eşinde piskolojik bi sorun var bence. ne demek engellemek yaaEvet dogru iki kez dinen bosandi bi hakki kaldi onuda soyliycem diyip duruyodu en son annesinin evindeki kavgada o hakki bidaha demiycem dedi yemin etti. Ama isine hic belli olmaz..
dun aksamdan beri yok demin aradim ki gelsin dusmanca degil insanca konusup bitiyosada insanca bitsin dicektim ve terapiyi soyliycektim numarami engellemis mesgule atiyor... bende hala nasil.cozulur aman yanlis yapmiyim diye yirtiniyorum
eski esim de bosanma lafini agzindan eksk etmezdi.. tabi 'aman yanlis bsy yapmayalm ofkeyle' diye, surekli alttan alan bi lavanta vardi.. en sonunda tak edip davami actim.. kuzu oldu beyefendi.. ama inan amacim onu kuzu etmek/diz cokturmek degildi.. bosanmak istedgm icin actim..En son buna karar vermistik madem bosanma lafini hep soyluyoruz yapmiyoruz buyuklere soylemenin mantigi yok artik uzulmesnler bosyere bizse her kavgada bitecegni dusunmeyelim demistik..Ama.yine oldu ve bu sefer bana soyledi onemsemedim babama msj atti..olucak seymi?
bi adam karısını engelleyecek, oturup doğru dürüst konuşamayacak kadar neye kızmış olabilir hayret ettim. sürekli böyle yapıyorsa şu tavırlarından sonra hangi yüzle tekrar yanına gelip çok afedersin koynuna giriyoEvet dogru iki kez dinen bosandi bi hakki kaldi onuda soyliycem diyip duruyodu en son annesinin evindeki kavgada o hakki bidaha demiycem dedi yemin etti. Ama isine hic belli olmaz..
dun aksamdan beri yok demin aradim ki gelsin dusmanca degil insanca konusup bitiyosada insanca bitsin dicektim ve terapiyi soyliycektim numarami engellemis mesgule atiyor... bende hala nasil.cozulur aman yanlis yapmiyim diye yirtiniyorum
eski esim de bosanma lafini agzindan eksk etmezdi.. tabi 'aman yanlis bsy yapmayalm ofkeyle' diye, surekli alttan alan bi lavanta vardi.. en sonunda tak edip davami actim.. kuzu oldu beyefendi.. ama inan amacim onu kuzu etmek/diz cokturmek degildi.. bosanmak istedgm icin actim..
sen de artik yalvarma.. ne bu boyle, oyuncak mi? insan utanir, 2kez de bosamis bir de, psikolojisi bozuk muhtemelen..
bi adam karısını engelleyecek, oturup doğru dürüst konuşamayacak kadar neye kızmış olabilir hayret ettim. sürekli böyle yapıyorsa şu tavırlarından sonra hangi yüzle tekrar yanına gelip çok afedersin koynuna giriyobitecekse insan gibi biter bitmeyecekse iki tarafta gayret eder.
Eşinizin güven sorunu var. Anlattığınız olaylardan çıkardığım sonuç şu eşiniz kafasında bazı şeyler kuruyor sonra o kurduğu şeylere inanıyor. Sizin farkında olmadan yaptığınız En küçük bir hareketinizden bambaşka anlamlar çıkarıyor. Sizede dunyayı zehir ediyor.
Eşinizin bunları aşması için psikolojik yardım alması lazım. Bunu yaparsa çocuk yapmadan bir süre daha evliliğimizin yürütmeyi deneyebilirsiniz. Yapmıyorsa yol yakınken dönün arkadaşım. Ayrıca sinirli insanla evlilik çok zor arkadaşım çok yıpranırsın.
