Ne ben onu anliyorum, ne de o beni!

Bakın,kadınların en büyük hatası; evlilğiyle nişanlık dönemini ve yahut sevgili dönemini kıyaslıyor.. Adı üstüne de karı-koca oluyorsunuz evlenince. Evlenmeden önce sevgili-nişanlı oluyorsunuz. Her bir dönemin getirdiği sorumluluklar,sorunlar,duygular,ruh hali Çook farklı ve başkadır. Hiçbiri birinin yerini zaten tutmaz. Öncelikle bunun ayırımını yapın. Eşinizle ciddi problemleriniz varsa o başka tabiki. Ama ilgi,aşk,sevgi,tutku,bağlılık bunlar değişken olabilir. Ki evlendikten sonra oluyor.. Önemli olan minimum derecesne kadar inmemesi. Yoksa böyle olursa ne içinizden mücadele etmek gelir ne de onunla aynı evde yaşamak. Sız tartısmalarınızdan bir örnek verir misiniz mesela ? Ortak noktalarınız ,ayrıştınız noktalarnelerdir ? bunları buraya veya bir kağıda yazıp kararınızı ona göre verin. Boşandıktan sonra sanki daha mı mutlu olucaksınız ? eğer eşiniz şiddet uygulasaydı size,aldatsaydı sızi,içseydi,kumar oynasaydı. Bu hayatınızdan binkat daha ALLAHın izniyle daha mutlu olabiliceğinizi söylebilirdim şahsen. Ama şu durumda bunu asla söyleyemıyorum.ALLAH yardımcınız olsun.. üzmeyin kendinizi. Oturun ve düşününn..

O bunu kabul etmiyor 1,5 senedir nasil surmusse simdide surermis. Son olayida daha fena numara bulduya aklinca ben yine bu evde olmadgi icin annemde kazadan sonra kendine gelemedi yardimina gittim.Gelmeme 3 gun kala vatsapa neden girdgmi soedu bende izah ettim ama adam anlamiyor yalanciymisim bosanalim dedi yine umursamadim ustune gitmedim babama msj atti biz bosaniyoruz babamda neden demis kizina sor yazmis. Bende bugune kadar buni hic uygulamadgmz icin siradan kavga diye bildirmedim tabi..ertesi gun yine babam ne karar verdnz demis kararlyz bosanyrz dedi
dunde bana Allahin razi olmadgi isi ben istemiyorum bosanmiyorum sen dava acarsan ac dedi. Bugun kendi evimdeyim kavga kiyamet bisey cozulmedi evden gitti.. Ben degil sen bosanmak istiyosun dedi evet artik yoruldum yalvaran zeynep yok dedim bosanmamak istiyosunda ne yapiyosun dedim 1,5 yildir bisey yapmadanda gitti diyor sanki gittide cok mukemmeldi bu evlilik

Cok sinirlendiginde siddette oldu.
bende ak kasik degilim haksizliga yalancilikla suclanmaya tahammul edemiyorum bagiriyorum ama siddette cozum degil buna tabiki

Gidin verin dilekçeyi adam kör topal ilerleyen 1,5 yıla güveniyor.ben bu 1,5 yıldan memnun değilim mutlu olamadım böylede ilerlesin istemiyorum deyin. Dilekçeyi verin burnu sürter aklı başına gelirse ne ala ya değilse bugün bitmesede yarın elbet bitecek gibi görünüyor

Reactions: anu

hani bosanmak istemiyorya bunun icin cabasida yok.Evden gitti ne degisti pzt 9da mahkemede ol diyerek cikti birde.

Aklınca sizi dize getirecek.eğer tarafsız baktığınuzda gerçekten çıkar yol bulamıyosanız gidin verin dilekçeyi sonra o düşünsün. Çalışıyor musunuz , o durumda evden o mu gdecek sizmi kalacksınız. Gerçekten gidin boşayın diyemem ama eline o dilekçeyi vermediğiniz sürece aklı başına gelmeyecek gibi

