Ne Alırsan 2-3 Tl Kalmasın SATILDI

sarar bıraz sanırım tam bılemedım :44: Tm madem göndereyım onuda evet hepsı 10 tl toplamda :) Havale ucretı ısterse banka sanada kapıda ödemelı gönderbılırım

Yok havale üsreti istemedi bende şimdi yaptım 10 tl eft ile gönderdim sabah hesabına geçmiş olur Lovely17 diye not düştüm

Yok havale üsreti istemedi bende şimdi yaptım 10 tl eft ile gönderdim sabah hesabına geçmiş olur Lovely17 diye not düştüm

tmm cnm o zaman yarın sabahtan gönderıcem 14:00 -14:30 arası molamdada takıp numaranı burdan mesajla gönderırım.

ablam bunlar duruyor mu?ablam arkadaş almazsa hepsini alayım.

Eklentiler

• $CCEKLE~1.JPG
    18,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $YN%20E~1.JPG
    13,1 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:
havale hangi banka ablam?kapıda ödemeli ne kadar fark çıkıo?

ıng bank kullanıyorum kapıda ödemede 1 2 mı ne öyle bırsey kesıyorlar benden ama o sorun degıl. Yalnız kapıda ödemelı gönderırken kargo ucretını ne kadar tutarsa ben öduyorum urun fıyatına eklıyorum.Ayrı ayrı yazınca kabul etmıyorlar cunku tek ucret yazabılıyormusuz

Son düzenleme:

tm canım olur,sen bana ne kadar tuttuğunu mesaj atarsın ben de kapıda öderim

tm canım olur,sen bana ne kadar tuttuğunu mesaj atarsın ben de kapıda öderim

Bit pazari dolabim

sizinkileri gönderemedim Fatura istiyorlarmış artık ptt den kabul etmedıler. Napsam bılemedım sorayım ondan sonra göndereyım dedim.

40 no botları beğendim ama acaba kalıbı darmıdır

39 um bana buyuk gelıyor cnm ıstersen aksama boyunu ölcup yazarım

Eki Görüntüle 1058565 Eki Görüntüle 1058568
bunların kalıbı nasım m bedene olursa bunlarıda bana ayırırmısın

cnm senınkılerı gönderdım takıp nonu yazıcam engelım dolunca iyi gunlerde kullan

boy olurda yanların kalıbı darmı sıkımı yani, ayaklarım çok hassas batıklarım falanda oluyor sıkıya hiç gelemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…