• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne almaliyim fikir verir misiniz lutfen

Sekermatik

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
503
177
23
Kizlar merhaba.Benim cok sevdigimiz bir aile dostumuzun kizi evlenecek.Kayinvalidesiyle beraber yasayacak.yarim altin takabilirim.ama ben altin yerine boyle 500 tl civarinda ceyizi icin bisey mi alsam diyorum.oncelikli sorum bunu kendilerine sorsam ayip olur mu. Yakinliktan dolayi hatira kalcak bisey al derler.kendine sormadan ben alsam.begenmeme ihtimali olur mu acaba. Bir de ne alabilirim acaba fikir verebilir misiniz

Bizde yakın kişiler sorar ne alayım diye
Karsı tarafta iki üç tane sey söyler
Almak isteyen bütcesine uygun olanı alır

Bizde yakın kişiler sorar ne alayım diye
Karsı tarafta iki üç tane sey söyler
Almak isteyen bütcesine uygun olanı alır
Anladim.ama ben sorsam alcagim cevabi az cok tahmin ediyorum.ne alabilirim sizce.bornoz seti ya da bardak seti gibi seyler olur mu acaba

Anladim.ama ben sorsam alcagim cevabi az cok tahmin ediyorum.ne alabilirim sizce.bornoz seti ya da bardak seti gibi seyler olur mu acaba

Bornoz takımı, çay seti, saten uyku seti biraz daha çıkarbilirim diyorsan mikrodalga fırın
İyisini aldıktan sonra mutfak robotu blender falan da olur

Birisi bana almıştı ama gücü düşüktü hiç işime yaramadı yenisini almak zorunda kalmıştım. Sizde hiç anlamadığınız bir şey alırsanız aklımızda olsun diye söylüyorum

Bornoz takımı, çay seti, saten uyku seti biraz daha çıkarbilirim diyorsan mikrodalga fırın
İyisini aldıktan sonra mutfak robotu blender falan da olur

Birisi bana almıştı ama gücü düşüktü hiç işime yaramadı yenisini almak zorunda kalmıştım. Sizde hiç anlamadığınız bir şey alırsanız aklımızda olsun diye söylüyorum
Tesekkur ederim cok yardimci oldunuz daha cok kisisel olsun istedim cunku ev esyasi mutfak esyasi falan almayacakmis.kayinvalidesinin evindekileri kullanacaklarmis.i yuzden bornoz seti ya da saten uyku seti daha iyi gibi

Tesekkur ederim cok yardimci oldunuz daha cok kisisel olsun istedim cunku ev esyasi mutfak esyasi falan almayacakmis.kayinvalidesinin evindekileri kullanacaklarmis.i yuzden bornoz seti ya da saten uyku seti daha iyi gibi
Merhaba, bence kendisine sormadan bisey almayin kendi secsin yani. Herkesin zevki farkli..

Back
X