Hayir calismiyorum zaten ailemden epey uzagim. Muhtemelen anlasmali bosanma olur oda hemen bitiyor diye okudum..
Ben babami cagirip esyalarimla donmeyi dusunuyorum. Esya dedgmde kiyafetlerim..birde su kafami cok kurcaliyo 2hafta once borcu icin bilezil falan bozdurdm cok yuksek rakamlar degil ama isini gordu..kendisi paraya duskun degildir ama.ailesi asiri duskun babasi bu konuda cok cektirdi ona.Ve altinlar bozulmadan once evliligmz adina oturup konustuk artik bu derece kotu olmayalim diye sevgimz saygimiz bitmesin borclar dert degil diye falan altnlar bozuldu yine bosanma vakasi tam bana desinde bu sefer babama msj atti. Ve beni. Altinlarim evim guvenli olmadgndan annemde kalirdi oraya gittigimde bozdrdum amaci bunlarmiydi sence onum olmasada ailesinin amaci..Ailesi biliyo bosanacgmizi ve aramailar bile ne beni ne ailemi

Yorumları okumadım ama belki bu kadar aksilik Allah dan çocuk yapmamanız ve boşanmanız yada birbirinizi daha iyi tanımanız için bi işarettir. Şu durumda çocuk düşünmeyin bence. Boşanır kurtulursunuz siz ama nice çocuklar var ömürleri boyunca anne babaları yüzünden kimseye güvenemiyorlar hep eksik kalıyorlar..

Kesinlikle benim bazen seytana uyup isyan ettigim olay lutufmus

ben 'yetti artik' diyenlerdenim.. benimki Allah'in izniyle dogru karardi ve simdi mutluyum cok sukur..
ama bu demek degildir ki, senle benim durumumuz ayni.. herkesin kavgasi/tartismasi baska..
konulari bilemiyorum ama saglikli iletisim cok onemli evlilikte.. duzelme ihtimali yok mu esinin?

Yaslarimiz 25..
Hala evde yok kemdini ben bosanmayi istedim ama vazgectim diye savundu sen istiyosun dedi bende bosanmamak icin ne yapiyosun dedim degisemem buyum dedi.Evlilik fedakarliktir birazda yanlismi biliyorm tamam bastan basa karakter degistrmesin ama bosaniyoruz sonucta alttan alsa nolurdu dun geceden beri yok...
Evlenmeden calisiyrdm evlendkten sonra calismadam yasadgimz yerdede boyle bi imkan yok birde kiskanclik sorunlari var tahmin edersinzki.Mesela ben cok nazik kibar konusuyomusum erkeklerin ilgisini cekiyomusum.Pes.
Butun gece uyur uyaniktim ve hep yasadgmz olaylari dedigi laflari benim dedigim laflari dusundum ve sanirim dogru karar verdim...
Bende mutlu olurmuyum
Cui Bono
okudum yazdiklarinin tumunu.
yasiniz kac ikinizinde?

Altınlarınızı isteyin vermek zorundalar.bellki kumpas kurmuşlar en azından ailesi

evde sürekli bi boşanma havası. hemen bi tartışmada sorunda boşanmayı sevmemelisiniz. anlasamadıgınız konu neyse onu çözmeniz daha mantıklı. yada bi psikologa görünün. bi yuvayı bu yüzden yıkmayın. geleceginizi düşünün ona göre karar verin derim ben..

En son buna karar vermistik madem bosanma lafini hep soyluyoruz yapmiyoruz buyuklere soylemenin mantigi yok artik uzulmesnler bosyere bizse her kavgada bitecegni dusunmeyelim demistik..Ama.yine oldu ve bu sefer bana soyledi onemsemedim babama msj atti..olucak seymi?

Bi konunuz vardi sizi okumustum biraz hatirliyorum,
eskiden kopamamaktan ozlem cekmektenkorkuyorum bende alislanliklarimdan cok zor vazgeciyorum belki 1,5 sene az ama bilmiyorum pisman olmaktan korkuyorum..Allah hayirlisini versin ne yapsam dogru bilmiyorum

F3 yaptım sadece 2. sayfada 22 tane boşanma lafı geçiyor

ne çok dilinize dolamışsınızın ikinizde boşanmayı. 1 buçuk yılda 2 defa dinen boşamış yanlış anlamadıysam. çok kötü

ama düzelmez diye bişey yok tabiki. bence bi aile terapistine gidin. o size yol gösterecektir.

Evet dogru iki kez dinen bosandi bi hakki kaldi onuda soyliycem diyip duruyodu en son annesinin evindeki kavgada o hakki bidaha demiycem dedi yemin etti. Ama isine hic belli olmaz..
dun aksamdan beri yok demin aradim ki gelsin dusmanca degil insanca konusup bitiyosada insanca bitsin dicektim ve terapiyi soyliycektim numarami engellemis mesgule atiyor... bende hala nasil.cozulur aman yanlis yapmiyim diye yirtiniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…