• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne başlık koyacağımı bilemedim..

Bdv nin kuralları belli. O kurallara göre konu taşıyorum ben.
cogu konu kible haber veriliyor bunu biliyor musunuz.
forum sadece bdv den ibaret degil.sac bölümüne acilacak konunun bdvde isi ne. Sacimi boyamak istiyorum.hangi boyayi kullanayim. Yada moda bölümü var. Su elbisem olmusmu altina ne giyeyim. Bu bdvyemi acilmali koca bir moda bolumu dururken buradami olmali.
forumdaki her bolumde dertler paylasiliyor.saglik bolumunde gebelikte de tup bebekte de gelinliktede ..cunku o bolumlerde dert iceriyor.
bir sac bolumune bakin.o kadar cok alt baslik acilmis ki.sizler icin
. oralari kullanalim diye.
yemek tarifi .bugun ne yemek yapsam konusu icin yemek bölümü var...
Bdvye devamli bu tarz konu açılıyor.
ne yapsın yonetim.butun bu bolumleri kapatıp bir tek bdvmi kalsin forumda.
O bolumlerin aktif olmasida bizlerin elinde. Bizler forumu kullanmayi bilmezsek elbette oralara bakan olmaz.bizlerle ilgili sorun.
Ayrıca o bolumlerde sizlerin istekleri dogrultusunda olusturuldu. Ee sizler istemissiniz ve konunun yeri orasi. Oraya olmasi gereken konuyu bdv ye aciyorsunuz.
kaldiki herkes iliskiler.psikoloji.diyet.gelinlik.yemek.moda.kiyafet .istenmeyen tuyler.yas gununde ne hediye almali vs gibi konulari bdv ye actiginiz ne olacak. Tam bir kaos. Karmakarışık bir bdv.
bu bolume gunde en az elli bdv disi konu açılıyor. gördüğümu tasiyorum.ama hep diyorum.24 saat pc basinda degilim.konu geyige girdiyse kipleyin.mune gorecektir.ben zaten geyige giden konuda bir sey yapamam oda ayri. Gorevlerim disinda. Ama bdv disi konulari kibleyin.yada bana ozelden yazin gerekeni yaparım.

Ben birde bu durumun telefonlar için uygulama yapilirsa daha kolay asilacagini düşünüyorum. Uygulama varken ben her yere giriyordum..

Ama sadece tarayicidan forum içinde gezinmek resmen iskence.

Baska bolumler de kullanilsin deniyor, olmasi gereken budur ama KK cok genis gercekten her yere bakamiyorum. O yuzden genelde baktigim(iz) BDV kismidir. :KK53:

....ama bu kisimda sadece evlilik , ask, sevgili , kayinvalide, gorumce konularini da gormek istemiyorum.
:KK51:

Dipsiz Not: Baslik koymadan yirtamazsin. Konun ya tasinacak ya da kapatilacak. :KK53:

İyi de ilişkiler için de bir bölüm var, aile ilişkileri için de? O zaman neden kaynana elti koca konuları oralara taşınmıyor? BDV'nin adı değişsin bence. KKE olsun. Kaynana koca elti. :KK64:

Herkes BDV'den taşınan konularından yana dertli görünüyor, öncelikle konu sahibesini yanıtlamak istiyorum, birçok konunuz var, hepsi BDV'de demek ki sıkıntı, dert olarak görülmüş taşınmamış, yakın zamanda tek bir konunuz taşınmış psikoloji bölümüne, o da psikolojiyle alakalı olduğu için.

Konu taşımalarda editörlere yüklenmeyin, onlara konu taşıması gerektiğini söyleyenler bizleriz, sırf bu sebeple editör yapıldılar, görevlendirildikleri bölümlerin düzenini sağlamak zorundalar.

Site BDV'den oluşmuyor, lütfen samimi olalım, BDV'ye konu açmanız konunun içeriğinin dert olması değil, en çok okunan bölüm olduğunu düşündüğünüz için o bölüme kilitlenmiş durumdasınız, BDV topyekün kaldırılsın diyorsunuz, aslında tam tersi olsa yani tüm bölümler kaldırılsın birtek BDV kalsın o zaman.

