acı veriyor onu hala seviyor olmam. Bir an önce unutmak istiyorum
Bunu sürekli düşünürsen sürekli hatırlarsın.
Bir hobi edin,kitap oku,koşuya çık,müzik dinle,arkadaşlarınla takıl

Sizi getirdiği hale bakmış, üzülmüş, bağlanmadığına bin şükür etmiş. Laf dokunduruyor tipitip. Bunların g.tünü neden kaldırıyorsunuz bu kadar?
O kadar pişmanım ki. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyor şimdi. Umarım sevgime muhtaç kalır diyorum

X