• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne bileyim iste... Kirildim...hemde cok...

Canım ibadetli biri netten mi bulur evleneceği bayanı
Adam resmen sizi kandırmak istemiş dini de sözlerine ekleyerek
Açık saçlı foto istiyor bi de amacı belli
Baktı seni ayartamayacak,yolun açık olsun deyip kenara çekildi
Sende bu adamın dedikleri için kendini eve kapatıyorsun pes !
Seni tanımıyor etmiyor profilinde resmin bile yokken nasıl iltifat edebiliyor
Belki de seni tanıdığı için ekledi
Sanal alemde duygularınla oynayacaktı
Bi dini resimden yola çıkarak bi erkek yoksa bi bayanı neden eklesin?

yanlış anlamayın ama tv lerde faceboka netteki kişilere kanmayın diye avaz avaz bağırıyorlar....hala inanmanız uzucu...dini öğrenmek için size ihtiyacı yokki kimsenin..tv 24 saat hocalar anlatıyor...kitaplar deseniz dolu...dini hiçbiryerden ogrenememiste netten bir bayanmı kalmış...burdan bile anlar insan niyetini ..kusura bakmayın ama ben siiznde dini anlatmaktan ziyade arkadaş edinme isteğiyle eklediğinizi düşünüyorum..genede zanda bulunmayayım...

Bu adamın niyeti belli ki ciddi değilmiş canım. Eğer seni beğenmemiş olsaydı onun üstüne tekrar sendn açık fotoğrafını istemezdi. Senin ne kadar taviz verebileceğini ve olur da buluşursanız ne kadar ileri gidebileciğini denemk istemiş. Sen daha başını açmaya bile hayır diyince bununla işimiz var diyip sana çamur atarak uzaklaşma yoluna gitmiş. Sana çamur atmaktan kasıt da sözde onu etkileyememen. Açık fotoğrafını görünce bu sapıklar yarın öbür gün göğüslerini bile görmek istiyorum diyebilir. diyenleri görmedik mi? İşte o zaman görürdük etkileniyo mu? Böyle ahlaksız heriflerin beğenisi senin özgüvenini yükselticekse ne yapılacağını hepimiz biliyoruz. Ne demek ya kapalı bir hanımdan açık fotoğraf istemek??

Bu biraz ağır olmamış mı sence de? Durumunda ne varmış arkadaşın? Evlenmemiş oldugunu kastediyorsan çooook da iyi yapmış. Evlenenlerin hali ortada. Gençliğini dertlere boğmamış, okumuş, çalışmış, parasını kazanıp gönlünce harcamış.. Hee bu durumdan kastın internetten tanıştığı adama inanmaksa bence bu arkadaşın biraz fazla iyi niyetli olmasındadır. Belki de fazla erkek tanımamıştır..

allah aşkına ya
30 yaşındasın daha yüzünü bile görmeyen adamın niyetinin ciddi olduğunu düşünüyorsun
neden 30 yaşında bu durumda olduğunu otur düşün şimdi

Netten eş aramak dogru degil belki ama bir bayan içinde neden hala otuz yaşında ve evdesiniz demek de hem kötü bir itham edem kırıcı bir üsluptur
Bu forumda ve etrafta o kadar çok insan vardır ki netten tanışmış evlenmiş mutlu olmuş
Yazgı ise bunu kimse degiştiremez
Konu sahibi arkadaşım üzülme dinini bilen hacca gitmek isteyen haya sahibi bir adam senden başı açık resim istemez,resmini gördükten sonra seni begenmedim diye bir öküzlük yapmaz(afedersin)
Allah sana hayırlı kapılar açacaktır emin ol
Yalnız isteyenin sana aracılık eden insanlar varsa(topiklerini okumadım farazi yorum yapıyorum)armuda saplı üzüme çöplü bu çirkin o kısa boylu deme
Mesafeli şekilde kişilerle görüşebilir yada aracılarla(varsa)kader yolunda kaza çizgini kendin çizebilirsin
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım

Bunlari yazman hic hos degil arkadasim.

Bu biraz ağır olmamış mı sence de? Durumunda ne varmış arkadaşın? Evlenmemiş oldugunu kastediyorsan çooook da iyi yapmış. Evlenenlerin hali ortada. Gençliğini dertlere boğmamış, okumuş, çalışmış, parasını kazanıp gönlünce harcamış.. Hee bu durumdan kastın internetten tanıştığı adama inanmaksa bence bu arkadaşın biraz fazla iyi niyetli olmasındadır. Belki de fazla erkek tanımamıştır..

