1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
Boyle evlilik yasayan bosanan yada bi cozume kavusturan varmi?
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...
1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize aldesem ters anlıyor. iletişim sıfır.Annemlerde Kalıyorum şuanda ve aile terapisine başladık. ismaBizimde hiç iletişimimiz yok. Ne söylesem ters anlıyor bu yüzden hep kavga artık insan bıkıyor. sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Aldatmadi beni bende onu ama bana hic guvenmedi alttan laf sokmalari imali sorulari hic bitmedi.
Bu aksam daha emin oldum bosanmamiz gerektiginden cunku gercekten ben A desem o B diyo nasil anlatsam yani ne lafima inaniyo nede anliyo..
o kadar cok yasanmis kavgamiz varki hangi birini anlatsam bilemedim. O yuzde kisa ve oz soruyorum varmi lafi lafina uymatipta mutlu olan yada yetti artik deyip bosanan...
1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Canım aldatma siddet kufur kumar yoksa her zaman bi uzmndan yardım alın derim. Hangi konuda anlaşamıyorsunuz ki? Maddiyat,giyim,yardımlaşma, aile ?1,5 yildir belki anlasiriz birbirmize alisma sureci acele karar vermeyelim diye gitti bu evlilik ama artik surekli askida kalan bosaniyoruz bosuyorum bosancaz laflarindan bunaldim.
Ben de Varım o düzelmedi aksine ben bozuldum artık kimse kimseyi anlamıyor anlamak için uğraşmıyor yaşayıp gidiyoruz
Sevgiliyken cok iyi anlasiyorduk evlendk bitti. Kabus gibiydi evliligin ilk yillari kavga etmiyorduk cunku iletisimimiz yok.kendimi bir turlu anlatamadim. yanimda olmasina ragmen ulasamiyordum ona mektuplar yazdm msjlar attm. 6 sene gecti ben artk ben degilim muhabbetimiz cok az. Cadi biri oldum ciktim artik istedigim herseyi yaptiriyorum ama beni anladigi icin mi yapiyor yoksa bagirttirmamak icin mi bilemiyorum. evlilikten beklentim bu degildi. Esim mutlu gorunuyor bende kendi keyfime bakiyorum onu takmiyorum.
Aynen bizde böyleyiz sürekli Kavga. İnsan artık bir yerden sonra bıkıyor. Ne desem ters anlıyor. iletişim sıfır.Annemlerde Kalıyorum şuanda ve aile terapisine başladık .