- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Diger bolumlere uyabilecek basliklari bdvye aciyorsaniz tasinmasi normal. Ornek veriyorum sac renginizi degistirmek istiyorsunuz ama neye boyayacaginizi bilmiyorsunuz.bu da sizE dert oldu. Bunu bdvye acarsaniz sac boyama bolumune tasinir gibi..
Mobildeyim o soru işaretine tiklayana kadar ter kıçımdan aktı.
Belki yoneticilerden rica edebilirsiniz konumu tasimayin diye..ya 3-4 gündür ciddi kötü bir ruh hali içinde olduğuma dair bir konu yazdım ve yorumlara ihtiyaç duydum..
konum psikoloji ve ruh sağlığına taşındı..
e orda kimse görmüyor ve ben derdimle başbaşa kalıyorum..
bu durumda bile BDV'den destek alamayacaksam hangi durumda yazmalıyım anlamadım....
Mobildeyim o soru işaretine tiklayana kadar ter kıçımdan aktı.
Aynen bende baya sıkıntı cektim Mobildeyim o soru işaretine tiklayana kadar ter kıçımdan aktı.
Belki yoneticilerden rica edebilirsiniz konumu tasimayin diye..
Diğer bölümlerde hiç rağbet yok bu bir gerçek.
Ben de kendime çok dert edindiğim sağlıkla ilgili sorunlarımdan bahsediyorum bazen.
Konum hemen taşınıyor tabi ki haklı olarak.. Ama ben derdime çözüm bulamıyorum, en azından benim durumumda olan 2-3 kişiyle konuşamıyorum.
Sonuç olarak forum bana yardımcı olmuyor...
Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum.
Ama gerçekten konuların taşındıgı forumlarda kimse yok hiç yorum alamıyoruz.
Sağlık bölümü konu çöplüğü olmuş durumda zaten. Hiç cevap yazılmamış ya da bir iki cevapla kalmış milyon tane gereksiz konu var. Birtek estetik iş yapıyor orda sanırım.Diğer bölümlerde hiç rağbet yok bu bir gerçek.
Ben de kendime çok dert edindiğim sağlıkla ilgili sorunlarımdan bahsediyorum bazen.
Konum hemen taşınıyor tabi ki haklı olarak.. Ama ben derdime çözüm bulamıyorum, en azından benim durumumda olan 2-3 kişiyle konuşamıyorum.
Sonuç olarak forum bana yardımcı olmuyor...
Buna nasıl bir çözüm bulunur bilemiyorum.
Ama gerçekten konuların taşındıgı forumlarda kimse yok hiç yorum alamıyoruz.
tmm dostumSağlık bölümü konu çöplüğü olmuş durumda zaten. Hiç cevap yazılmamış ya da bir iki cevapla kalmış milyon tane gereksiz konu var. Birtek estetik iş yapıyor orda sanırım.
fernandohoze başlığı değiştirsene kuşum, felç olduk burda.
Evet evet, aslında o konular bir kaç gün bdv'de kalsa ,insanlar daha çok yorum alır diye düşünüyorum, ne olursa olsun en cok rağbet gören bölüm burası :/Sağlık bölümü konu çöplüğü olmuş durumda zaten. Hiç cevap yazılmamış ya da bir iki cevapla kalmış milyon tane gereksiz konu var. Birtek estetik iş yapıyor orda sanırım.
fernandohoze başlığı değiştirsene kuşum, felç olduk burda.
Just kocisli konu ac kocisli, is yapmiyor gerisiBen bir kez bu yüzden ban bile yedim
Konumda kilo aldığımdan ve kotlarımın bana olmadığı için dertlendiğimden bahsettim
Sağlıklı beslenmeye taşındı ya
Ben sağlıklı beslenme ya da diyet istemedim ki
Dert ettim tüm şişkolar toplaşıp ay eririz geçeriz falan diyelim istemiştim
Just kocisli konu ac kocisli, is yapmiyor gerisi
Ben bir kez bu yüzden ban bile yedim
Konumda kilo aldığımdan ve kotlarımın bana olmadığı için dertlendiğimden bahsettim
Sağlıklı beslenmeye taşındı ya
Ben sağlıklı beslenme ya da diyet istemedim ki
Dert ettim tüm şişkolar toplaşıp ay eririz geçeriz falan diyelim istemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?