Netten eş aramak dogru degil belki ama bir bayan içinde neden hala otuz yaşında ve evdesiniz demek de hem kötü bir itham edem kırıcı bir üsluptur

bunlar banaysa eğer
evlenememiş olmasından mı bahsediyorum sizce
benim hiç aklıma gelmemişti demek ki siz böyle düşünüyorsunuz ,algıda seçicilik diyelim
neresini anlamadınız
bu yaşta düzgün ilişkim yok diye üzülüyor ne de diyorum ki düzgün ortamlar arkadaşlıklar kurmazsan üzülürsün
netten çok insan evlenmiştir evet ama kimse hiç tanımadığı birini ekleyip yüzünü dahi görmeden bir haftada ciddi düşündüğüne inanmaz
o zaman da işte 30 yaşında düzgün sosyal hayatı olamaz
olay baştan yanlış

Konu sahibinin bu kadar alıngan olması.......yüzünü görmediği bir adama anlamlar yüklemesi sadece kendisine zarar verir........herşey senin saf ve temiz olmanla hallolmuyor işte kendini kandırma lütfen.......herkes kendi hayatına bakıyor......belki seni beğenmedi belki aradığı cinselliği bulamadı........bunda o kadar üzülecek uzatacak birşey yok........benim gibi evlendikten sonra başına gelmedi ya..........benden sana bir abla tavsiyesi.........bu yaşlarda mümkün olduğunca çok insanla tanış..........sana uygun olmayanı hemen.defet.......hayat bu kadar duygusal olmayı kaldırmıyor..........gerçek bir aile istiyorsan....çocuk istiyorsan.......her ay yumurtalarının bir kısmını kaybediyor gerçeğini aklında tut ve erkeklerin arkasından bu kadar yas tutma

Birinizle dertlesmek istiyorum.
Hepmayni tuzaga dusuyorum iyi netimden temiz safligimdan

canim selamlar olsun dertlesmek istiyorsan ben burdayim yazdim yolladim ama niye cikmadi anlamadim yenden yazdim canim senin hakkin var konusup tanimaya birilerini bu ister nette ister disarida onemli olan insanin iyisini durustunu bulmak sen yetiskin birisisin annayisli birisisindir karsindakini helbette anlarsin seninle iyi durust konusanla konusacaksin konusmadan kimse kimseyi cozemez sen durustce konus anlat eyer karsindaki oyle deyilse gerek yok konusmaya silir atirsin dertlesmek istersen ben dertlesirim canim seni anliyorum haklisin

cinsellik konuşan birine neden foto yolladınız ki? bide dindar iyi nyetli olduguna inanadınız? sizce böyle bir insan hayatını paylaşacagı insanı bu yolla mı arar? bunun saflıkla ilgili yok arayış içerinde oldugunuz için hemen kanmışınız. cinselliğin C'sini konustugu anda silmeliydiniz.

Kirilmayin ama asosyallik var mi sizde? Sosyal hayatiniz nasil? Arkadas cevreniz kizli/ erkekli?
Bana hic mantikli gelmedi, 3 gunluk adamin laflarina kanip ciddi dusundugunu sanmak, onun cinsel sorularini cevaplamak, hicbirseyden isgillenmemek...
Yasiniz ufak degil ki genclik safligi iste, kanmis diyelim... Saflik, iyi niyet degil bu, baska birsey. Bana sanki hayatinizda pek insan tanimamissiniz, ve bunun icin asiri bir arayis icersine girmissiniz, ilk gordugunuzle de ciddi dusunmussunuz izlenimi yarattiniz. Aradiginiz hayirli insani yanlis yerde, yanlis sekilde ariyorsunuz. Size tavsiyem, kendinizi eve kapatmayi birakin ve disariya insan icine cikin. Insanlarla tanismadan, paylasmadan kimseyi bulamazsiniz.

neden Boyle biri icin oz guvenini kaybediyosunki niyeti belliymis bide neden fotonu gonderdinki adamin derdi belli ben facemde tanimadigim hic kimseyi Kabul etmiyorum sende oyle yap zaten rabbim senin icin sana uyan bir kisi yazmistir rabbim Dogru inssnlarla karsilastirsin

