- 17 Mart 2012
- 5.733
- 1.653
- 448
- Konu Sahibi fernandohoze
-
Aynen kesinlikle ya..kesinlikle katılıyorum..
sonuçta o anda bir desteğe ihtiyacım var ve geyiğe dönüşmüş bi çok konu BDV'de devam ederken ben başka bölümde derdimle başbaşa kalıyorum..
hem hak veriyorum taşınmasına, hem de zoruma gidiyo..
metrobüsteki aşk hikayesinden daha mı değersiz benim sıkıntım diye canım sıkılıyo..
anladığım kadarıyla dert skalası var ve bizimkiler aşağıda kalıyo just'cım..
daha önce bir konum taşındı "bir önerim var" a..onda doğrudur dedim, onca derdi olan insanlara haksızlık yaptım diye düşündüm..
ama son açtığım konuda cidden çok zor durumdaydım ve desteğe ihtiyacım vardı, taşınmasına çok bozuldum..
zaten günlük hayatta kimseden yardım alacak durumda değildim ve son çare buraya yazmıştım, o da fıs oldu...
Bana yeterince altin takmadilar ve nisanlim dort saat icinde sadece yuz mesaj atti timam mi !!!elti, görümce, kaynana var bi de
benim derdim şu ki : çok canımı sıkan ve gerçekten günlerce beni huzursuz eden bir konuyu BDV'ye açıyorum..ve bi kaç sayfa sonra hemen konum taşınıyor..(örn. son konum)
biliyorum BDV'deki yoğunluğu gidermek için buna ihtiyaç var ama burası üzüntümüzü, sıkıntımızı, çözemediğimiz derdimizi paylaştığımız yer değil mi?
o kadar çok BDV ile ilgisiz konulara burada sürekli rastlarken, gerçekten derdim olduğu ve paylaştığım vakit neden konum taşınıyor?
BDV kurallarındaki "4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz..."
ibaresindeki yukardaki kırmızılı bölüme dayanarak soruyorum bunu..
artık derdimi yazacağım zaman hemen taşınacağını düşünür oldum..ve neyin tam olarak dert kabilinden görüldüğünü anlayamıyorum...
Mobildeyim o soru işaretine tiklayana kadar ter kıçımdan aktı.
sabah sabah güldürdün:)Mobildeyim o soru işaretine tiklayana kadar ter kıçımdan aktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?