Ne bileyim iste... Kirildim...hemde cok...

Üzülmen kendini yıpratman çok hata bunu yapmaktan vazgeç. Ha üzülmek istiyorsan o beğenmedi diye değil nasıl bu ciğeri beş para etmez nette cinsellik arayan herifle bu kadar muhattap oldum diye üzül gerçi ona bile değmez. 30 yaşındasınız tabiki birşeyler olsun istiyorsunuz evlilik vs ama bunlar nette çok ucuz numaralar be canım. Kanma böyle tiplere gözünü dört aç dikkatli ol o herif bak fotonu istemiş cinsel konuşmalara seni ürkütmeden başlamış baktı çok yavaş ilerleyecek bu da başka buldu daha kolay av öyle diyerek bırakmıştır ama boşta kalınca sana tekrar mesaj atar her ihtimali değerlendirmeye bakar bunlar sakın kanma. Allah şaşırtmasın bazen insanın gaflet anına denk geliyor fırsat verdirmesin rabbim böyle adi varlıklara..

facebook ortamında o kadar saçma sapan mesajlar geliyor ki artık gülüp geçiyorum. siz bence boşlukta olduğunuz için etkilenmişsiniz. facebookta mesaj atanların bir çoğunun niyeti belli. adam sizi bir şekilde ağına düşürmeye çalışmış. sizi kullanamayacağını anlayınca kendini geri çekmiş. bence kurtulmaya bakın o kişiden.

Aklı başında, inancı yerinde, yaşı kemale ermiş biri olarak internet üzerinden bu tip arayışlara girmeyin derim. İnternet ortamında neyin ne olduğu belli değil. Kısmetiniz için dua edin, kendinizi çevrenize kapatmayın. Hayırlısını isteyin Allah'tan. Üzmeyin kendinizi, onun sizi beğenmemesi şansınız inanın bana. Kötü niyetli birinin tuzağına düşmekten korumuş Rabbim sizi.

Allahın sevgili kuluymuşsunuz, kırılmayın Allaha dua edin bence, teşekkür edin.İnsanların başlarına neler neler geliyor sizin kırıldım dediğinzi şu olaylar yüzünden.Kısmetiniz geç de olsa hayırlısı ile gelir dilerim, biraz daha sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…