- Konu Sahibi Esilayagmur
-
allah aşkına ya
30 yaşındasın daha yüzünü bile görmeyen adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorsun
neden 30 yaşında bu durumda olduğunu otur düşün şimdi
allah aşkına ya
30 yaşındasın daha yüzünü bile görmeyen adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorsun
neden 30 yaşında bu durumda olduğunu otur düşün şimdi
Bunlari yazman hic hos degil arkadasim.
Bu biraz ağır olmamış mı sence de? Durumunda ne varmış arkadaşın? Evlenmemiş oldugunu kastediyorsan çooook da iyi yapmış. Evlenenlerin hali ortada. Gençliğini dertlere boğmamış, okumuş, çalışmış, parasını kazanıp gönlünce harcamış.. Hee bu durumdan kastın internetten tanıştığı adama inanmaksa bence bu arkadaşın biraz fazla iyi niyetli olmasındadır. Belki de fazla erkek tanımamıştır..
Netten eş aramak dogru degil belki ama bir bayan içinde neden hala otuz yaşında ve evdesiniz demek de hem kötü bir itham edem kırıcı bir üsluptur
Birinizle dertlesmek istiyorum.
Hepmayni tuzaga dusuyorum iyi netimden temiz safligimdan
Benim topiklerimi bilen bilir. Hayirli bir izdivac dileyen biriyim. Yasim 30. Egitimciyim.
Facebook sayfamda hicbir resimim yokken gectigimiz hafta bir erkek beni ekledi. Normal olarak ona kimsiniz sizi tanimiyorum diye yazdim. Benim profilimde dini anlamli bir resim var ve etkilendigini, dini yonden guclenmek icin motive eden bir arkadas aradigini soyledi. Ben konusmak istemedigimi soyleyince, belki bir faydam olur, bildigim ilim anlatirimi niyetiyle sohbet etmeye basladik. Ama mesafeli tabiki. Bu birkac gun gecti. Hacca gitmek istedigini ibadet ettigini vs. Gun gectikce benim kisiligimden hoslandigini soyledi ve ileriye donuk ciddi dusundugunu soyledi. Ama ote yandan surekli benden foto gondermemi istiyor. Bende istemiyorum. Neyse sohbet devam ediyor. İltifatlar, vs. Beni tanimak icin sorular soruyor. İste boyle devam ederken, surekli ciddi oldugnu soyluyor. Bende dusundum belki bu benim icin hayirli oldugnu dusundum. Acayip cok ortak noktalarimiz oldugunu anladik. En son dun gonderdim bir resmimi. Benden basi acik resim istedi. Ben gondermedim tabi. Bu sabahta bana mesaj yazmis. Esilayagmur, sen dinine cok baglisin ve fotolarindan sonra sana ilgim azaldi. Seninle devat etmiyorum diye. Beni herkes bilir, bakimli, citi piti guzel biriyim. Ama kirildim, hemde kendi ozguvenim kayboldu sanki. Ne bileyim. Kendimi cirkin hissetim. Sadece derdimi paylasmak istedim. Sansim olsun istiyorum. Beni gercekte bile gormedi. Ayy cok kirildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?