Gidin verin dilekçeyi adam kör topal ilerleyen 1,5 yıla güveniyor.ben bu 1,5 yıldan memnun değilim mutlu olamadım böylede ilerlesin istemiyorum deyin. Dilekçeyi verin burnu sürter aklı başına gelirse ne ala ya değilse bugün bitmesede yarın elbet bitecek gibi görünüyor
Aklınca sizi dize getirecek.eğer tarafsız baktığınuzda gerçekten çıkar yol bulamıyosanız gidin verin dilekçeyi sonra o düşünsün. Çalışıyor musunuz , o durumda evden o mu gdecek sizmi kalacksınız. Gerçekten gidin boşayın diyemem ama eline o dilekçeyi vermediğiniz sürece aklı başına gelmeyecek gibi
Yorumları okumadım ama belki bu kadar aksilik Allah dan çocuk yapmamanız ve boşanmanız yada birbirinizi daha iyi tanımanız için bi işarettir. Şu durumda çocuk düşünmeyin bence. Boşanır kurtulursunuz siz ama nice çocuklar var ömürleri boyunca anne babaları yüzünden kimseye güvenemiyorlar hep eksik kalıyorlar..Hayir cocugum yok. Yani bi kez kimyasal oldu sonrada tahlillerim normal olsada olmadi. Zaten ne zaman cocuk icin iyice heveslensem tedavi olmaya kalksam bu isler cikti... ama kendi hic gidemedi doktora (isinden dolayi vaktsizlik) ama istese giderdi elbet.. Bugun gitmis is isten gectikten sonra makine bozukmus.
Elbette kiymet bilmek icin kaza hastalik gerekmiyor hayat bu 1 kez yasaniyor ve ben bugune kadar biraz alisirz diye ve Allah razi olmadigi isi yapmak istemedim. Acaba diyorum bu evlilik benim imtihanim ve ben bosanarak imtihana karsimi cikiyorum...kafamda deli sorular
Yorumları okumadım ama belki bu kadar aksilik Allah dan çocuk yapmamanız ve boşanmanız yada birbirinizi daha iyi tanımanız için bi işarettir. Şu durumda çocuk düşünmeyin bence. Boşanır kurtulursunuz siz ama nice çocuklar var ömürleri boyunca anne babaları yüzünden kimseye güvenemiyorlar hep eksik kalıyorlar..
ben 'yetti artik' diyenlerdenim.. benimki Allah'in izniyle dogru karardi ve simdi mutluyum cok sukur..1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
Boyle evlilik yasayan bosanan yada bi cozume kavusturan varmi?
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...
okudum yazdiklarinin tumunu.
yasiniz kac ikinizinde?
ben 'yetti artik' diyenlerdenim.. benimki Allah'in izniyle dogru karardi ve simdi mutluyum cok sukur..
ama bu demek degildir ki, senle benim durumumuz ayni.. herkesin kavgasi/tartismasi baska..
konulari bilemiyorum ama saglikli iletisim cok onemli evlilikte.. duzelme ihtimali yok mu esinin?
Altınlarınızı isteyin vermek zorundalar.bellki kumpas kurmuşlar en azından ailesi
En son buna karar vermistik madem bosanma lafini hep soyluyoruz yapmiyoruz buyuklere soylemenin mantigi yok artik uzulmesnler bosyere bizse her kavgada bitecegni dusunmeyelim demistik..Ama.yine oldu ve bu sefer bana soyledi onemsemedim babama msj atti..olucak seymi?evde sürekli bi boşanma havası. hemen bi tartışmada sorunda boşanmayı sevmemelisiniz. anlasamadıgınız konu neyse onu çözmeniz daha mantıklı. yada bi psikologa görünün. bi yuvayı bu yüzden yıkmayın. geleceginizi düşünün ona göre karar verin derim ben..
ben 'yetti artik' diyenlerdenim.. benimki Allah'in izniyle dogru karardi ve simdi mutluyum cok sukur..
ama bu demek degildir ki, senle benim durumumuz ayni.. herkesin kavgasi/tartismasi baska..
konulari bilemiyorum ama saglikli iletisim cok onemli evlilikte.. duzelme ihtimali yok mu esinin?
F3 yaptım sadece 2. sayfada 22 tane boşanma lafı geçiyor
ne çok dilinize dolamışsınızın ikinizde boşanmayı. 1 buçuk yılda 2 defa dinen boşamış yanlış anlamadıysam. çok kötü
ama düzelmez diye bişey yok tabiki. bence bi aile terapistine gidin. o size yol gösterecektir.