Sadece cocuklar ıcın degıl bızler ıcınde epey yorucu bır ılk donem oldu dogrusu
bu kadarını beklemıyordum
Heraksam bende kıtap okurken oda kendı kıtabını okusun dıkte bıraz bıraz gunduzde belkı kendısı calısabılır
Bence 1. Sınıf için yeterli bırakın mini mini birler biraz oyun oynasın ve kitap okusun zaten 5.sınıfa kadar bu sene olduğu gibi yoğun bi sene geçirmicekler dinlenmeleride lazım ilaveten siz zaten yeterince takviye yapmışsınız tatili tatil gibi geçirsin okul açılınca böyle devam edin nacizane fikrim..Kızlar aslında mini mini 1 annelerine ve Öğretmenlere soruyorum ;
Malum meb'te cıkan haberlere göre bu sene yarı yıl ödevi olmayacak. 1.sınıflar için pratik şart diye düşünüyorum .
Biz suanda hem meb verdiği kitaplardan hemde sadık uygun'nun set'inden calıstık. Ayrıca morpa ve okulistikten online etüt alıyoruz.
Ne alsak ne önerirsiniz? Öğretmenimiz henüz bilgi vermedi , vereceğinide pek sanmıyorum.
Kızlar aslında mini mini 1 annelerine ve Öğretmenlere soruyorum ;
Malum meb'te cıkan haberlere göre bu sene yarı yıl ödevi olmayacak. 1.sınıflar için pratik şart diye düşünüyorum .
Biz suanda hem meb verdiği kitaplardan hemde sadık uygun'nun set'inden calıstık. Ayrıca morpa ve okulistikten online etüt alıyoruz.
Ne alsak ne önerirsiniz? Öğretmenimiz henüz bilgi vermedi , vereceğinide pek sanmıyorum.
Sizin okula gıden ustelık 1 sınıfa baslayan ve henuz okumayı soken bır cocugunuz var mı bence yok cunku
Benımde dusuncem oyduseneye olcak inşallah. ama benim fikrim çok kasmamak. seneye de bu düşüncelerimi savunacağımdan eminim.
Kızlar aslında mini mini 1 annelerine ve Öğretmenlere soruyorum ;