- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Oooooo tesbih de pahalıymış!!!!O zaman al. Bütçeni bilemem, ben oltu taşından çok güzel bir tesbihe 150 TL verdim. Hırka alabilirsin mesela , ya da kazak, atkı. Havalar soğuyacak. :)
Çakmak sevgiliye alınır bence canım.
Elinin hep altında ne güzel...
Sigara içtiğimiz günler geldi aklıma,duygulandım be...
Kullanıyorsa güzel bence de tesbih bende nişanlıma almayı düşünüyorum. Yılbaşı için değilde üç gün öncesi doğum günü ozaman A çok sever çünkü. Yada atkı bere takımı takarsa. Her erkek kullanmıyor çünkü atkı bere
O zaman al. Bütçeni bilemem, ben oltu taşından çok güzel bir tesbihe 150 TL verdim. Hırka alabilirsin mesela , ya da kazak, atkı. Havalar soğuyacak. :)
teşbih aksine çokta başarılı bir hediye eşim çekmediği halde şık bir teşbih hediye edilmişti arabasının vites koluna taktı ama öle kro değil şık bir teşbihti.erkekler çeksin çekmesin severler
hahah evt yılbaşından sonra bırakacakmışahhh gerçekten mi kızı yanlış yönlendireceğim bende
zaten sigarayı bıraksın diye uğraşıyorlarmış
He bence sevgiliye/kocaya alınır çakmak.ahhh gerçekten mi kızı yanlış yönlendireceğim bende
zaten sigarayı bıraksın diye uğraşıyorlarmış
çok pahalıymış senin tesbih nasıl kıydın o parayı verdinO zaman al. Bütçeni bilemem, ben oltu taşından çok güzel bir tesbihe 150 TL verdim. Hırka alabilirsin mesela , ya da kazak, atkı. Havalar soğuyacak. :)
Nereden aldınız? Umarım internet üzerindendir
o mantıkta bakılırsa tesbihte alınmamalı tabiHe bence sevgiliye/kocaya alınır çakmak.
Tesbih de hep elinin altında... Yani aslında o da olmaz bana kalırsa.
Böyle sık kullanılma durumunda olunan malzemeler en çok seven tarafından alınmalı.
Ben de para vermem,çevremde de o kadar para veren olsa kızarım.çok pahalıymış senin tesbih nasıl kıydın o parayı verdin
taşı kıymetliymişte birde özel tasarım mı ne
etrafımda bir allahın kulunun elinde tesbih görmediğim için bana abartı geliyor tesbihye o kadar para vermek
He bence sevgiliye/kocaya alınır çakmak.
Tesbih de hep elinin altında... Yani aslında o da olmaz bana kalırsa.
Böyle sık kullanılma durumunda olunan malzemeler en çok seven tarafından alınmalı.
çok pahalıymış senin tesbih nasıl kıydın o parayı verdin
taşı kıymetliymişte birde özel tasarım mı ne
etrafımda bir allahın kulunun elinde tesbih görmediğim için bana abartı geliyor tesbihye o kadar para vermek
çalışmıyorum ben o kdr para veremem tesbihe :))Ben de para vermem,çevremde de o kadar para veren olsa kızarım.
Ben çok cimriyim galiba...
Nereden aldınız? Umarım internet üzerindendir
Bence hediye olayını çok abartmamalı.çakmakta alırım sorun değilde sigara içmemesi lazım bırakması gerek
atkı alayım diye düşündüm çok sık hasta olur mesela takar
o zaman haklısın o kadar kıymetli bir hediye almakta da ben o parayı tesbihe değil de saate filan verirdimCanım o bana ipad mini almıştı, doğum günümde bende altta kalmamak için öyle bişey aldım. İnan onların hastaları var. dayımın bir arkadaşı var dolarlar falan veriyor. satsa 15 bin liralık tesbihi varmış.
kendisi dizgi işiyle uğraşıyor kitap ve kalem çok abes kaçarBence hediye olayını çok abartmamalı.
O yüzden kitap ya da kalem dedim.
Atkı,hasta olması falan bu düşünceler bana çok garip geliyor.
Bunları bırak annesi ya da sevgilisi düşünsün alsın.
Sen hediye görevini tamamla olsun bitsin,ayrıntıya girmen karşı taraf için de onun çevresi için de komik ve abes olur.
Benim sevgilimi biri kardeşi gibi görse böyle yok üşür atkı,yok çeker tesbih diye kafa yorsa çok rahatsız olurum...
O zaman kupa falan al.kendisi dizgi işiyle uğraşıyor kitap ve kalem çok abes kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?