Benim topiklerimi bilen bilir. Hayirli bir izdivac dileyen biriyim. Yasim 30. Egitimciyim.
Facebook sayfamda hicbir resimim yokken gectigimiz hafta bir erkek beni ekledi. Normal olarak ona kimsiniz sizi tanimiyorum diye yazdim. Benim profilimde dini anlamli bir resim var ve etkilendigini, dini yonden guclenmek icin motive eden bir arkadas aradigini soyledi. Ben konusmak istemedigimi soyleyince, belki bir faydam olur, bildigim ilim anlatirimi niyetiyle sohbet etmeye basladik. Ama mesafeli tabiki. Bu birkac gun gecti. Hacca gitmek istedigini ibadet ettigini vs. Gun gectikce benim kisiligimden hoslandigini soyledi ve ileriye donuk ciddi dusundugunu soyledi. Ama ote yandan surekli benden foto gondermemi istiyor. Bende istemiyorum. Neyse sohbet devam ediyor. İltifatlar, vs. Beni tanimak icin sorular soruyor. İste boyle devam ederken, surekli ciddi oldugnu soyluyor. Bende dusundum belki bu benim icin hayirli oldugnu dusundum. Acayip cok ortak noktalarimiz oldugunu anladik. En son dun gonderdim bir resmimi. Benden basi acik resim istedi. Ben gondermedim tabi. Bu sabahta bana mesaj yazmis. Esilayagmur, sen dinine cok baglisin ve fotolarindan sonra sana ilgim azaldi. Seninle devat etmiyorum diye. Beni herkes bilir, bakimli, citi piti guzel biriyim. Ama kirildim, hemde kendi ozguvenim kayboldu sanki. Ne bileyim. Kendimi cirkin hissetim. Sadece derdimi paylasmak istedim. Sansim olsun istiyorum. Beni gercekte bile gormedi. Ayy cok kirildim.

Bence hiç üzülmeyin.Niyetinin farklı olduğunu erkenden öğrendiğiniz için sevinmelisiniz.Allah hayırlı,düzgün insanlar çıkarsın karşınıza :)

İnsanlar gerçekte bile nasıl hilekar ve yalancı olabiliyorlar bir düşünün güvenmeden önce.

Bu, en azından hafif bir darbe olmuş, keşke fotoğrafınızı da yollamasaydınız, kötü niyetli biriyse kullanabilir bunu, sahte hesap açar vs.

Bir tanıdığım msnde ekleyen birini kabul etmiş, o da kapalı ve çok da aklı başında bir hanımdır, şahit olmasam asla kabul ettiğine inanmam yani.

Konuşmuşlar bayağı anlaşmışlar, kamera da görüşelim demişler, neyse ki o an o hanımda kamera mevcut değilmiş.

Ben açayım demiş adam.

Adamın yüzü yerine başka bir tarafları açıkmış.

Günlerce mide bulantısı çekmişti.

öncelikle dini kullanarak size yaklaşmaya çalışmış.. sonra sizin fotoğrafınızı istemiş, sonra başınızın açık fotoğrafını.. onu da yollasaydınız emin olun başka fotoğraflarda istemeye başlayacaktı ama baktı ki siz yollamıyorsunuz kendi kendine bu kızdan bana iş çıkmaz dedi.. bunu da açık açık sen dinine çok düşkünsün bana benim istediklerimi veremezsin demek isteyerek ortaya koymuş.. sizi beğenmediğini düşünmeyin bence, eğer beğenmeseydi sizden açık fotoğafınızı da istemezdi o sadece sizi kullanmak istemiş.. açık fotoğrafınızı yollasaydınız şuan sizinle hala konuşuyor olurdu bazı umutlarla.. hayırlı olmuş böyle olması..