hem takintili hem dengesiz.. cok zor..Msj attim ara diye aradi gelicekmisin dedim gelicem is kiyafetlerimi almaya dedi. Geldi aile terapistni soyledim yasadgmz yerde muhtemeln yoktur burasi kucuk bi ilce neyse nerde var ben bakiyim arastiriym dedi bunlardan once guven konusunu cozmemiz lazm dedim
vatsapa neden girdim elbette sorarsn kimle konustum sor bende cevaplarm ama ben yuksek sesle cevplamsm efendm vay be ben robotumya hic gerilme hakkim yok. Kizlar birde ben anne baba evinde rahat buyudum guvenleri sonsuzdu onlari uzeck bisey cok sukur yapmamistim bugune kadar ama esim tam tersi paranoyak ,babamda diyoki hikayeler okuyo kuruyo senide yapiyor saniyo. Evde yine tartistik bisey degismedi hazirladi bi canta giderken diyoki bi sigara icicem o zamana kdr konus istersen diycek biseyin varsa neyse ya sabir dedim icimden dedim ben yuvami seviyorum Allah in rizasi icin yurutmeyi istedim ama sen degismezsen benim elimden bisey gelmez dedim o arada annem aradi actm konusuyrz dedim tamam kizim deyip kapadi diyoki bu e konussaydin niye kapadin. Ama eminimki annemle sohbet etseydimde evliligin bitiyo sen muhabbettesin derdi... zaten konuscak halim.yokki kimseyle aglamaktan geberdim
Is kiyafeti alip gitmisti..geldi bi saat once eskiyi unutup artik guvenip kiskanclik krizlerini bi kenara birakip sakince yasamak istedgini soyledi,bu yuva yikilmasin diye agladi..bense bi karar vermistim zorda olsa pzt dava acicaktim ama beni darmadagin etti. Dusunmem lazim yalniz kalmak istiyorum dedim pzt haber bekliyor ya mahkemede bulusucaz yada eve gelicek.Esyalari aldı derken evden gitti mi
iEsyalari aldı derken evden gitti mi
yok bunalmadim, esine sinir oldum.. kimseye bosan diyemem ama ben artk tak ettiginden bosandim.. surekli kafada bsyler kurmalar, yaftalar, huzursuzluk cikarmalar, en kucuk seyde bosanma lafini agzina almalar, tehditler, sucu bana yikip triplere girmeler, her gecen gun iyice gemi aziya almalar, dozaji artirmalar, whatsapp ta yazdigim iletiye bile karismalar, hakaret vs vs, gittim actim davami.. duzelmeyecegine emin oldum cunku..
Bi terapiste gitseniz1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
Boyle evlilik yasayan bosanan yada bi cozume kavusturan varmi?
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...
yok bunalmadim, esine sinir oldum.. kimseye bosan diyemem ama ben artk tak ettiginden bosandim.. surekli kafada bsyler kurmalar, yaftalar, huzursuzluk cikarmalar, en kucuk seyde bosanma lafini agzina almalar, tehditler, sucu bana yikip triplere girmeler, her gecen gun iyice gemi aziya almalar, dozaji artirmalar, whatsapp ta yazdigim iletiye bile karismalar, hakaret vs vs, gittim actim davami.. duzelmeyecegine emin oldum cunku..
bi yandan ahlaksiz, rezil ailesi ve yaptklari da ortadaydi tabi..
insanin yuruyusu bile degisiyo, kendine guvenini kaybedip pisirik zavalli bsy oluyosun..
Canım bir şans daha ver bence. Evlilik bu kadar kolay yikilmamali. Ve muhakkak bir evlilik terapistine gitmelisiniz.
Eşine de 3. Talak hakkını kullandığında bir daha dönmemek üzere evliliğin sonlanacagini ifade et.
Peygamberimizin şakası da ciddidir dediği boşanma için bu kadar laubali olunmamali.
Senin için dua edicem canım. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Hayra eristirsin
Insallah arkadasim sahip cikmayi elbet istiyorum Oncelikle Allahin razi olmadigi is bosanmak diye ama bunu sadece ben dusununce olmuyor iste neyse bundan sonra soz verildi insallah asicaz bunlarida..Rabbimm seninde gonlune gore versin canimAmin canim. Senin adına sevindim
Evliliğine sahip çık canım. Bir daha da asla boşanma lafı konusulmasin o evde. Allah yardımcın olsun