Ayrıca BDV kayınvalide, elti, eş bölümü değil ki, komşusundan yana dertlenende konu açıyor, kendiyle ilgili sorunları olanlarda.

Kusura bakmayın ama saçınızın rengi sizce dertse saç rengi bölümünde size yardımcı olacak bir sürü insan var, siz sanıyorsunuz ki tüm üyeler BDV'de toplanmış, gebelik testinizi BDV'de hamile miyim diye gösterdiğinizde size yardım edecek üye sayısı 5'se Gebelik bölümünde yardım edecek sayısı 25, burun estetiği olsam mı diye sorduğunuzda BDV'de size yardım edecek sayısı 10'u geçmezken burun estetiği bölümünde onlarca üye yardım eder üstelik olacağınız ameliyatın ayrıntılarına, kullanılacak tamponlara kadar bilgi verirler.

Yani her bölüm kendi içinde bir BDV barındırır.

BDV'ye sürekli her konuyu açıp "diğer bölümlerde cevap gelmiyor ama deyip bölümlere önyargılı yaklaşan sizlersiniz, diğer bölümlere konu açtınız mı ki cevap verilip verilmediğini bilesiniz. Ne üyeler biliyorum başka hiçbir bölüme konu açmıyor çünkü BDV'de okuduğu birkaç konuda başka bölümlerde açarsam cevap verilmez o yüzden bende buraya açtım, taşımayın yazısını okuyor ve başka bölümlerde konulara cevap verilmiyormuş demek ki deyip sevgilisine alacağı hediyeden ablasının kınasında giyeceği konuya kadar herşeyi BDV'ye açıyor.

Üstelik site kurallarına uymakla yükümlüsünüz, konunuz bölüme uygun değilse taşınır, bu bir kuraldır, sitenin kendi manifestosunda da yer alır.

VI) Forumda Konular İlgili Bölümlere Yazılmalıdır.

Lafı çok uzattım ama sözün özü kurallar uygulanır, konular uygun bölümlere taşınır.

bence de. önceden alt başlık vardı 3 tane. bence en azından "eş ve eşin ailesi" gibi bir alt başlık olmalı.

Haklısınız fakat BDV 3 bölüme ayrıldığında birde genel bölümü vardı toplam 4 bölümdü, o zamanda üyeler kayınvalide, arkadaş, kendi aileleriyle ilgili konuları alt başlıklarda takip edilmiyor diye BDV genel alanına yazıyordu, editör arkadaşımız her dakika o konuları taşırken bölüme uygun olmayan konuların taşınması gecikiyordu, bu seferde arada bölümle alakası yok diye taşınmış konuların sahibeleri benim konum taşındı xx konu neden taşınmadı diyordu, halbuki hepsi taşınıyor ama bunu üyelere izah etmek güç oluyor, birini taşırken diğerine müsamaha gösteriliyor zannedilebiliyor.

Oysa yeri geldiğinde hep yazıyorum, üyeler bizim gözümüz kulağımız gibiler sağolsunlar, sizler konu bölüme uygun değilse, reklam yapılmışsa, dalga geçmek için konu açılmışsa, polemik hakaret varsa veya erkek üye gelmişse körü içerik bildirimi yapmalısınız ki bizde sizin bu yardımlarınız sayesinde konuya, üyeye müdahale edelim.

Lütfen bildirim yapın sizlerin bildirim yapması bizlere görmediklerimizi, gözden kaçırdıklarımızı göstermek açısından gerçekten çok kıymetli:)

. klısınız fakat BDV 3 bölüme ayrıldığında birde genel bölümü vardı toplam 4 bölümdü, o zamanda üyeler kayınvalide, arkadaş, kendi aileleriyle ilgili konuları alt başlıklarda takip edilmiyor diye BDV genel alanına yazıyordu, editör arkadaşımız her dakika o konuları taşırken bölüme uygun olmayan konuların taşınması gecikiyordu, bu seferde arada bölümle alakası yok diye taşınmış konuların sahibeleri benim konum taşındı xx konu neden taşınmadı diyordu, halbuki hepsi taşınıyor ama bunu üyelere izah etmek güç oluyor, birini taşırken diğerine müsamaha gösteriliyor zannedilebiliyor.

