• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne alsam acaba?

teşbih aksine çokta başarılı bir hediye eşim çekmediği halde şık bir teşbih hediye edilmişti arabasının vites koluna taktı ama öle kro değil şık bir teşbihti.erkekler çeksin çekmesin severler

Çakmak sevgiliye alınır bence canım.
Elinin hep altında ne güzel...
Sigara içtiğimiz günler geldi aklıma,duygulandım be...:KK14:
:KK53:ahhh gerçekten mi kızı yanlış yönlendireceğim bende

zaten sigarayı bıraksın diye uğraşıyorlarmış:KK70:

Kullanıyorsa güzel bence de tesbih bende nişanlıma almayı düşünüyorum. Yılbaşı için değilde üç gün öncesi doğum günü ozaman A çok sever çünkü. Yada atkı bere takımı takarsa. Her erkek kullanmıyor çünkü atkı bere

O zaman al. Bütçeni bilemem, ben oltu taşından çok güzel bir tesbihe 150 TL verdim. Hırka alabilirsin mesela , ya da kazak, atkı. Havalar soğuyacak. :)

atkı mı alsam ne çok hasta olur

teşbih aksine çokta başarılı bir hediye eşim çekmediği halde şık bir teşbih hediye edilmişti arabasının vites koluna taktı ama öle kro değil şık bir teşbihti.erkekler çeksin çekmesin severler

normalde fiyatları çk uçuk ama uygun bulablrsem tesbh almayı düşünüyrm yada atkı

:KK53:ahhh gerçekten mi kızı yanlış yönlendireceğim bende

zaten sigarayı bıraksın diye uğraşıyorlarmış:KK70:
He bence sevgiliye/kocaya alınır çakmak.
Tesbih de hep elinin altında... Yani aslında o da olmaz bana kalırsa.
Böyle sık kullanılma durumunda olunan malzemeler en çok seven tarafından alınmalı.

O zaman al. Bütçeni bilemem, ben oltu taşından çok güzel bir tesbihe 150 TL verdim. Hırka alabilirsin mesela , ya da kazak, atkı. Havalar soğuyacak. :)
çok pahalıymış senin tesbih nasıl kıydın o parayı verdin

taşı kıymetliymişte birde özel tasarım mı ne

etrafımda bir allahın kulunun elinde tesbih görmediğim için bana abartı geliyor tesbihye o kadar para vermek

Böyle sık kullanılma durumunda olunan malzemeler en çok seven tarafından alınmalı.
o mantıkta bakılırsa tesbihte alınmamalı tabi

ha çakmak ha tesbih:KK53:

etrafımda bir allahın kulunun elinde tesbih görmediğim için bana abartı geliyor tesbihye o kadar para vermek
Ben de para vermem,çevremde de o kadar para veren olsa kızarım.
Ben çok cimriyim galiba...

çakmakta alırım sorun değilde sigara içmemesi lazım bırakması gerek :D

atkı alayım diye düşündüm çok sık hasta olur mesela takar

Canım o bana ipad mini almıştı, doğum günümde bende altta kalmamak için öyle bişey aldım. İnan onların hastaları var. dayımın bir arkadaşı var dolarlar falan veriyor. satsa 15 bin liralık tesbihi varmış.

bu atkıyı mı alsam acaba :)
D8765_AN4_14WN_01_01.webp

çakmakta alırım sorun değilde sigara içmemesi lazım bırakması gerek :KK70:

atkı alayım diye düşündüm çok sık hasta olur mesela takar
Bence hediye olayını çok abartmamalı.
O yüzden kitap ya da kalem dedim.
Atkı,hasta olması falan bu düşünceler bana çok garip geliyor.
Bunları bırak annesi ya da sevgilisi düşünsün alsın.
Sen hediye görevini tamamla olsun bitsin,ayrıntıya girmen karşı taraf için de onun çevresi için de komik ve abes olur.
Benim sevgilimi biri kardeşi gibi görse böyle yok üşür atkı,yok çeker tesbih diye kafa yorsa çok rahatsız olurum...

Canım o bana ipad mini almıştı, doğum günümde bende altta kalmamak için öyle bişey aldım. İnan onların hastaları var. dayımın bir arkadaşı var dolarlar falan veriyor. satsa 15 bin liralık tesbihi varmış.
o zaman haklısın o kadar kıymetli bir hediye almakta da ben o parayı tesbihe değil de saate filan verirdim

15 binlik tesbihi olan kişide de maşallah ne para varmış allah arttırsın

Bence hediye olayını çok abartmamalı.
O yüzden kitap ya da kalem dedim.
Atkı,hasta olması falan bu düşünceler bana çok garip geliyor.
Bunları bırak annesi ya da sevgilisi düşünsün alsın.
Sen hediye görevini tamamla olsun bitsin,ayrıntıya girmen karşı taraf için de onun çevresi için de komik ve abes olur.
Benim sevgilimi biri kardeşi gibi görse böyle yok üşür atkı,yok çeker tesbih diye kafa yorsa çok rahatsız olurum...
kendisi dizgi işiyle uğraşıyor kitap ve kalem çok abes kaçar

Back
X