• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne alsam acaba?

o zaman haklısın o kadar kıymetli bir hediye almakta da ben o parayı tesbihe değil de saate filan verirdim

15 binlik tesbihi olan kişide de maşallah ne para varmış allah arttırsın

İşte o saat takmayı sevmiyordu. Sürekli agresif çabuk sinirlenen birisi, dedim sinirlendikçe al bunu eline. İşte hayat böyle bazen ne kadar adaletsiz diyorsun. Bu dediğim adam kimseye yardım etmez. Ama tesbihe para verir.
Bazı insanların tuhaf hastalığı var. Arkadaşımın eşinde forma hastalığı var. Dünyada ne kadar takım varsa formalarını topluyor. Hatta imzalı olanlarına bir sürü para veriyor. Arkadaşım bu yüzden boşanacaktı. Aman evlerden uzak. :KK51:

Bnu alicam

Eklentiler

• IMG-20151202-WA0003.webp
    IMG-20151202-WA0003.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
atkı eldiven güzel fikir bence. ucuza kaçar derseniz tuttuğu takımın store'una gidip alın daha cafcaflı olur.

meraba kızlar bende yeni evliyim eşimle ilk başımız olacak kısmetse saat ve giyim dışında neler önerirsiniz

Bence en alternatif hediye Viski Taşı. Her erkeğin delireceği bir hediye. İnternet sitelerinde satılan Çin malı ürünlerin kargo süresi ve kalitesi için bir şey diyemeyeceğim ama instagramdan sstış yapan Cube & Cold viski taşı için çok şey söyleyebilirim. Gerek kargo süresi (2gün), gerek malzeme ve çeşitliliği, gerek ilk yerli üretim olması, gerekse mükemmel kutusu ve paketlenişi sizi bu ürünü almaya iten nedenler arasında olabilir. Eşinize, kardeşinize, babanıza, patronunuza alabileceğiniz çok şık bir hediye.
Not: Viski taşı nedir? İçkinizi sulandırmadan soğutarak daha keyifli bir içim sağlayan doğal aparat.

Back
X