• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne başlık koyacağımı bilemedim..

kesinlikle katılıyorum..
sonuçta o anda bir desteğe ihtiyacım var ve geyiğe dönüşmüş bi çok konu BDV'de devam ederken ben başka bölümde derdimle başbaşa kalıyorum..
hem hak veriyorum taşınmasına, hem de zoruma gidiyo..
metrobüsteki aşk hikayesinden daha mı değersiz benim sıkıntım diye canım sıkılıyo..
Aynen kesinlikle ya..
Herkesin derdi kendine sonuçta,
benim derdim bugün baş ağrım olabilir, başka birisinin kayınvalidesi olabilir, başka birisinin kira borcu olabilir..
Sonucta farklı bakış açıları almak, derdimizi paylaşmak için yazıyoruz, hiç aktif olmayan topiklerde dertlerimizle başbaşa kalıyoruz.
Evet forumun kategorileri olması güzel, konuların da taşınması gerek elbette.. yoksa çok yogunluk olur. Ama en azından 1-2 gün kalsa da biraz yorum alabilsek...

anladığım kadarıyla dert skalası var ve bizimkiler aşağıda kalıyo just'cım..
daha önce bir konum taşındı "bir önerim var" a..onda doğrudur dedim, onca derdi olan insanlara haksızlık yaptım diye düşündüm..
ama son açtığım konuda cidden çok zor durumdaydım ve desteğe ihtiyacım vardı, taşınmasına çok bozuldum..
zaten günlük hayatta kimseden yardım alacak durumda değildim ve son çare buraya yazmıştım, o da fıs oldu...

ya tam ayırdını ben de hala yapamıyorum açıkçası 2 senedir buradayım yeni başladı bu uygulama herhalde
bir açıklama bir sınırlama koysalar bari
yoksa tekrar ban yemekten korkuyorum :63:

Sana katılıyorum, dert olmadığı iddiasıyla başka bölümlere taşınan konulardaki sorunlar BDV'deki koçişli, Facebooktan dert yanmalı, görümce fişteklemeli, elti kıskandırmalı,kaıyna laf taşımalı konuların %90'ından daha büyük DERT ve daha ciddi konular. İşin içine koca, görümce, elti, kayınço ve bilimum laçkalaşmış ilişki girince ciddiye alınıyor birçok konu site sakinleri nezdinde. :KK14:
Bir de bu yukarıda yazdığım temaların dışına çıkılınca 'Bu da dert mi?' tepkisiyle karşılaşıyor insanlar. Oysa ki bana göre de 'Görümcem bana selam vermedi ben de onun Facebook'taki fotoğrafını beğenmiyeceğim' minvalindeki konular dert değil asıl.:KK53:

Son düzenleme:
aynı dertten ben de muzdaribimdi adetim gecikmişti
ben de telaşlanmıştım baya buraya dertlendim,
o şekilde konu açan ilk ben değildim ama konum taşınmıştı :mad:
taşındığı yerde de çok cevap veren oldu sanki :110:
bi kere kendimden biliyorum en çok burdayım :D
neyse
hatta aynı böyle senin gibi konu açayım dedimdi
sonra düşündüm..
amaan salla kızım masraf didim. sanki o taşınmayacak mı :KK53:

bence kk komple bdv olsun bu tartışma da bitsin :kk77:

Mune gör bak tek ben değilim :KK73:
Ben bir de ban yedim bu yüzden
Banımı silin ya cezamı :63:

Yahu ben bdvye degil geyige actim tasinmasin diye. O bile tasindi. Geyik amacli bi konuydu halbuki. Kitap tavsiyelerine tasindi ki kitap tavsiyesi degil aklima takilan okudugum hatirlayamadigim iki kitabi sormustum :D haliyle hic cevap gelmedi

Ben de hala hangi konular nerede olmali ayirt edemiyorum.

Mesela yazilmis ya masam su renk mi bu renk mi diye konu acmayin. E ama ben gece yatarken dahi bunu dert ediyorum belki:)

Ya da sac Rengim beni benden aldi e dert simdi benim bir derdim var ne yapacagiz:)

Haklisiniz en cok okunan yer burasi ve insanlar buraya yazmak cevap almak istiyor.
Diger bolumleri kim acip okuyor ki,
Birakin insanlari konusunu tasimayin, bu cok buyuk bi saygisizlik
Bi seyi dert etmis yazmis, yoneticiye bu dert olarak gelmeyebilir karsidaki kadina dert olmustur.
Yoneticilerin bu sorunu duymasi lazim.

