Konuştuğum çocukla ben arkadaşız ne sevgili.Ne tanımak için arıyor ne de yüz yüze görüştük.Arkadaş ve sevgili arası bir şeyiz galiba.Mesajla yanlış anlaşılmalar olduğunda konuşmayalım istersen dediğimde kabul de etmiyor ikimizle ilgili özel bir durumda da değiliz.Ortası olan şey beni yoruyor.Dün mesajında sana değer veriyorum diyen adam 24 saat içerisinde mesaj atmadığı zamanlar da oluyor.Ne gel ne git diyor.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Sizce biz neyiz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ne arkadaş ne sevgili
- Konu Sahibi Karas13
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cok acil cevap bekliyorum.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 28 Ağustos 2018
- 2.376
- 2.921
- 53
29 yaşındayız.. Bir kez telefonda konuştuk ses tonundan bile çekingen olmadığını anladım.. Başka bir şey var ama ben çözemiyorum..Elhamdülillah müslümansınız'cılar gelmeden ...
Yaşlarınız kaç acaba? Çekinilecek, koekacak bir durum mu var acaba? Söz olur mu diye adım atmıyor ki? Ya da en kötüsü "yedek oyuncu" mu
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Çok haklısınız.. Akışına bıraktım.. Yengeç erkeği biraz burcunun da özelliklerini taşıyor.. 3 yıl önce annesini kaybetmiş bana hep kendisine iyi geldiğimi söylüyordu.. Belki de duygusal bir boşluk doldurma olarak gördü beni..Akışına bırak ararsa konuş mesaj atarsa yaz tepkilerine bağlı olarak sende geri dönüş yap. Yakın olmak isterse olur
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Evet olabilir sizde önem vermeyin hayatınıza devam edin onun tepkisine göre tavır alırsınızÇok haklısınız.. Akışına bıraktım.. Yengeç erkeği biraz burcunun da özelliklerini taşıyor.. 3 yıl önce annesini kaybetmiş bana hep kendisine iyi geldiğimi söylüyordu.. Belki de duygusal bir boşluk doldurma olarak gördü beni..
Zannediyorum ki internette tanıştınız. Bekarken bi çoğumuzun yaptığı gibi konuşmalar muhabbetler. Sonrası boş. Sonrası olan ilişkilerde görüşmede olur buluşmada olur.Arada derede olan durumlar boşluk doldurma gibi oluyor.
Çok haklısınız.. Akışına bıraktım.. Yengeç erkeği biraz burcunun da özelliklerini taşıyor.. 3 yıl önce annesini kaybetmiş bana hep kendisine iyi geldiğimi söylüyordu.. Belki de duygusal bir boşluk doldurma olarak gördü beni..
Evet olabilir sizde önem vermeyin hayatınıza devam edin onun tepkisine göre tavır alırsınız
Peki bana birkaç gün sonra napıyorsun diye yazarsa hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışırsan ki daha önce de yaptı bu defa nasıl bir tepki göstermeliyim? Her şeyi açıkça konuşma taraftarıyım aslında.. Çocuk değiliz ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyorEvet olabilir sizde önem vermeyin hayatınıza devam edin onun tepkisine göre tavır alırsınız
- 22 Ocak 2017
- 5.651
- 7.044
- 198
Bence devamlı olarak bir yazıp 3 yazmıyorsa ve bu durumdan rahatsızsan açıkça söyle. Eğer sen arkadaşlıktan öte tanımak istiyorsan duyguların varsa net ol söyle. Ama bence konuşmadan önce iyice düşün emin ol kendinden karşı tarafa öyle söylePeki bana birkaç gün sonra napıyorsun diye yazarsa hiçbir şey olmamış gibi konuşmaya çalışırsan ki daha önce de yaptı bu defa nasıl bir tepki göstermeliyim? Her şeyi açıkça konuşma taraftarıyım aslında.. Çocuk değiliz ve bu durum beni ciddi anlamda rahatsız ediyor
Zannediyorum ki internette tanıştınız. Bekarken bi çoğumuzun yaptığı gibi konuşmalar muhabbetler. Sonrası boş. Sonrası olan ilişkilerde görüşmede olur buluşmada olur.Arada derede olan durumlar boşluk doldurma gibi oluyor.
Aslında polis okulunda bu yüzden şu an için görüşme imkanımız yoktu ama artık davranışları da bana boşluk doldurma gibi geldiZannediyorum ki internette tanıştınız. Bekarken bi çoğumuzun yaptığı gibi konuşmalar muhabbetler. Sonrası boş. Sonrası olan ilişkilerde görüşmede olur buluşmada olur.Arada derede olan durumlar boşluk doldurma gibi oluyor.
Bence devamlı olarak bir yazıp 3 yazmıyorsa ve bu durumdan rahatsızsan açıkça söyle. Eğer sen arkadaşlıktan öte tanımak istiyorsan duyguların varsa net ol söyle. Ama bence konuşmadan önce iyice düşün emin ol kendinden karşı tarafa öyle söyle
Evet benim öncelikle kendimden emin olmam gerekiyor.. Çok teşekkür ederim..Bence devamlı olarak bir yazıp 3 yazmıyorsa ve bu durumdan rahatsızsan açıkça söyle. Eğer sen arkadaşlıktan öte tanımak istiyorsan duyguların varsa net ol söyle. Ama bence konuşmadan önce iyice düşün emin ol kendinden karşı tarafa öyle söyle
- 27 Temmuz 2018
- 6.604
- 7.318
- 198
- 31
Evet ya hem bu da bir bahane olur benim için.. Bakalım bu vesileyle çabalayacak mı yoksa konuşmamak işine mi gelecek..Umursama bence hiç. İleri taşımak istiyosa kendi çaba sarfeder.
- 21 Temmuz 2015
- 6.667
- 6.061
- 198
Sevgilisi vardır o yoksa başkası vardır. O yazmadığında sana yazıyordur.
Çekingen olmadığınınses tonundan anladığına göre sosyal medyadan mı tanıştın?