Oysa yeri geldiğinde hep yazıyorum, üyeler bizim gözümüz kulağımız gibiler sağolsunlar, sizler konu bölüme uygun değilse, reklam yapılmışsa, dalga geçmek için konu açılmışsa, polemik hakaret varsa veya erkek üye gelmişse körü içerik bildirimi yapmalısınız ki bizde sizin bu yardımlarınız sayesinde konuya, üyeye müdahale edelim.

Lütfen bildirim yapın sizlerin bildirim yapması bizlere görmediklerimizi, gözden kaçırdıklarımızı göstermek açısından gerçekten çok kıymetli:)
Bdv gereksiz. Bdvye yazilan hemen her konu icin gerekli birbbolum mevcut.
Gerci daha once de soyledim. Forumda gereksiz cok bolum var.

Bdv gereksiz. Bdvye yazilan hemen her konu icin gerekli birbbolum mevcut.
Gerci daha once de soyledim. Forumda gereksiz cok bolum var.

Sitedeki birçok bölümü kendi insiyafitimizle oluşturmadık, üyelerin istekleri üzerine açıldı, örneğin bdv, saç rengi, saç şekli, geyik bölümü vs vs birçok bölümü örnek verebilirim.
Zaman içerisinde üyelerin şu bölüm olsun diye talep etmeleriyle oluşturuldu hepsi.

Yöneticiler sitenin şekli, rengi, kullanılan smileyler, başlıklar gibi herşeyi üyelere sorup fikirlerini istedi istiyor, bölümler içinde aynısı yapıldı.

Sitedeki birçok bölümü kendi insiyafitimizle oluşturmadık, üyelerin istekleri üzerine açıldı, örneğin bdv, saç rengi, saç şekli, geyik bölümü vs vs birçok bölümü örnek verebilirim.
Zaman içerisinde üyelerin şu bölüm olsun diye talep etmeleriyle oluşturuldu hepsi.

Yöneticiler sitenin şekli, rengi, kullanılan smileyler, başlıklar gibi herşeyi üyelere sorup fikirlerini istedi istiyor, bölümler içinde aynısı yapıldı.
demek her istenen oldu diye olmus bu kadar kalabalik :D
tek bir bolumden ornek verecegim siteyi gezip dolasirsam dahasini yazabilirim.
jinekoloji kadin hastaliklari ve kadin dogum adi altinda uc ANA baslik gercekten gerekli midir? yoksa tek bir ana baslik daha mantikli olmaz mi?
ve hatta gebelik ikiz gebelik ayri ayri ana basliklar olacagina ikiz gebelik gebelik altinda olabilirdi.
dedigim gibi daha ornekler verilebilir. ben de mualefet icin degil sitenin yarari icin soyluyorum..

demek her istenen oldu diye olmus bu kadar kalabalik :D
tek bir bolumden ornek verecegim siteyi gezip dolasirsam dahasini yazabilirim.
jinekoloji kadin hastaliklari ve kadin dogum adi altinda uc ANA baslik gercekten gerekli midir? yoksa tek bir ana baslik daha mantikli olmaz mi?
ve hatta gebelik ikiz gebelik ayri ayri ana basliklar olacagina ikiz gebelik gebelik altinda olabilirdi.
dedigim gibi daha ornekler verilebilir. ben de mualefet icin degil sitenin yarari icin soyluyorum..

Yok kesinlikle muhalefet olarak algılamadım, öyle anladığımı sanmanıza neden olduysam kusuruma bakmayın, neden bu kadar bölüm olduğunu açıklamaya çalıştım, yöneticilerimiz nasıl şimdiye kadar fikir alışverişi yapıp talepleriniz, önerilerinizle siteye şekil vermeye çalıştılarsa, bundan sonra da sizlerin önerilerini değerlendireceklerdir elbette:)