Son zamanda şahit olduğum bir olayı, sanal alemin güvensizliğini farketmeniz açısından sizlerle paylaşmak istiyorum
Çok kişiyle görüşmek durumunda olduğumdan dolayı mail adresimi açıktan veriyorum. Aklı evvelin biri benim mail adresimi, bir evlilik yada arkadaşlık sitesine, büyük ihtimalle bir erkek resminin altına ekleyivermiş. Kendisini nasıl tanıttı hiç bir fikrim yok ama ara sıra benim posta kutuma evlenmek isteyen genç kızlardan mailler geliyor.
Görseniz, su gibi, güzel ve alımlı kızlar; bütün bilgilerini, fotoğraflarını, telefonlarını maile yazıp göndermişler.Bu kızlar daha 19- 20 yaşlarında.
Bir iki tanesine “Seni kandırmışlar, bu yol doğru bir yol değil” dedim uyardım lakin, daha sonra başa çıkamadım.
Ya neler neler duyuyoruz… İnternetten tanışıp buluşanlar, kandırılanlar, öldürülenler… Bu kızlar bir resime nasıl kanıyorlar?
Sitemizi takip eden çok genç kızımız var. Onlara buradan seslenmek istiyorum: Lütfen kardeşlerim, internette her numara verene, her resim verene inanmayın. Adama oraya yakışıklı bir resim koymuş. Ya o değilse? Adam mail adresi vermiş. Ya onun değil de daha kötü niyetli birinin adresiyse?
Lütfen kendinizi toparlayın. Evlenmek istiyorsanız, Allah’a dua edin. Hayırlı bir eş isteyin O’ndan. Duruşunuzu düzeltin. Edebinizi muhafaza edin. Hayırlı olandan başkasını arzu etmeyin. Her yakışıklı kandırmasın sizleri. Her “zenginim” diyen gözlerinizi boyamasın. Evlenirken Allah’ın rızasını gözardı etmeyin. Allah’ın rızasını gözettiğiniz her işte, muhakkak Allah size yardım edecektir.
Gözün gördüğü her yer şehveti tetiklerken, gençlerin 28-30 yaşına kadar bekar kalması tam bir zulümdür. Okudu, mastır yaptı, iş buldu derken yaş gelip geçiyor. Okuyan gençlere evlenebilmeleri için yardımcı olun. Bazı aileler, damat adayının her şeyi tam tekmil olmadan kızını vermek istemiyor. Gençler de bekliyor, bekliyor…
Bir tanıdığımızın oğlu İstanbul’a Üniversiteye başladığında, babasına telefon etmiş. “Ben burada nefsime yenik düşmekten korkarım. Bana kız bulun evlenmek istiyorum” demiş. Anne baba bilinçliydi. Hemen derdine düşüp oğullarını evlendiriyorlar. Her konuda iki ailede çocuklarına destek oldu. Hâlâ evliliklerin mutlu bir şekilde devam ettiğini duymak mutluluk verici.
Yine başka bir tanıdığımız, beş yıldır üniversite sınavına giren ama kazanamayan kızının durumundan bahsediyordu. Ben de “Niye bu kadar çabalıyorsunuz, münasip biriyle evlendirin. Yuvasını kursun deyince” : “Olur mu ablası o daha çok küçük, ben ona bulaşık bile yıkatmıyorum okusun diye” cevabını verdi…
Çocuklarımızla ilişkilerimiz yakın olsun. Onların ne istediğini, sıkıntılarını anlamaya çalışalım. Kızlarımıza talip olan düzgün bir genç varsa, ailesi temizse, maddi eksiklikleri fazla dert etmeyelim. Görkemli bir düğün yerine, mütevazi bir yemekle de evlendirebiliriz çocuklarımızı. Okumak istemeyen bir kızı da Allah aşkına okutacağım diye uğraşmayın. Fikrini sorun. Evlenmek istiyorsa evlendirin. Anne olsun, eş olsun bunlar az bir şey mi yani?
Onların yalnızlaşmaması, hata yapmaması için ne gerekiyorsa yapalım. Evlenmek istediğini söyleyen bir genci ciddiye alalım.Yoksa gençler böyle sanaldan, gizli gizli eş veya arkadaş aramaya kalkıyorlar. Sonları ise çoğunlukla hüsran oluyor…
Bir de evli olduğu halde sanaldan karı-kız peşine düşenler veya kocalarını aldatanlar var ki… Hangi birinden bahsedelim? Etraf hep pislik olmuş. Dikkat edelim de üzerimize sıçramasın…
Cahide Sultan

bunu kendınıze nasıl reva gördünüz kendınızden özür dileyin

şimdilerde çok moda bu dini alet edip kız düşürmek özür dilerim ama onların tabırı bu

lütfen böyle ınsanlara guvenmeyın resım falanda yollamayın

Adamın amacı farklıymış..

seni beğense evlenme vaadiyle tanışacak belki farklı yollara sürükleyecek ve burakacaktı..

Dua et ki seni beğenmemiş çünkü sen etkilenmişsin adamdan ve şuraya gel tanışalım dese gidecek ve belki de uzun süre gerçek niyetini anlayamayacaktın..

Beğenmemekle iyi etmiş boşver, niye kırılıyorsun?

Bir daha da hemen güvenme kimseye..

ha bir de son bir tavsiye kimseye foto falan yollama bir daha..

Son düzenleme:
Ay sakın kendinizi üzmeyin boş yere.Öyle kişiler kendileri gibi birini arar eee baktı ki siz dininize oldukça düşkünsünüz ne yapacak?Hemen uzaklaşacak... Öyle de yapmış.Gereksiz insanlardan uzak durun bence.

Back
X