benim derdim şu ki : çok canımı sıkan ve gerçekten günlerce beni huzursuz eden bir konuyu BDV'ye açıyorum..ve bi kaç sayfa sonra hemen konum taşınıyor..(örn. son konum)
biliyorum BDV'deki yoğunluğu gidermek için buna ihtiyaç var ama burası üzüntümüzü, sıkıntımızı, çözemediğimiz derdimizi paylaştığımız yer değil mi?
o kadar çok BDV ile ilgisiz konulara burada sürekli rastlarken, gerçekten derdim olduğu ve paylaştığım vakit neden konum taşınıyor?
BDV kurallarındaki "4- Burası Bir Derdim Var bölümüdür, canınızın sıkıldığı, üzüldüğünüz, dertlendiğiniz ve çare aradığınız her konuyu buraya açabilirsiniz..."
ibaresindeki yukardaki kırmızılı bölüme dayanarak soruyorum bunu..
artık derdimi yazacağım zaman hemen taşınacağını düşünür oldum..ve neyin tam olarak dert kabilinden görüldüğünü anlayamıyorum...

Bu konudan ben de muzdaribim, ek iş yapıcam, yayın sektörüne gireyim mi ki diyorum, hop konu kitap, alt başlık kitap tavsiyeleri, sanal alemde, alakasız sitelerde taciz edilmekten rahatsızım diyorum, hop ilişkiler bölümüne. Yahu hiçbiri BDV'de 24 saatini dolduramadı konularım :KK61::KK61: . Sonra gelsin kaynanalar, gitsin kocalar ... :confused: Ben de açtım oradan biliyorum :KK22:

Konum tasinmasin diye rica et sende..birde burda ilgi cekmeyen konular taşınıyor sanirim.konuna ilgi yoksa burda durmasinin anlami yok..

Haklisiniz. Hic olmadik konular icin "bdvde kalabilir mi" diye soruyor uyeler, yok sefgulume ne alayim, burnumda kucuk bir nokta cikti gibi. Ve ilginctir ki o konu bir sure kaliyor.

Bir derdim var bolumu ismi itibariyle cok genis bir kavram. Bir derdim var demek herhangi bi dert(yani her sey olabilir) olabilir anlami tasiyor. Bir kelimesi o kadar belirsizlik katiyor ki, haliyle uyeler hakli duruma geciyor bu durumda. "Bolumun adi bdv, benim derdim de bu" seklinde COK HAKLI bir savunmaya gecebilirler. Bence bu sikintiyi ortadan kaldirmak icin bolum adini degistirsinler. Zira bu isimde cok acik var.

Ben de haklı gördüm seni ümitli. Mesela iki tane uyuyamamakla ilgili konu var bunların yeri burası mı yoksa başka bir bölüm mü bilemiyorum. Uyku sorunlarıyla ilgili bölüm varsa oraya eklenebilir bence. Ya da 114 satfa tartıştığımız obsesif arkadaşın konusu da psikolojik hastalıklar bölümüne taşınabilirdi.

Bdv nin kuralları belli. O kurallara göre konu taşıyorum ben.
cogu konu kible haber veriliyor bunu biliyor musunuz.
forum sadece bdv den ibaret degil.sac bölümüne acilacak konunun bdvde isi ne. Sacimi boyamak istiyorum.hangi boyayi kullanayim. Yada moda bölümü var. Su elbisem olmusmu altina ne giyeyim. Bu bdvyemi acilmali koca bir moda bolumu dururken buradami olmali.
forumdaki her bolumde dertler paylasiliyor.saglik bolumunde gebelikte de tup bebekte de gelinliktede ..cunku o bolumlerde dert iceriyor.
bir sac bolumune bakin.o kadar cok alt baslik acilmis ki.sizler icin
. oralari kullanalim diye.
yemek tarifi .bugun ne yemek yapsam konusu icin yemek bölümü var...
Bdvye devamli bu tarz konu açılıyor.
ne yapsın yonetim.butun bu bolumleri kapatıp bir tek bdvmi kalsin forumda.
O bolumlerin aktif olmasida bizlerin elinde. Bizler forumu kullanmayi bilmezsek elbette oralara bakan olmaz.bizlerle ilgili sorun.
Ayrıca o bolumlerde sizlerin istekleri dogrultusunda olusturuldu. Ee sizler istemissiniz ve konunun yeri orasi. Oraya olmasi gereken konuyu bdv ye aciyorsunuz.
kaldiki herkes iliskiler.psikoloji.diyet.gelinlik.yemek.moda.kiyafet .istenmeyen tuyler.yas gununde ne hediye almali vs gibi konulari bdv ye actiginiz ne olacak. Tam bir kaos. Karmakarışık bir bdv.
bu bolume gunde en az elli bdv disi konu açılıyor. gördüğümu tasiyorum.ama hep diyorum.24 saat pc basinda degilim.konu geyige girdiyse kipleyin.mune gorecektir.ben zaten geyige giden konuda bir sey yapamam oda ayri. Gorevlerim disinda. Ama bdv disi konulari kibleyin.yada bana ozelden yazin gerekeni yaparım.